Cum să trezești un bărbat Taur • Astrologie

by Horoscop Urania
Cum să trezești un bărbat Taur • Astrologie

A trezi un bărbat Taur, sincer, nu este prea dificil. Îi place sexul. Nu o să-ți fie greu dacă încerci să-l pornești.

Anumite lucruri funcționează mai bine decât altele. Are preferințe ca oricine altcineva.

Cel mai important lucru de reținut este că Taurul este o persoană extrem de senzuală. Îl poți excita făcând apel la oricare dintre cele cinci simțuri ale sale.

Mirosurile plăcute, gusturile bune și atingerile plăcute îl pot enerva.

Taurului îi place și când partenerul său încearcă în mod activ să-l trezească. Nu fi timid și nu încerca să-ți ascunzi intențiile. Uneori, doar să văd că faci un efort este ceea ce îl excită cu adevărat.

Faceți din sex o experiență de la început până la sfârșit. Înainte să te bagi în pat, încearcă să-l faci să meargă.

Purtați parfum

De ce este atras Taurul? Orice lucru care îi angajează simțurile îl poate atrage. Din acest motiv, purtarea de parfum este întotdeauna o idee bună dacă vrei să te observe.

Îi plac mirosurile naturale, pământești. S-ar putea să se bucure și de un parfum floral plăcut. S-ar putea să fie nevoie să experimentezi pentru a găsi ce miros specific îl înnebunește.

Purtați parfum când ieșiți la o întâlnire. Apăsați puțin în plus chiar înainte să vă duceți și voi doi în pat.

Mirosul are o legătură puternică cu memoria. Dacă purtați un anumit parfum când voi doi aveți o noapte sălbatică, plină de pasiune, acel parfum îi poate aminti de acea noapte mai târziu.

Vei putea să-l trezești doar punând puțin parfum din această cauză. Îl va mirosi și imediat își va aminti de escapadele tale trecute în pat.

Aceasta este greșeala numărul 1 pe care femeile o fac cu un bărbat Taur…

Fii provocator

Ce îi place Taurului la o femeie? Îi place când o femeie se comportă sexy și provocatoare. Vei putea să-l trezești fără să-l atingi dacă o faci corect.

Balană-ți șoldurile când mergi. Aruncă-i un zâmbet aprins la cină. Joacă footsie sub masă.

Nu fi nici subtil. Asigură-te că știe că încerci să-l enervezi intenționat.

Puteți purta haine provocatoare. Pune-ți niște lenjerie sexy sub hainele tale obișnuite. Poate purtați un top ușor transparent sau ceva cu un decolteu scăzut. Vrei să poată vedea lenjeria.

Dă-i un mic gust din ceea ce urmează. Spune-i ce ai de gând să-i faci mai târziu. Îi șoptește nimic dulce la ureche.

Treceți-vă ușor degetele peste toate locurile în care îl veți atinge odată ce vă așezați doi în pat.

Atingeri moi

Nu trebuie să fii dur cu Taurul. S-ar putea să-i placă asta uneori, dar cel mai bun mod de a-l face să meargă este să-l tachineze cu atingeri blânde.

Trece-ți degetele prin părul lui și masează-i scalpul. Răzuiește-ți ușor unghiile de-a lungul bazei gâtului lui. Lasă-l să-ți simtă respirația pe obrazul lui în timp ce stați împreună la un film.

Se va bucura și de masaje. Ajutați-l să se relaxeze și să scape de orice tensiune musculară pe care o poate avea. Masajele nu sunt în mod inerent sexuale, dar pot fi atunci când iubitul lui îl masează.

Îl poți atinge în moduri mici toată ziua în timp ce faci treburi. Apăsați-vă mâna pe șoldul lui, mângâiați-i obrazul sau puneți mâna pe coapsa lui în timp ce el conduce spre casă.

Folosește aceste secrete pentru a-l face pe bărbatul tău Taur să te iubească (funcționează ca prin magie)

Explorează Corpul Lui

Fă-ți timp pentru a-i explora corpul odată ce voi doi vă culcați. Nu este nevoie să grăbiți nimic sau să vă scufundați direct în evenimentul principal.

Găsiți toate acele mici pete de pe corpul lui care îl înnebunesc. Nu-ți fie teamă să-ți faci timp pentru a-l mapa.

Poți fi blând și cu asta. Trece-ți ușor degetele pe părțile lui. Mângâie fiecare centimetru din pielea lui. Sărută-l peste tot.

Fă-l să se simtă apreciat și iubit. Dacă atingi o anumită zonă și el are o reacție bună la ea, asigură-te că te întorci în acea zonă.

Odată ce îi cunoști corpul, sexul va fi și mai bun. Totuși, nu încetați niciodată să explorați. Întotdeauna vei putea descoperi ceva nou.

Placeri simple

Gusturile și antipatiile unui bărbat Taur sunt destul de simple. Este un om simplu, cu nevoi simple.

Nu trebuie întotdeauna să faci totul pentru a-l trezi. Uneori, o simplă atingere sau câteva cuvinte este tot ce ai nevoie.

Nu-ți face griji prea tare când faci efort să-l entuziasmezi. Nu trebuie să fii nervos sau să-ți faci griji că faci ceva greșit.

Dacă este cu tine, este pentru că deja găsește plăcere în compania ta. Tot ce trebuie să faci de cele mai multe ori este să fii tu însuți.

Taurul iubește sexul. Nu te va face să muncești prea mult dacă vrei să se bage în pat cu tine.

Această magie îl va face pe bărbatul tău Taur să dorească o relație cu tine.

Alimente

Una dintre caracteristicile unui bărbat Taur pe care majoritatea le cunosc este dragostea lui pentru mâncare. Dacă vrei să-l trezești, poți folosi mâncarea în anumite moduri care îl vor enerva.

Există modalități de a mânca alimente sexual. Dacă voi doi luați cina, priviți-l în ochi în timp ce mâncați încet, senzual, din mâncare.

Treceți limba peste buze pentru a șterge o picătură de supă sau sos. Aplecă-te peste masă și oferă-i o mușcătură din farfurie, apoi hrănește-i încet.

Bărbaților din Taur le-ar plăcea, de asemenea, să folosească „mâncăruri preliminare” în dormitor. Frișca, căpșunile, ciocolata topită și cireșele sunt toate exemple de alimente pe care oamenii le place să le aducă în dormitor pentru a condimenta lucrurile.

Dacă ți-ai dorit vreodată să încerci „body sushi” (exact așa sună), Taurul este omul pe care trebuie să-l întrebi. Probabil că va fi complet să încerce asta.

Dragoste și sex

Viața sexuală a unui bărbat Taur este importantă pentru el. Îi place să se răsfețe cu toate plăcerile pe care le oferă viața. Sexul este doar un alt mod în care face asta.

De asemenea, îi place mai mult sexul atunci când este îndrăgostit de persoana cu care este. Acea combinație de dragoste și sex îl face să meargă ca nimic altceva.

Să-i spui că-l iubești și să fii afectuos în timp ce voi doi faceți sex îl va încuraja. Un bărbat Taur îndrăgostit este sincer entuziasmat de majoritatea lucrurilor pe care le face partenerul său.

Complimentează-l și spune-i cât de mult îți pasă în timpul sexului. Nu-ți fie frică să fii puțin moale sau prea romantică. Probabil că îi va plăcea.

Când este îndrăgostit, sexul pare mai plăcut în general. A făcut sex grozav cu oameni pentru care nu avea sentimente. Dacă este îndrăgostit de tine, totuși, asta se adaugă doar la experiența generală.

Un mic truc pentru a smulge inima bărbatului tău Taur?… chiar dacă este rece și distant…

Sărută-l pe gât

Partea preferată a corpului unui bărbat Taur este gâtul. Aceasta este partea corpului pe care o guvernează Taurul. O să devină sălbatic când îl săruți pe gât și pe gât.

Poți face asta oricând, sincer. Sărutați-i partea laterală a gâtului când voi doi sunteți la o întâlnire. Îndepărtați ușor o sferă de sudoare de pe gâtul lui în timp ce voi doi sunteți afară, lucrând în curte.

Concentrați-vă pe această zonă în timpul preludiului. Se va agita dacă petreci câteva minute sărutându-l și mușcându-i gâtul, gâtul și zona în care gâtul se întâlnește cu umărul.

Îi va plăcea să-ți sărute gâtul. Purtați topuri decoltate care să atragă atenția asupra zonei gâtului. Puneți niște parfum pe gât. Puteți chiar să-l îndrumați către acea zonă în timp ce voi doi faceți dragoste.

Îndrumați-L

Taurul este bun la pat? De obicei sunt. Unul dintre motive este că ia direcția de la partenerii săi.

Personalitatea unui bărbat Taur nu este neapărat una dominantă. El poate fi dominant dacă partenerul său îi place asta, dar este, de asemenea, perfect în primirea comenzilor.

Acest lucru este util mai ales dacă voi doi nu ați făcut sex împreună de foarte mult timp. S-ar putea să nu-ți cunoască încă corpul. S-ar putea să învețe încă ce îți place și ce nu.

Ghidează-l către părțile corpului tău cărora vrei să le acorde atenție. Dacă face ceva bine, încurajează-l. Dacă face ceva ce nu-ți place, subliniază-l imediat.

Îl poți stăpâni și tu puțin. El va face cu plăcere orice spui (în limita rațiunii). E perfect, lasându-te să preiei conducerea, astfel încât să se poată pierde în acest moment.

Bărbatul tău Taur nu comunică cu tine? Iată trucul pentru a-ți împinge Taurul înapoi.

Lasă-l să exploreze

Un bărbat Taur în pat este cineva căruia îi place să exploreze și să experimenteze cât de mult poate. Îi place să aibă un partener care îi va permite să facă asta.

Lasă-l să-ți cartografiaze corpul în același mod în care l-ai cartografiat pe al lui. Bineînțeles, puteți indica unde vă place cel mai mult să fiți atins, dar voi doi nu vă grăbiți. Uneori, lasă-l să găsească singur acele locuri.

Îi va plăcea atunci când îl lași să exploreze îndoieli și dorește să încerce lucruri noi cu el. Nu este întotdeauna sălbatic, dar îl excită atunci când arăți că ești dispus să ai experiențe noi cu el.

Sursa

Citește și

Lasă un comentariu

Te rugăm deblochează Adblocker-ul!

Dragă cititorule, reclamele sunt blocate! Publicitatea este esențială pentru susținerea și îmbunătățirea continuă a conținutului nostru.