De ce un bărbat Gemeni a încetat să-mi mai trimită mesaje? • Astrologie

by Horoscop Urania
De ce un bărbat Gemeni a încetat să-mi mai trimită mesaje?  • Astrologie

Dacă tipul Gemeni din viața ta a dispărut brusc și nu va răspunde la mesajele tale, probabil te întrebi, de ce un bărbat Gemeni nu mai trimite mesaje?

Ce face ca acest semn zodiacal să tacă?

Dacă vrei să-ți dai seama de ce nu-ți mai trimite mesaje, trebuie să înțelegi stilul tipic de mesaje text al bărbatului Gemeni.

Este un mesaj pasionat sau își verifică rar telefonul? Îi place să aibă conversații dificile prin mesaje sau ar prefera să vorbească în persoană?

Odată ce vei înțelege mai bine modul în care acest semn astrologic comunică, vei ști de ce bărbatul tău Gemeni a încetat să-ți mai trimită mesaje.

El este ocupat

Un bărbat Gemeni are multă energie și o gamă largă de interese, așa că lucrează mereu la un proiect sau participă la un eveniment.

Dacă tipul tău Gemeni a încetat brusc să-ți mai trimită mesaje, cea mai probabilă explicație este pur și simplu că este prea ocupat pentru a-și verifica telefonul și a răspunde.

Are un calendar plin de muncă, cursuri, întâlniri, ieșiri sociale și multe altele. Probabil că se concentrează mai degrabă pe activitatea sau pe oamenii din fața lui decât să se uite la telefon.

Nu presupune că te ignoră, chiar dacă încetează să-ți mai trimită mesaje în mijlocul unei conversații dus-întors.

Probabil că cineva s-a apropiat de el doar pentru a vorbi în persoană, așa că a trebuit să-și lase telefonul jos pentru a fi politicos.

Sau este la serviciu sau altundeva care are nevoie de atenția lui totală, așa că a trebuit să-și lase telefonul deoparte pentru a se concentra.

Probabil că ar prefera să vorbească cu tine, dar un bărbat Gemeni are o viață încărcată, cu multe se întâmplă în orice moment, așa că nu te stresa dacă dispare în mijlocul unei conversații text.

Un mic truc pentru a smulge inima bărbatului tău Gemeni?… chiar dacă este rece și distant…

El nu este de încredere

Un tip Gemeni poate fi un pasionat de mesaje text, dar nu este persoana cea mai de încredere. El poate fi slab și greu de bazat pe el.

Un bărbat Gemeni este tipul de persoană care ar putea pluti în și ieșirea din viața ta. El va dispărea săptămâni întregi, doar pentru a apărea și a începe să vă vorbească din nou de parcă nu ar fi trecut timpul.

Se distras cu ușurință și are un milion de lucruri diferite care luptă pentru atenția lui, așa că nu e ca un bărbat Gemeni să înceteze să-ți mai trimită mesaje brusc.

Chiar și un bărbat Gemeni îndrăgostit trece prin faze de mesaje text rare. Este capricios și se schimbă mereu, așa că nu conta pe el pentru a trimite mesaje în mod constant.

El folosește o platformă diferită pentru a comunica

Fiecare semn zodiacal este guvernat de un corp ceresc specific care dezvăluie unele dintre caracteristicile distinctive ale semnului respectiv. Gemenii sunt ghidați de Mercur, planeta comunicării și intelectului.

Deoarece semnul său zodiacal este guvernat de planeta comunicării, bărbatul tipic Gemeni este priceput să se exprime și să se conecteze cu ceilalți.

Dacă nu îți trimite mesaje, ar putea prefera o altă platformă de comunicare. Poate că ar prefera să te sune, să vorbească cu tine în persoană sau să ia legătura cu tine pe rețelele sociale.

Aflați metoda preferată de comunicare a bărbatului dvs. Gemeni și contactați-l în acest fel.

Dacă tot nu îți răspunde, ar putea fi un semn că pur și simplu nu-ți place atât de mult și că este timpul să mergi mai departe.

Dar, dacă îi pasă de tine, va rămâne în legătură cu tine prin orice platformă preferă și îi poți cere să depună mai mult efort cu trimiterea mesajelor, dacă este important pentru tine.

Acest truc ciudat este singura modalitate de a atrage un bărbat Gemeni.

El Te Testează

Un bărbat Gemeni se plictisește ușor și poate fi și puțin dramatic. Îi place să provoace necazuri uneori, chiar și subconștient, doar pentru a se distra.

S-ar putea să înceteze intenționat să-ți trimită mesaje doar pentru a juca jocuri mintale sau pentru a vedea cum vei reacționa.

Dacă vrei să știi ce să faci când un bărbat Gemeni se retrage și încetează să-ți mai trimită mesaje, trebuie să reziste nevoii de a te supăra.

Nu-l bombardați cu mesaje furioase care cer un răspuns și nu-l ignorați din meschinărie.

În schimb, așteptați cu calm un răspuns la ultimul mesaj. După câteva ore sau zile, continuați cu un singur mesaj.

Dacă tot nu răspunde, trimite-i un ultim mesaj pentru a-i spune că nu ești sigur de ce nu vorbește cu tine și că vei fi alături de el dacă dorește să te contacteze.

Dacă îți păstrezi calmul atunci când bărbatul tău Gemeni te testează ignorând mesajele tale, el va fi impresionat și se va simți rău că ți-a încurcat capul.

Îți va trimite imediat un mesaj de scuze și îți va restabili comunicarea și nu te va testa din nou în acest fel.

Are nevoie de puțin spațiu

Deși Gemenii este un semn zodiacal social și ieșitor, una dintre trăsăturile tipice Gemeni este independența.

Un tip Gemeni îi place să aibă un partener cu care să împărtășească experiențele, dar îi place și să facă lucruri pe cont propriu uneori.

Dacă bărbatul tău Gemeni se îndepărtează, ar putea fi un semn că a petrecut prea mult timp cu tine și are nevoie de puțin spațiu pentru respirație.

Este sănătos pentru el să facă din când în când puțin spațiu pentru a-și limpezi capul și a recăpăta un sentiment de libertate

Ceea ce caută un bărbat Gemeni la o femeie este independența. Partenerul lui ideal nu ar trebui să se supere atunci când are nevoie de timp singur sau dorește să facă lucruri fără ea ocazional.

În loc să te enervezi când bărbatul tău Gemeni dispare, așteaptă cu răbdare să-ți trimită din nou mesaj.

Spune-i că ar trebui să te informeze când are nevoie de spațiu în loc să dispară. Spune-i că nu te deranjează să ai puțin spațiu față de el, dar nu vrei să-ți faci griji pentru el când tăce.

Tipul tău Gemeni va aprecia reacția ta matură și te va anunța data viitoare când va avea nevoie de puțin spațiu pentru a respira.

Această magie îl va face pe bărbatul tău Gemeni să-și dorească o relație cu tine.

El nu știe cum se simte

Fiecare semn zodiacal aparține unuia dintre cele patru elemente naturale: pământ, foc, aer sau apă. Elementul natural al unui semn dezvăluie multe despre dispoziția semnului respectiv.

Gemenii sunt un semn de aer, iar semnele de aer sunt cunoscute pentru că sunt logice, sociale și comunicative. Semnele de aer nu sunt, totuși, deosebit de abil în a recunoaște sau a procesa emoțiile în mod eficient.

Când încetează brusc să-ți mai trimită mesaje, nu-i lua tăcerea ca pe un semn că bărbatul tău Gemeni nu mai este interesat de tine.

Bărbații Gemeni în relații le este greu să fie vulnerabili și să-și împărtășească emoțiile cele mai profunde. Ei sunt comunicativi în aproape orice alt fel, dar deschiderea cu privire la sentimentele lor este slăbiciunea lor.

Tipul tău Gemeni ar putea înceta brusc să-ți vorbească pentru că trebuie să-și recunoască și să-și rezolve sentimentele singur.

S-ar putea să se îndrăgostească de tine și să fie inconfortabil fiind atât de vulnerabil, sau ar putea încerca să-și dea seama cât de puternice sunt sentimentele lui pentru tine.

Sau, emoțiile lui nu ar putea avea nimic de-a face cu tine și are nevoie doar de puțin spațiu pentru a procesa altceva în viața lui care îi dă o reacție emoțională puternică.

El se joacă de tine

Un tip Gemeni poate fi nesigur, dar nu îi va lăsa pe cei cărora îi pasă să îl aștepte prea mult timp.

S-ar putea să nu fie un texter consecvent, dar dacă îi spui că este important pentru tine, un bărbat Gemeni va depune eforturi pentru a răspunde mai bine la mesajele tale.

Dar dacă intră și iese din viața ta atunci când este convenabil pentru el, ar putea fi unul dintre semnele că un bărbat Gemeni te joacă.

S-ar putea să-ți trimită mesaje doar atunci când vrea ceva de la tine sau dacă nu are la cine altcineva să apeleze.

Dacă vrei să știi cum să spui dacă un bărbat Gemeni se joacă de tine, fii atent la cât de des îți cere ceva în textele lui.

Derulează mesajele tale și notează de câte ori îți cere o favoare. Dacă mesajele lui sunt întotdeauna despre el și niciodată despre tine, sau el face în mod constant cerințe, înseamnă că doar te folosește.

Bărbatul tău Gemeni nu comunică cu tine? Iată trucul pentru a-ți împinge Gemenii înapoi.

El te face fantomă

Ultimul motiv pentru care un bărbat Gemeni va înceta să-ți mai trimită mesaje de nicăieri este că te face fantomă.

Probabil că vei vedea câteva semne de avertizare înainte ca un tip Gemeni să dispară complet din viața ta.

S-ar putea să fie prea ocupat tot timpul pentru a petrece timpul cu tine, sau va avea întotdeauna o scuză pentru motivul pentru care nu te-a sunat sau nu te-a invitat afară.

Mesajele lui text vor deveni scurte și mai puțin frecvente până când în sfârșit nu va mai trimite mesaje.

Când un bărbat Gemeni dispare, poate fi tentant să-l bombardezi cu apeluri și mesaje pentru a încerca să-l forțezi să-ți răspundă.

La urma urmei, Gemenii este un semn foarte volubil, așa că este ușor să-l faci să se răzgândească dacă te străduiești suficient.

Dar să-ți forțezi drumul înapoi în viața lui nu este bun pentru relația ta și probabil că el te va înfățișa din nou data viitoare când ceva nu merge bine.

Dacă bărbatul tău Gemeni te face fantomă, cel mai bine este să-l dai drumul. Relația ta este probabil imposibil de reparat și meriți pe cineva pe care te poți baza să răspundă la mesajele tale.

Sursa

Citește și

Lasă un comentariu

Te rugăm deblochează Adblocker-ul!

Dragă cititorule, reclamele sunt blocate! Publicitatea este esențială pentru susținerea și îmbunătățirea continuă a conținutului nostru.