Horoscop Urania

Afla ce iti rezerva viitorul!

Cum să faci o Balanță să te iubească pentru totdeauna. 4 lucruri esențiale de care să ții cont – Horoscop > Astrologie

Balanțele sunt unele dintre cele mai frumoase persoane pe care le vei întâlni vreodată!

Așadar, să menții dragostea unei Balanțe pentru tine este o sarcină mai ușoară decât în cazul celorlalte zodii, dar va trebui să ții cont de câteva reguli simple.

Zodia Balanță este guvernată de Venus, zeița iubirii și a pasiunii. Dar ea e și balanța zodiacului, ceea ce înseamnă că e corectă, amabilă și, mai ales, rațională. Ea a descoperit că evitarea cu orice preț a dramelor o ajută să aibă o viață pașnică și echilibrată. Balanța aplică această tehnică și în dragoste. Pentru ea nu este nimic mai important decât găsirea unui partener. Când o Balanță a decis în cele din urmă să aleagă pe cineva, ea e convinsă că acea persoană merită cu adevărat și se implică într-o relație pe termen lung. Se dedică trup și suflet persoanei iubite și așteaptă același lucru la schimb.

Armonia este cheia unei vieți fericite. Pentru Balanță, să se îndrăgostească este un obiectiv. Să rămână îndrăgostită pentru tot restul vieții înseamnă atingerea acestui obiectiv.

Ca și partener al ei, ar trebui să te străduiești să înțelegi ce o liniștește. Este bine să începi să te informezi despre ceea ce îi place și ceea ce nu îi place. Poți folosi tot ce îți spune astrologia pentru a învăța cum să interacționezi cel mai bine cu ea pentru a menține o relație de succes. De exemplu, Balanța este cunoscută pentru setea ei de cunoaștere, îi place să știe ceea ce se întâmplă în lumea din jurul ei și să aibă conversații profunde și serioase despre asta. Îi place să fie stimulată mental, iar dacă tu poți ține pasul cu ea, atunci te va iubi pentru totdeauna.

Nu există nimic care să o facă mai fericită decât să aibă alături pe cineva cu care poate împărtăși totul.

  • Iată câteva modalități prin care poți face o Balanță să rămână veșnic îndrăgostită de tine:

 

Planifică excursii în aer liber

Balanța adoră să își petreacă timpul în natură, în aer liber și va aprecia dacă acorzi suficientă atenție acestei plăcerei a lui și planifici ieșiri, drumeții sau excursii. Balanța se dedică persoanei iubite și e atentă la dorințele și nevoile ei. Când vede că ești dispus/ă să faci același lucru, luând inițiativa și oferindu-i șansa de a-și îmbogăți viața, te va iubi pentru totdeauna.

Fii la curent cu toate problemele actuale din lume

Oricine cunoaște cu adevărat o Balanță știe că luptă constant pentru dreptate și egalitate.

Dacă ești la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea din jur și poți purta discuții profunde și serioase despre temele importante, va fi impresionată. Ea iubește oamenii care au multe de spus, așa că, dacă ai lecțiile făcute și poți veni cu soluții de a-i ajuta pe cei care au fost tratați pe nedrept, atunci ea va rămâne veșnic îndrăgostită de tine.

 

 

Cumpără și citește cărți alături de ea

Acest semn de aer trebuie să se simtă stimulat mental. E una dintre cele mai studioase persoane pe care le vei întâlni. Citirea cărților bune îi face gândurile să curgă și o inspiră să iasă și să facă o schimbare. Cumpărând cărți și citindu-le împreună îi vei arăta că îi susții dorința și vei fi întotdeauna un câștigător în ochii ei pentru asta.

Stimulează-i ego-ul

Chiar dacă s-ar putea să pară că e perfectă, Balanța poate fi extrem de nesigură. Un ego rănit și probleme cu stima de sine sunt lucruri care o bântuie. Își dorește și are nevoie de un/o partener/ă care să o încurajeze și să-i sporească încrederea atunci când se simte pierdută. Spune-i că arată bine și că e demnă și apreciază lucrurile pe care le face pentru ca tu să fii fericită/ă și să te țină aproape. Dacă faci toate astea, Balanța te va iubi pentru totdeauna și nu se va sătura niciodată de tine.

 


Sursa


Da LIKE paginii Horoscop Urania si afli primul cand public horoscopul tau!

Abonează-te si vei primi horoscopul saptamanal pe email.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HOROSCOP URANIA

Salut. Poti primi stiri de la mine si pe Facebook.
Trebuie doar sa dai LIKE paginii mele!

Close this popup

Horoscop Urania

Da LIKE acum!