Cum să-ți ceri scuze unui bărbat Berbec • Astrologie

by Horoscop Urania
Cum să-ți ceri scuze unui bărbat Berbec • Astrologie

Ai făcut o greșeală sau ai greșit, așa că cum ar trebui să-ți ceri scuze unui bărbat Berbec?

Aceasta este o dilemă dificilă. Dacă vrei să recâștigi un bărbat Berbec, trebuie să descoperi cele mai bune modalități de a arăta că-ți pare rău.

Un bărbat Berbec este un partener fantastic atunci când totul merge bine. Cu toate acestea, dacă îl încurci sau îl trădezi cumva, lucrurile pot merge prost destul de repede.

Nu totul este pierdut, totuși. Există o mulțime de strategii care vor ajuta la refacerea acestei încrederi, dar totul începe cu scuze.

S-ar putea să sune destul de ușor, dar s-ar putea să obțineți o singură lovitură. Asta face să fie corectă destul de importantă.

Bărbații Berbec sunt încăpățânați, surprinzător de sensibili și puțin egoști. Cunoașterea celor mai bune modalități de a vă cere scuze atunci când aveți nevoie este esențială dacă doriți un viitor fericit și stabil împreună.

Sincer

Dacă speri la iertare de la bărbatul tău Berbec, atunci cel mai bun pariu este să fii sincer. Acest lucru ajută, deoarece onestitatea înseamnă asumarea responsabilității personale, pe care băieții Berbec o consideră importantă.

Nu ai absolut nimic de câștigat din minți sau să spui jumătate de adevăr. Nu te obosi să dai vina pe altcineva. Dacă provoci mai multe probleme, nu te poți aștepta ca un bărbat Berbec să lupte pentru tine. Vei fi pe cont propriu.

Această abordare nu te obligă la tăcere; ar trebui să aveți întotdeauna dreptul de a vă împărtăși povestea.

Rămâneți la faptele despre ceea ce v-ar fi putut influența comportamentul. Nu este ușor să faci asta fără a da vina sau a sublinia eșecurile altora.

A cere scuze într-un mod autentic și onest este o abordare sensibilă. Nu este nevoie să se zbată, și niciun tip decent din Berbec nu s-ar aștepta la asta, dar sinceritatea este întotdeauna apreciată.

Bărbații Berbec își pierd rapid respectul față de oamenii care manipulează situațiile pentru a evita să își asume responsabilitatea.

Acest truc ciudat este singura modalitate de a atrage un bărbat Berbec.

Direct

Nu ai fost de acord, ai spus lucruri pe care le regreti, iar iubitul tău a devenit destul de distant. S-ar putea să vă întrebați ce să faceți când un bărbat Berbec se retrage. Ei bine, un lucru este sigur, cel mai rău lucru este să nu faci nimic.

Desigur, este tentant să-i ignori pur și simplu comportamentul și să speri că lucrurile se vor rezolva de la sine.

Sau poate vei ghici ce l-a supărat și vei încerca tot felul de idei aleatorii pentru a inventa lucrurile. Totul este o pierdere de timp pentru că a fi direct este acțiunea necesară.

Bărbații Berbec nu fac indicii și indicii și nu ocolesc subiecte. Ei preferă să fie direcți și să aprecieze atunci când ești la fel.

De fapt, el va fi incredibil de plin de compasiune după o conversație directă, în care îți dezvălui greșeala și o deții.

Deci, dacă ați transformat din greșeală toate rufele în portocaliu după ce ați adăugat un ciorap colorat la încărcătură, nu ascunde acele articole și nu da vina pe copii.

Acceptă-ți acțiunile, cere-ți scuze sincere și el te va ierta în curând. Puteți folosi același principiu pentru probleme mai serioase, dar nu într-un mod frânat.

Cu umilinţă

Bărbaților Berbec le pasă foarte mult că le iei sentimentele în serios. De aceea, cel mai bine este să vă cereți scuze într-un mod umil. Este o abordare ușoară și utilă și o modalitate bună de a-i arăta că înțelegi rolul tău în problemă.

Cel mai bun mod de a fi umil este să recunoști, să-ți împărtășești scuzele sincere și să nu-ți petreci veacuri apărându-te. Da, s-ar putea să nu fii total responsabil, ci doar concentrează-te pe tine și pe propriile tale acțiuni aici.

Va mai exista o oportunitate de a ne ocupa de acea parte a lucrurilor. În acest moment, este vorba despre a te concentra pe a-i cere scuze.

Bărbații Berbec sunt destul de sensibili, așa că o abordare umilă este liniștitor.

Dacă bărbatul tău Berbec face contact vizual, acesta este un semn grozav că se conectează cu tine, așa că concentrează-te pe el în întregime. Nu este momentul să turnați o băutură sau să schimbați melodiile.

În cele din urmă, totuși, nu duceți această abordare prea departe, deoarece bărbații Berbec au nevoie de un partener care are limite și limite. Acesta poate fi un echilibru dificil de remediat, dar acesta este reversul iubirii unui Berbec sensibil în secret.

Secretele simple pe care le poți folosi pentru a seduce și a-ți păstra bărbatul Berbec (funcționează ca prin farmec)

Calm

A menține lucrurile calme atunci când încerci să-ți ceri scuze poate fi cu siguranță dificil uneori. Acesta este mai ales cazul când este implicat un bărbat Berbec.

Berbecul, atunci când este rănit, poate deveni foarte supărat. După acest tip de incident dureros, scuzele pot fi necesare, ceea ce face șansele de dramă destul de mari.

Dacă abordezi lucrurile cu calm, asta ar trebui să ajute la stabilizarea lucrurilor. În plus, calmul vă permite să fiți corect și rațional. Indiferent pentru ce trebuie să-ți ceri scuze, tensiunea poate crește rapid partea emoțională a tuturor.

Desigur, dacă simți că un bărbat Berbec a terminat cu tine, atunci a fi calm nu este cel mai firesc răspuns. S-ar putea să vă simțiți trist, speriat sau chiar furios, dar încercați să rămâneți calm.

Asta te ajută să asculți corect și îți arată că îi respecti sentimentele. Două lucruri care sunt esențiale pentru a merge mai departe împreună.

Cu empatie

Uneori scuzele pot fi dificile, mai ales dacă nu înțelegi cu adevărat de ce cineva este atât de supărat. Aceasta este o problemă comună cu semnele stelare foarte încordate, cum ar fi Berbecul. Dacă dai peste un bărbat Berbec după o ceartă, vei vedea la ce ne referim.

Când un bărbat Berbec nu-și poate exprima sentimentele, el pâlpâie ca un vulcan în erupție, așa că a fi empatic este vital. Berbecii sunt distrași și plini de viață, dar sunt și emoționanți. Acest lucru poate duce la izbucniri de furie care trebuie rezolvate rapid.

Dacă trebuie să-ți ceri scuze, trebuie să te conectezi la sentimentele lui, chiar dacă nu au sens.

Recunoașterea care sunt preocupările lui vă va ajuta să vă modelați scuzele, făcându-le mai semnificative. Trebuie să spunem că acest lucru poate fi dificil, mai ales dacă ceea ce dezvăluie pare banal sau greșit.

Folosește aceste secrete pentru a-l face pe bărbatul tău Berbec să te iubească (funcționează ca prin magie)

Serios

Să-ți ceri scuze prin cuvinte este în general mai ușor decât să arăți că îți pare rău prin acțiunile tale. Așa că fii serios în ceea ce ai de spus și în planurile tale de a remedia lucrurile și de a merge mai departe.

Gesturile mari și promisiunile goale nu te vor duce prea departe, așa că este vital să te gândești la acțiuni și idei cu sens.

Dacă vă ajută, puteți face niște planuri împreună; gândirea unor strategii care vor ajuta la evitarea apariției aceleiași probleme în viitor.

Bărbații Berbec răspund bine la acest tip de scuze pentru că sunt mari credincioși în acțiune. S-ar putea să vorbiți, dar trebuie și să treceți prin acțiuni pozitive pentru schimbare.

Cu adevărat

Deci te-ai lovit în relația ta. Poate că s-au spus lucruri nefericite și chiar trebuie să-ți ceri scuze.

Dacă vă pasă de viitorul vostru împreună, scuzele voastre trebuie să fie sincere, sau riscați să înrăutățiți lucrurile.

Nu amesteca a fi sincer cu a fi sincer sau sincer. Cel mai bine este să-ți ceri scuze în mod natural, cum comunici mereu.

Dacă gesturile tale obișnuite de relație includ lucruri precum trimiterea de flori, fă asta. Dacă rezolvați probleme făcând drumeții sau mergând împreună cu bicicleta, sugerați asta.

Aceasta este o abordare respectuoasă și cea mai bună modalitate de a mângâia un bărbat Berbec la care ții. Totuși, asta nu înseamnă că nu te poți apăra, mai ales dacă supărarea se datorează lui. Din nou, cel mai bine ar fi dacă ați fi autentic.

Rămâi la fapte și explică, nu te scuze. Bărbații Berbec respectă raționamentul logic, chiar dacă nu prea le place ceea ce spui.

Un mic truc pentru a smulge inima bărbatului tău Berbec?… chiar dacă este rece și distant…

Cu răbdare

Dacă te înfrângi cu un bărbat Berbec și întrerupi contactul, ai putea decide să-ți ceri scuze. Din păcate, el nu este prin preajmă, așa că te întrebi, cât timp durează un bărbat Berbec să se întoarcă?

Răspunsul, desigur, este un mister, așa că a-ți cere scuze în această situație necesită multă răbdare. Rețineți că datorită influenței lui Marte, bărbații Berbec se luptă cu o forță pasională, chiar impulsivă, în interiorul lor.

Desigur, puteți avea același tip de macho Berbec oprit emoțional fără distanță fizică între voi.

Poate orice s-a întâmplat înseamnă că ați încetat să mai vorbiți. Sau poate că bărbatul tău Berbec se luptă să-și deschidă inima și să-și împărtășească sentimentele.

El va veni și va fi gata să vorbească la timpul său. Până atunci, trebuie pur și simplu să ai răbdare și să reziste să-l presezi să rezolve lucrurile. Mai presus de orice, bărbații Berbec nu țin ranchiună, așa că așteptarea lucrurilor va plăti întotdeauna.

Cu respect

Fiți întotdeauna respectuos atunci când vă cereți scuze unui bărbat Berbec. Asta înseamnă să asculți corect ceea ce are de spus, să nu-i întrerupi fluxul și să-l anunți că ești interesat/ să-l iei în serios.

Pentru un bărbat Berbec, a fi nepoliticos înseamnă a nu-și accepta sentimentele ca fiind importante.

Amintiți-vă, bărbații Berbec sunt inteligenți și sensibili, dar mânați de natura înflăcărată a planetei lor, Marte, conducătoare. El vrea mai mult decât un semn din cap ca o recunoaștere. Așa că fii pregătit să te angajezi în mod corespunzător cu el.

Nu este întotdeauna ușor să-ți ceri scuze. Poate fi foarte complicat dacă nu ești de acord cu felul în care gândește bărbatul tău Berbec. Dacă se întâmplă acest lucru, încercați să nu vă puneți la defensivă; în schimb, încurajează-l să vorbească în continuare.

Nu trebuie să fii întotdeauna de acord cu el, dar trebuie să-l auzi.

În acest fel, se simte respectat și ai mai mult timp să-ți dai seama ce îl deranjează. Sunt șanse să descoperi o neînțelegere sau altceva care se rezolvă ușor.

Sursa

Citește și

Lasă un comentariu

Te rugăm deblochează Adblocker-ul!

Dragă cititorule, reclamele sunt blocate! Publicitatea este esențială pentru susținerea și îmbunătățirea continuă a conținutului nostru.