Cum să eviți ca o Fecioară să se despartă de tine • Astrologie

by Horoscop Urania
Cum să eviți ca o Fecioară să se despartă de tine • Astrologie

Despărțirile Fecioarei te pot lăsa confuz și devastat. Dar poți evita ca o Fecioară să pună capăt unei relații.

Fecioara vrea sa fie cu tine toata viata. Se despart de tine doar dacă cred că diferențele tale te fac incompatibil.

Când o Fecioară este serioasă în privința ta, nu se așteaptă niciodată ca o relație să se termine. Ei vor să fie cu tine toată viața. Dar câteva greșeli pot fi letale pentru o relație cu o Fecioară.

Persoanele născute sub acest semn evită despărțirile. Fecioara vrea să pună capăt unei relații dacă nu ești atent. Apelați la dorința lor de confort și siguranță pentru a-i menține implicați.

Fecioarele se despart de tine dacă ești predispusă la drame. Fecioara se va despărți de tine dacă ești prea tare sau controversat.

Evita Drama

Una dintre cele mai importante moduri de a evita o despărțire de o Fecioară este evitarea dramei. Păstrați un profil scăzut. Nu atrage atenția negativă asupra ta și a relației tale.

Fecioarele sunt cu picioarele pe pământ. Vor să fie cu cineva care evită să facă o scenă. Dacă ești prea extrem sau intens, Fecioara se îndepărtează de tine.

Oamenii născuți sub acest semn pot fi indiferenți la entuziasmul pe care alții îl tânjesc. Fecioara este practică și păstrează o mentalitate de nivel. Ele sunt oprite de un partener care este prea intruziv și autoritario.

Dacă vrei ca Fecioara să rămână cu tine, evită o despărțire evitând drama. Nu te implica în bârfe și evită confruntările. Fecioara trebuie să fie cu cineva stabil și în siguranță.

Un horoscop de despărțire Fecioare este probabil dacă ești pasionat, intens și vigilent. Dacă ești teatral și grandios, oamenii Fecioare sunt dezamăgiți de stilul tău de personalitate.

O Fecioară după o despărțire poate reveni dacă păstrați un profil scăzut. Evitați dramele și nu-i urmăriți. Oamenii născuți sub acest semn au nevoie de spațiu și răspund mai bine la raționalitate.

Fii credincios

Oamenii Fecioare sunt loiali și se așteaptă ca partenerii să fie fideli. O poți face pe Fecioara să dorească să fie cu tine toată viața dacă nu-ți pune niciodată la îndoială loialitatea. Fecioara vrea să fie cu cineva devotat.

Fecioarele nu tolerează oamenii care flirtează deschis. Nu face niciodată geloasă o Fecioară. Oamenii născuți sub acest semn se răcesc dacă cred că ești neloial. Fecioarele vor să fie cu cineva pe care nu trebuie să-l pună la îndoială.

Fecioara dorește loialitate și consecvență în relații. Oamenii născuți sub acest semn pot fi dedicați și de încredere. Nu sunt descurajați de la o relație.

Dar ei devin distante dacă pari interesat de ceilalți sau lași interesul iubirii Fecioarei în jos. Oamenii Fecioare insistă asupra partenerilor fideli. Ei nu vor să fie cu o persoană volubilă.

Evitați să vă despărțiți de un bărbat Fecioară demonstrând cât de credincios ești. Bărbații născuți sub acest semn iau loialitatea în serios. Fecioara vrea sa fie cu cineva pe care se poate baza.

Fecioarele își urmăresc fostul? Acest semn este nepasional. Fecioara merge mai departe dupa o despartire. Ei nu se uită înapoi și, de obicei, nu te urmăresc să te aducă înapoi.

Fii igenic

Fecioarele sunt dedicate curățeniei și igienei. Poți menține o Fecioară fericită într-o relație dacă ești atent la igiena. Respectați rutine sănătoase și o puteți face pe Fecioara să dorească să fie cu tine.

Dacă renunți la rutinele tale de îngrijire personală, un partener Fecioara devine distant. Ei nu vor tolera să fie cu cineva care nu-și susține așteptările înalte și standardele de curățenie.

Puteți menține un partener Fecioara fericit dacă sunteți curat. Îți poți păstra relația fără greșeală făcând apel la dorința Fecioarei de puritate și perfecțiune.

Indiferent cât de mult te iubește o Fecioară, cineva născut sub această zodie se va despărți de tine dacă te lași. Au nevoie de un partener care să acorde atenție detaliilor rutinelor lor de sănătate și igienă.

Cum se despart Fecioarele de tine? Când cineva născut sub acest semn termină cu tine, se despart fără emoție. Aceștia se comportă calmi și de afaceri când îți spun că nu vor să continue relația.

Rămâi organizat

Fecioarele sunt oprite de neglijență. Dacă vrei să eviți ca o Fecioară să se despartă de tine, păstrează-ți spațiul organizat. Evitați dezordinea și păstrați-vă casa și mașina curate.

Organizați-vă timpul folosind planificatoare, calendare și aplicații pentru a vă ajuta să vă urmăriți întâlnirile. Fecioarele își pierd interesul pentru tine dacă întârzii sau ratezi întâlniri.

Rămâneți la curent cu responsabilitățile voastre menținându-vă viața ordonată. Utilizați instrumente de organizare pentru a gestiona timpul. De asemenea, poți dezactiva o persoană Fecioară dacă cauți mereu obiecte pierdute.

Păstrați-vă cheile, ochelarii, portofelul și alte obiecte de valoare acolo unde le puteți găsi. Organizați blaturile și nu păstrați niciodată un sertar de gunoi plin de diverse lucruri.

Evitați emoțiile

Oamenii Fecioare devin copleșiți de oameni emoționali. Păstrează sentimentele sub control dacă vrei ca Fecioara să rămână cu tine într-o relație. Poți face o persoană Fecioară să dorească să fie cu tine dacă ești rațional.

Evită să fii labil și fă-o pe Fecioara să stea cu tine toată viața. Oamenii născuți sub acest semn pot fi stoici. Ei evită să arate sentimente și pot fi opriți de oameni emoționali.

Dacă ești labil și capricios, poți înstrăina o Fecioară. Persoanele născute sub acest semn se vor despărți de tine dacă ești deschis și vulnerabil emoțional.

Urmați o regulă fără contact cu un bărbat Fecioară dacă se dă înapoi. Le poți menține interesul instigând Fecioara să te urmărească. Evita suișurile și coborâșurile capricioase pentru a atrage o Fecioară înapoi.

O despărțire dintre Taur și Fecioară este puțin probabilă, deoarece își înțeleg nevoile reciproc. Când lucrurile nu merg cu aceste semne, se despart pe cale amiabilă. Taurul și Fecioara evită emoțiile atunci când se despart.

Fii discret

O despărțire a Fecioarei te poate lăsa să te întrebi ce ai greșit. Persoanele născute sub acest semn sunt respinse dacă ești prea deschis cu privire la opiniile tale.

Oamenii Fecioare sunt discreti. Vor să fie alături de parteneri care înțeleg importanța alegerii cu atenție a cuvintelor. Fecioarele sunt precaute și vor să fie cu parteneri conștiincioși.

Persoanele născute sub acest semn se pot despărți de tine dacă distribui informații private în mod deschis. Fecioara vrea un partener care sa gandeasca inainte de a vorbi. O poți menține pe Fecioara fascinată de tine dacă ești discret.

O despărțire a Fecioarei cu Peștii provine de obicei din natura emoțională a acestui semn. Peștii sunt empatici și pot părea capriciși și labili atunci când sunt copleșiți. Fecioara încearcă să-i ajute pe Pești la pământ, dar acest lucru se întoarce adesea împotriva lui.

O femeie Fecioară după o despărțire poate încerca să raționalizeze cu tine. Ea revizuiește o listă de greșeli pe care le-ați făcut în relație și vă permite să vă cereți scuze.

Fecioara poate fi deschisă să-ți ofere o altă șansă dacă ești receptivă la feedback-ul ei, mai degrabă decât să devii emoțională sau supărată. Trebuie să fii stabil și să rămâi calm.

Fii de ajutor

Oamenii Fecioare sunt devotați să-i slujească pe alții. Sunt prietenoși și vor să dea sfaturi și să fie de ajutor. Partenerul lor ideal este amabil și orientat spre servicii.

Dacă vrei să faci o persoană Fecioară să evite să se despartă de tine, arată că ești dornic să ajuți oamenii care au nevoie. Fecioara vrea să fie alături de oameni care își oferă timpul voluntar pentru a-i ajuta pe alții.

Poți face o persoană Fecioară să se despartă de tine dacă ești egoist. Oamenii Fecioare își pierd interesul dacă refuzi să îi ajuți pe alții sau nu sunt conștienți de nevoile altora.

Nu striga

Păstrează-ți nivelul tonului dacă vrei ca Fecioara să fie alături de tine toată viața. Evită țipetele și confruntările dacă vrei să o faci fericită pe Fecioara. Persoanele născute sub acest semn pot fi oprite de parteneri zgomotoși și confruntați.

Persoanele născute sub semnul Fecioarei au puțină toleranță față de partenerii pasionați și intensi. Oamenii Fecioare vor să fie cu cineva care vorbește neutru fără să ridice vocea.

Fecioara și Peștii după o despărțire își pot repara relația. Oamenii Pești sunt blânzi și sensibili. Nu sunt confruntați ca alte semne. Fecioarele sunt atrase de oamenii care își pot controla temperamentul.

Fii respectuos

Oamenii Fecioare urmează regulile decorului. Își pierd interesul pentru partenerii lipsiți de respect. Se pot despărți de tine dacă ești nepoliticos. Dacă întrerupi sau ai proaste maniere, Fecioara își pierde interesul pentru tine.

O poți face pe Fecioară să se despartă de tine dacă nu respecti regulile. Persoanele născute sub semnul Fecioarei sunt sensibile la reguli și ordine. Ele sunt oprite de oameni care nu respectă convențiile sociale.

Nu fi rebel și neortodox dacă vrei să păstrezi o persoană Fecioară fericită într-o relație cu tine. Puteți dezactiva Fecioara dacă nu respectați regulile și standardele sociale.

Dacă ești nepoliticos sau sarcastic, poți dezactiva oamenii Fecioare. Sunt obsedați de ordine și trebuie să fie cu un partener care le respectă limitele. Fecioarele pot fi tradiționale și nu vor să fie cu cineva care este neregulat.

Sursa

Citește și

Lasă un comentariu

Te rugăm deblochează Adblocker-ul!

Dragă cititorule, reclamele sunt blocate! Publicitatea este esențială pentru susținerea și îmbunătățirea continuă a conținutului nostru.