Cum să curățați Rudraksha | Cum să curățați Rudraksha Mala

Rudraksha este o mărgele sacră strâns asociată cu hinduismul, în special cu șaivismul. Găsit crescând ca o sămânță în Elaeocarpus Granitus, un copac veșnic verde care crește la poalele Himalaya din Nepal, India, și Indonezia, este folosit ca mărgea de rugăciune în hinduism. Rudraksha este derivat din „Rudra”, o formă de foc a lui Shiva, iar „Aksh” înseamnă lacrimi.

Conform legendei, Domnul Shiva a fost adânc în meditație timp de 1000 de ani. Când s-a trezit din meditație și și-a deschis ochii, lacrimi au căzut pe pământ, învăluite de Mama Pământ ca niște semințe. Au înflorit în copaci Rudraksha.

„Jap Mala” în tradiția hindusă folosește Rudraksha pentru a cânta mantre sacre. The Rudraksha se spune, de asemenea, că are puteri vindecătoare și beneficii curative. Vă poate proteja de influențele negative, vă poate ajuta să depășiți obstacolele și vă poate oferi sănătate, pace și prosperitate. Poate elimina stresul mental și poate vindeca boli.

Cum să curățați Rudraksha

Cumpărați Rudraksha de la furnizori de încredere și renumiți și binecuvântați-le într-un ritual. Nu împrumutați bani pentru a-l cumpăra. AstroVed oferă un Rudraksha gratuit cu ocazia sfântă a lui Maha Shivaratri anul acesta. Rudraksha este energizat și îl puteți obține gratuit. Nu există restricții pentru bărbați, femei și copii de toate vârstele. Intrați pe site-ul nostru web, completați numele și adresa dvs. de e-mail și trimiteți. Pachetul Rudraksha Energizat conține un Rudraksha gratuit cu un fir roșu care vă ajută să mențineți echilibrul mental, fizic și emoțional. Un pachet de Vibuthi (cenusa sacra) va fi trimis in pachet pentru ca tu sa te bucuri de binecuvantarile lui Shiva, precum si cartea foto de buzunar a Dr. Pillai, care te va ajuta intotdeauna sa-i simti energia.

Cum ai grijă de un Rudraksha? Nu este mărgele obișnuită și este energizată spiritual. Prin urmare, aveți cea mai mare grijă când manipulați și întrețineți Rudraksha. Este posibil să fie nevoie să curățați mărgelele o dată la două luni sau o dată pe lună în climatele transpirate și calde.

Când primești pentru prima dată Rudraksha, trebuie să-l condiționezi. Scufundați-l în ghee (unt clarificat) timp de 24 de ore, apoi înmuiați-l în lapte complet pentru încă 24 de ore. Apoi, spălați mărgele cu apă și ștergeți cu o cârpă curată de bumbac. Condiționarea se poate face o dată la șase luni. Poate modifica culoarea mărgelei, deoarece este una naturală. Culoarea firului poate ieși în timpul condiționării, ceea ce este normal.

Nu folosiți apă cu săpun pentru a curăța margelele. Urmați un proces simplu de curățare a Rudraksha. Arată mărgelele sub un robinet cu apă curentă pentru câteva secunde și curăță ușor cu degetele. În caz contrar, poți folosi o perie din fibre moi dacă are multă murdărie de suprafață. Mai târziu, păstrați Rudraksha pe un țesut moale sau o cârpă absorbantă, lăsând-o să se usuce. Odată ce margelele sunt uscate, folosiți câteva picături de ulei de măsline pe margele și folosiți ușor o perie din fibre moi.

Nu folosiți detergenți puternici sau apă fierbinte, fierbinte. Evitați să purtați Rudraksha în timp ce faceți o baie. Vă rugăm să nu utilizați niciun alt produs pe margele, deoarece poate afecta calitatea. Vă rugăm să nu lăsați margelele uscate prea mult timp, deoarece pot avea tendința de a forma crăpături.

Țineți Rudraksha deoparte când faceți baie. Dacă sunteți în sală sau faceți orice sport, cum ar fi înotul, păstrați mărgelele deoparte. Rudraksha este menită să fie purtată tot timpul. Dacă vă simțiți inconfortabil să le porți noaptea, le puteți păstra într-un loc sigur și curat. Asigurați-vă că margelele nu conțin particule de transpirație. Purtați-le dimineața după o baie. Rudraksha durează cel puțin o săptămână pentru a fi în contact continuu cu tine pentru a fi activat. Încercați să nu-i țineți departe ore lungi, deoarece tind să intre în modul de somn. Femeile pot purta și ele Rudraksha.

Nu schimba niciodată mărgele Rudraksha cu alți membri ai familiei. Legătura dintre tine și Rudraksha se realizează prin acordarea frecvenței și permițând unei terțe părți să poarte margele ar face ca acesta să piardă complet energia pe măsură ce intră în contact cu un alt corp. Vă puteți angaja în practici spirituale, cum ar fi meditația, pentru a obține un efect maxim, energie pozitivă și îndrumare.

Nu lăsați alte persoane să atingă sau să manipuleze margelele dvs. Rudraksha. Este posibil să nu știți dacă emană energie pozitivă sau negativă. Poate reduce efectul pozitiv al margelelor. De asemenea, mâinile lor pot să nu fie curate. Deci, evitați ca oricine să vă atingă Rudraksha.

Încercați să purtați Rudraksha cât mai continuu posibil pentru cele mai bune rezultate pozitive. Dacă aveți decalaje frecvente între purtarea mărgelelor, este posibil să nu obțineți efectul potrivit. Mărgelele Rudraksha sunt puternice și au o durată de viață lungă. Le puteți întreține în mod corespunzător pentru cel mai bun efect sau rezultate pozitive.

Sursa articolului

  • Facebook

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :