De ce tranzitul lui Venus este unul dintre cele mai importante evenimente din astrologie

Venus este planeta frumuseții și a plăcerii. În astrologie, reprezintă dragostea, relațiile, soțul, căsătoria, prosperitatea, luxurile, bijuterii, vehiculele etc. Este o planetă fermecătoare care guvernează gusturi sofisticate și rafinate. Ca semnificator al romantismului, este cel mai exaltat atunci când se află într-un semn de apă care curge liber precum Peștii, un semn al dualității și al emoțiilor.

Venus prezidează casa a doua, care este asociată cu bogăția acumulată, comunicarea, papilele gustative și vorbirea. Semnele zodiacale pe care le guvernează sunt Taur și Balanță. Balanța este a șaptea casă a vocațiilor, parteneriatelor (atât personale, cât și profesionale) căsătorii etc. Venus este de natură feminină și binecuvântează o persoană cu o înfățișare frumoasă și o persoană fermecătoare atunci când este bine plasată în harta natală. De asemenea, poate oferi o limbă dulce și aptitudini în arte, în special în muzică. Când este bine plasată, persoana va fi suficient de bogată și norocoasă pentru a se bucura de mâncare bună, confort material și un stil de viață luxos. Venus este aproape de Soare și durează doar aproximativ 23 de zile pentru a tranzita dintr-un semn zodiacal atunci când este în mișcare directă. Tranzitul lui Venus în 2021 va avea un impact diferit asupra vieții fiecărei persoane.

De ce tranzitul lui Venus este unul dintre cele mai importante evenimente din astrologie

Importanța lui Venus în astrologie

Venus este numită planeta soră sau geamănă a Pământului și este a doua planetă de la Soare. Este puțin mai mic decât Pământul. Venus durează aproximativ 225 de zile pământești pentru a face o revoluție completă în jurul Soarelui. Planeta are mulți vulcani și este foarte fierbinte (în jur de 450°C).

Venus mai este numită și Shukra. Shukrawar sau vineri poartă numele acestuia. În astrologie, albul este culoarea sa. Diamantul este piatra prețioasă asociată cu acesta. Venus guvernează semnele zodiacale, Taur și Balanță, precum și casele a doua și a șaptea ale astrologiei. Venus este, de asemenea, descrisă ca Zeița Iubirii.

Venus înseamnă bogăție, muzică, frumusețe, dragoste, conexiune, căsătorie, soț, iubire maternă, creativitate, arte, mass-media, modă etc.

Efectele tranzitului lui Venus în diverse case astrologice

Tranzitul lui Venus în Prima Casă- Tranzitul lui Venus din casa Ascendentului la Semnul lunii este foarte benefic. În acest timp, perspectivele de căsătorie vor fi bune. Nativul poate fi foarte interesat de artă, muzică și aventuri amoroase. El/ea devine activ social și va putea stabili conexiuni bune în societate.

Tranzitul lui Venus în casa a doua – Acesta este un tranzit foarte bun pentru nativii orientați spre Venus. Indică dragoste pentru copiii cuiva, atracție pentru femei și adăugire la familie. De asemenea, dorința cuiva pentru o viață prosperă poate crește. Relațiile de dragoste devin mai profunde și mai puternice în timpul acestui tranzit.

Tranzitul lui Venus în casa a treia – Tranzitul lui Venus în această casă aduce bogăție monetară, prosperitate, respect, loc nou, precum și distrugerea inamicilor. Dorința unui schimb de idei și discuții va crește. De asemenea, indică posibilitatea de a se întâlni cu frații cuiva.

Tranzitul lui Venus în casa a patra – Când Venus se află în casa a patra, există șanse mari de a obține sprijin de la prieteni. Te vei simți mai responsabil față de familie. Poate exista și un efort de a crea un echilibru în viața personală, iar nativul poate încerca să-și îmbunătățească relația.

Venus Tranzit în casa a cincea – Venus Transit aici îi ajută pe frații cuiva să obțină rezultate de bun augur. Farmecul persoanei va crește, la fel și factorul de dragoste din viața sa. Ei vor dezvolta un interes deosebit pentru artă și muzică. În plus, vor fi umili și blânzi în vorbirea și atitudinea lor.

Tranzitul lui Venus în casa a șasea – Tranzitul lui Venus aici dă rezultate atât bune, cât și proaste. Pot fi probleme de la dușmanii cuiva, dar va fi ajutor din partea fratelui și a mamei. În departamentul de dragoste, căutarea sufletului tău pereche este probabil să dea roade. Relațiile cu colegii se vor îmbunătăți.

Tranzitul lui Venus în casa a șaptea – Tranzitul lui Venus în această casă provoacă teamă de pierdere din partea femeilor. Venus în această poziție poate da naștere la senzualitate. În acest timp, cineva dorește să trăiască o viață liniștită și relaxată. Dușmanii nativului vor fi distruși influența lui Venus.

Tranzitul lui Venus în Casa a VIII-a – Acest tranzit îi ajută pe oameni să dețină casa de vis. Poate fi prezentă tendința de a bea băuturi alcoolice și de a se apropia de o doamnă frumoasă. Șansele de a intra în bogăție bruscă vor fi mari și, cu ajutorul partenerului, nativul își va putea spori averea. Relațiile construite în acest timp vor dura mai mult.

Tranzitul lui Venus în Casa a IX-a – Când Venus trece prin această casă, nativul va dezvolta tendințe altruiste și va deveni vesel și bogat. Vor dobândi haine frumoase. Va exista dorința de a călători în străinătate. Există, de asemenea, posibilitatea de a intra într-o relație de dragoste cu o persoană aparținând unei alte religii sau comunități.

Tranzitul lui Venus în Casa a X-a – Acest tranzit nu este considerat bun. Nu va fi însoțit de noroc și ar putea exista o dispută. Sunt posibile tulburări mentale și abilitățile fizice pot fi afectate. Cheltuielile mai mari pot duce și la datorii. Frica de dușmani este probabilă.

Tranzitul lui Venus în Casa a XI-a – Tranzitul lui Venus aici aduce stabilitate economică și capacitatea de a rambursa datoriile. Venus adaugă dulceață vieții, iar nativul va deveni mai popular. Persoana va dori să cumpere bunuri de uz casnic, cum ar fi vehicule, bijuterii și alimente delicioase. Nativul poate dobândi o casă/proprietate datorită grației lui Venus.

Tranzitul lui Venus în Casa a XII-a – În această casă, vor fi rezultate mixte. Situația financiară va fi bună inițial, dar mai târziu va avea loc o pierdere bruscă de bani și cheltuieli. Frica de jaf la domiciliu poate provoca griji. Armonia internă va fi bună.

Concluzie

Tranzitul lui Venus în 2021 ne va afecta pe fiecare dintre noi în mod diferit, în funcție de harta natală. Pentru unii, va fi bine, iar pentru alții, poate fi rău. Unii pot avea rezultate mixte. Venus va tranzita în Pești pe 17 martie 2021 la ora 02:49 și va rămâne acolo până pe 10 aprilie 20, 2021. În Pești, Venus va fi în punctul cel mai înalt, deoarece este semnul exaltat al lui Venus. Deoarece Venus este o planetă foarte importantă care influențează treburile umane, este o idee bună consultați un astrolog și află cum se va desfășura Venus Transit 2021 în viața ta.

Sursa articolului

  • Facebook

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :