De ce un bărbat Taur devine brusc îndepărtat? • Astrologie

by Horoscop Urania
De ce un bărbat Taur devine brusc îndepărtat?  • Astrologie

Nimic nu este mai derutant decât un bărbat Taur îndepărtat. Mai ales când un bărbat Taur acționează interesat, apoi dispare.

Cu toate acestea, acest lucru este ceva ce majoritatea bărbaților Taur fac la un moment dat sau altul. Vă poate lăsa să vă întrebați despre intențiile unui bărbat Taur.

Dacă un bărbat Taur a încetat să trimită mesaje sau dacă îți trimite semnale mixte, te poți întreba dacă și-a pierdut brusc interesul. De cele mai multe ori, de fapt își dezvoltă sentimente și se sperie.

Dar există multe motive pentru care un bărbat Taur poate deveni brusc distant. Dacă ratați semnul și faceți o presupunere cu privire la motivele lui, vă poate costa conexiunea.

Bărbații Taur sunt renumiți pentru că sunt inconsecvenți în relații, în timp ce se așteaptă ca alții să fie consecvenți cu ei. Acest lucru poate determina multe femei să renunțe la băieții Taur.

L-ai jignit

Un bărbat Taur care te testează s-ar putea să se închidă sau să devină brusc distant. Totuși, pot exista și alte motive pentru care el tace brusc. Unul dintre motivele pentru care un bărbat Taur poate da înapoi este dacă l-ați jignit.

Bărbații Taur par să aibă o piele groasă, dar de fapt sunt mult mai sensibili decât încearcă inițial să lase. Bărbații Taur pot fi cu ușurință opriți de lucruri pe care le considerați minuscule sau neimportante.

Când un bărbat Taur este îndrăgostit de tine, el poate încerca să ignore câteva lucruri care nu îi stau bine. Dar, de cele mai multe ori, un bărbat Taur va căuta motive să se retragă dintr-o relație, deoarece începe să se simtă nesigur atunci când se îndrăgostește.

Unul dintre modurile în care se sabotează în mod convenabil este căutând mici detalii pentru a se supăra. El poate ține ranchiună și poate crea resentimente din aer. El poate găsi imperfecțiuni de criticat. Dacă ai făcut ceva care să-l jignească, s-ar putea să tacă.

Acest truc ciudat este singura modalitate de a atrage un bărbat Taur.

Nu este interesat

nu este interesat

Când un bărbat Taur tace, poate fi un indicator că nu este interesat de tine. Una dintre cele mai bune moduri de a discerne dacă se îndrăgostește sau pur și simplu nu este interesat este să dai înapoi și să vezi dacă începe să te urmărească.

Când unui bărbat Taur îi este dor de tine, va începe să treacă pe platou și să arate mai multă consistență. Dacă nu este interesat, va continua să te ignore.

Oricât de mult ar doare să vezi că nu este interesat, cel mai bine este să nu urmărești un bărbat Taur care nu a făcut niciun efort să te urmărească. Barbatii Taur sunt incapatanati si daca iti arata ca nu sunt interesati, cel mai bine este sa mergi mai departe.

Se îndrăgostește

el se îndrăgostește

Dacă un bărbat Taur se îndrăgostește, va face ceva care te poate surprinde. În loc să-și deschidă inima și să-ți arate că te iubește, un bărbat Taur va începe să dea înapoi.

Oricât de ciudat pare, un bărbat Taur care brusc pare îndepărtat poate de fapt să devină mai atașat de tine. Acesta este ceva care îl sperie, deoarece îi amenință nevoia de securitate.

Un bărbat Taur care se îndrăgostește poate intra în panică și încearcă să-și ascundă sentimentele. Nu va dori să pară vulnerabil. Uneori chiar îți va oferi umărul rece sau te va fantoma pentru o perioadă scurtă de timp pentru că îi este frică să nu se îndrăgostească.

Dacă crezi că bărbatul tău Taur s-a îndepărtat pentru că se îndrăgostește de tine, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să dai înapoi și să-i lași să-și facă curajul să se simtă confortabil cu sentimentele sale.

Păstrați-vă comunicarea ușoară și prietenoasă. Nu-l copleși și nu arăta intens. Bărbații Taur abordează dragostea în același mod în care abordează intrând într-o piscină. Se vor scufunda treptat, dar au nevoie de timp pentru a se adapta la apă.

Această magie îl va face pe bărbatul tău Taur să dorească o relație cu tine.

Nu este pregătit pentru angajament

nu este pregătit pentru angajament

Un bărbat Taur care se retrage poate reacționa la o schimbare subtilă a relației. Dacă ai început să te întâlnești obișnuit și totul a fost bine, dar apoi începe să devină rece, s-ar putea să simtă că ești pregătit pentru un angajament și el nu este.

Bărbații Taur prețuiesc onestitatea și integritatea. El va vedea că este înșelător dacă te conduce atunci când nu este pregătit pentru angajament. Dacă începe să simtă că vrei mai mult de la relație, un bărbat Taur poate da înapoi.

Acesta este un semn că nu este pregătit pentru angajament. Chiar dacă încă îi pasă de tine, un bărbat Taur care nu este pregătit pentru o relație solidă va începe să se ferească de tine exact atunci când te-ai aștepta să devină mai angajat.

Fostul lui s-a întors

fostul lui s-a întors

Dacă te întrebi cum să știi când un bărbat Taur a terminat cu tine, uneori singura modalitate de a ști sigur este să-i acorzi timp. Dacă tace brusc, ar putea fi pentru că fosta lui iubită a revenit în imagine.

Când intră într-o nouă relație, un bărbat Taur va încerca adesea să țină o ușă deschisă asupra unei relații anterioare. Suferă de teama de a pierde.

Când fostul său arată un interes reînnoit față de el, un bărbat Taur va opta adesea pentru a se întoarce la ea pentru că se simte confortabil și în siguranță cu această legătură cu trecutul. Poate fi mulțumit și preferă securitatea unei relații cu care este deja familiarizat.

Folosește aceste secrete pentru a-l face pe bărbatul tău Taur să te iubească (funcționează ca prin magie)

Probleme cu banii

probleme cu banii

Unul dintre cele mai surprinzătoare motive pentru care un bărbat Taur se va îndepărta brusc este că are probleme cu banii. Acest lucru derutează multe femei care preferă să întrețină o relație de dragoste cu el decât să se îngrijoreze dacă este sau nu atât de bogat pe cât și-ar dori să fie.

Dar asta nu funcționează pentru bărbații Taur. Sunt obsedați de stabilitatea financiară și de securitate. Dacă un bărbat Taur se simte nesigur în privința banilor săi, își va pune toată atenția în încercarea de a echilibra bugetul.

Ca rezultat, se va concentra mai puțin pe tine. Uneori, va merge chiar până acolo încât să se despartă de tine pentru că știe că nu are energia necesară pentru a-și remedia finanțele și a acorda atenție unei relații.

El te testează

el te testează

Este crucial să știi ce să faci când un bărbat Taur te ignoră. Uneori, doar te testează. Dacă faci o etapă dramatică de posesivitate, gelozie sau nesiguranță, el va considera relația o cauză pierdută.

Când un bărbat Taur te testează, el va tace pentru o perioadă scurtă de timp și va evalua reacția ta. Vei ști că încă te iubește pentru că se va întoarce rapid la program și își va relua comunicarea normală cu tine.

Testarea comportamentului are loc de obicei la începutul relației și este de obicei ceva ce un bărbat Taur îl va face doar o dată sau de două ori. De obicei, nu este o problemă continuă cu un bărbat Taur.

Secretele simple pe care le poți folosi pentru a seduce și a-ți păstra bărbatul Taur (funcționează ca prin farmec)

El este nesigur

el este nesigur

Dacă te întrebi cum să știi dacă unui bărbat Taur îi este dor de tine, cel mai bun lucru de făcut este să urmărești cum se comportă. Dacă îi este dor de tine, se va întoarce și va începe să trimită mesaje și să te sune din nou.

Unul dintre motivele pentru care un bărbat Taur poate fi distant este faptul că este în mod natural nesigur. Este ușor amenințat de cele mai mici schimbări și asta include adaptarea la noile relații.

Bărbații Taur se pot simți copleșiți de micile ajustări pe care oamenii le fac atunci când își împart viața cu un partener. Când se simte nesigur sau simte că își pierde controlul, va începe să se închidă și poate deveni distant.

El este copleșit

este copleșit

Uneori, un bărbat Taur este copleșit de lucrurile care se întâmplă în viața lui și devine distant din motive care nu au legătură cu tine. Poate fi îndrăgostit de tine, dar sub mai mult stres decât de obicei.

Deși este nevoie de doar câteva minute pentru a trimite un mesaj text, amintiți-vă că bărbații Taur sunt concreti și eficienți. Dacă există o problemă cu care un bărbat Taur trebuie să se ocupe, el își va turna toată energia în rezolvarea problemei.

Acest lucru poate însemna că orice altceva devine o prioritate mai mică. Poate chiar să uite să mănânce atunci când se concentrează pe un proiect de muncă sau pe o situație stresantă. Dacă interesul tău amoros pentru Taur este brusc îndepărtat, deoarece este copleșit de alte probleme, este posibil să nu știi la început.

În cele din urmă, el va veni și vă va spune despre toate lucrurile care l-au tulburat. Poate ți-ai dori să fie sincer cu privire la circumstanțele lui mai devreme, dar pentru un bărbat Taur, nevoia de a salva fața este mai mare decât nevoia de a obține sprijin.

Un mic truc pentru a smulge inima bărbatului tău Taur?… chiar dacă este rece și distant…

El este gelos

el este gelos

Comportamentul confuz al unui bărbat Taur în relații îi poate îngreuna să mențină relații serioase. El poate deveni atât de nesigur și se mișcă încet încât chiar și o femeie care îl iubește va merge mai departe.

Dacă un bărbat Taur devine gelos, se va închide și el. Ține minte că un bărbat Taur nici măcar nu are nevoie de un motiv legitim pentru a deveni gelos. Este predispus la insecuritate și posesivitate.

Chiar dacă nu ai făcut nimic rău, un bărbat Taur va deveni gelos pe orice tip căruia îi acorzi atenție. Dacă vorbești favorabil despre un prieten sau coleg de sex masculin, poate declanșa și gelozia unui bărbat Taur.

Sursa

Citește și

Lasă un comentariu

Te rugăm deblochează Adblocker-ul!

Dragă cititorule, reclamele sunt blocate! Publicitatea este esențială pentru susținerea și îmbunătățirea continuă a conținutului nostru.