De ce 3 semne zodiacale pot avea horoscoape aspre pe 29 iunie

by Horoscop Urania

Trei zodii vor avea horoscoape brute joi. În timp ce astăzi, 29 iunie, ar trebui să meargă relativ bine pentru majoritatea cuplurilor, ceea ce am putea vedea astăzi este ideea cum o surpriză ar putea deranja cu adevărat fluxul natural al lucrurilor. Acest lucru nu trebuie să se refere neapărat la cupluri, dar relațiile care sunt în mare parte romantice vor trebui să se ocupe de tranzitul de astăzi, care este Luna opusă lui Uranus.

Când avem Luna opusă lui Uranus, avem schimbări bruște, surprize și genul de spontaneitate care ne poate arunca în buclă. Cele trei semne zodiacale care vor fi cele mai afectate de Luna opusă lui Uranus sunt cele care caută stabilitatea și rutina. Și când o rutină este supărată, ei bine, în funcție de semnul tău, asta ar putea face o zi foarte grea.

Ceea ce se poate întâmpla în această zi este că este posibil să nu fim pregătiți să auzim ceva care iese din gura persoanei pe care o iubim. În timpul Lunii vizavi de Uranus, oamenii nu numai că acționează în moduri surprinzătoare, ci acționează și spun cele mai neconvenționale lucruri, iar dacă nu suntem pregătiți, sau mai rău, dacă nu suntem deschiși, s-ar putea să ajungem să auzim ceva de la partenerii noștri astăzi. care are potențialul de a ne supăra profund. Ei nu suntem noi și, în această zi, s-ar putea să ajungem să cunoaștem asta puțin prea bine.

Ar putea ajunge să fie unul dintre acele momente în care spui, „tocmai când credeam că o cunosc pe acea persoană…” Și bum, iată-le, complet diferiți și deținând-o. Astăzi ne arată că nu putem prezice comportamentul altei ființe umane, oricât de aproape ne simțim că suntem de ea. Pe 29 iunie, aceste trei semne zodiacale vor fi lovite de informații pe care nu le-au văzut niciodată venind.

Trei zodii cu horoscoape brute pe 29 iunie:

1. Fecioara

Ei bine, cu siguranță nu l-ai văzut pe Acela venind. Pe 29 iunie, aceasta va fi mantra ta a zilei. Aveți Lună vizavi de Uranus în jurul vostru și vibrația este despre spontaneitate și surpriză. Desigur, ești cineva care chiar nu apreciază surprizele de nici un fel, chiar și atunci când sunt încântătoare, dar astăzi nu creează o asemenea încântare în mintea ta.

De fapt, orice ar fi ceea ce persoana ta va împărtăși cu tine astăzi, deoarece de aici vine surpriza, NU este ceea ce ai vrut să auzi… și acum ești aici, trebuie să faci față. Nici măcar nu e chiar atât de rău, dar e „schimbare” și nu-ți place schimbarea, Fecioară.

Îți place, nu, IUBIRE, rutina ta și vrei să ai supărări în amestec, și totuși, partenerul tău este o persoană diferită de tine și are moduri diferite de a aborda lucrurile. În această zi, te vor șoca și vei fi atât de nervos din cauza asta, încât vei ajunge să ai o zi grea.

2. Scorpion

Atâta timp cât simți că ai un anumit grad de control asupra lucrurilor, cum ar fi… relația ta, de exemplu, simți că te poți descurca destul de ușor. Controlul este treaba ta, Scorpion, și nu ești dur cu toate acestea, de fapt, pentru că ești *oarecum* controlant, ești capabil să ții haosul la minimum și asta înseamnă mult atunci când vine vorba de tine. viata romantica.

Nu vă place drama și nu doriți să fiți surprins sau să vă spună niște știri „interesante” care să arunce totul din greșeală – și în asta se specializează Moon, vizavi de Uranus: să arunce lucrurile din subordine. Pregătește-te să auzi o mulțime de surprize mari astăzi, Scorpion, deoarece se pare că partenerul tău romantic avea planuri mari pentru viitorul tău. Vei rămâne uluit când vei auzi ce au de spus. Pregătește-te, vine.

3. Pești

Pe 30 iunie, rutina și predictibilitatea sunt cărțile tale de vizită și îți place așa. Nu ești niciodată în chef de o „surpriză iubitoare” și chiar nu poți suporta când partenerul tău trage una asupra ta. În timpul tranzitului de joi al Lunii opus lui Uranus, vei putea vedea ceea ce nu poți suporta să fie interpretat chiar în fața ochilor tăi, în timp ce prețiosul tău partener romantic se străduiește să te surprindă cu ceva despre care ei cred că este „atât de bun”. că vei scăpa de fericire din cauza asta.

Acum, treaba cu tine este că nu contează cât de grozavă sau îngrozitoare este o surpriză; dacă este o „surpriză”, atunci este nedorită și îți vei petrece o mare parte din zi încercând să reacționezi la acest „fior” nedorit care ți se prezintă de partenerul tău bine intenționat. Cum le spui că nu vrei asta? Ei bine, nu, Vărsător. Doar te rostogolești cu el. Bine?

Sursa articolului

Citește și

Lasă un comentariu

Te rugăm deblochează Adblocker-ul!

Dragă cititorule, reclamele sunt blocate! Publicitatea este esențială pentru susținerea și îmbunătățirea continuă a conținutului nostru.