De fapt, aceste linii Zodiac Pick Up funcționează

by Horoscop Urania
De fapt, aceste linii Zodiac Pick Up funcționează

Cunoști semnul zodiacal al iubitului tău, dar nu ești sigur cum să le abordezi? Cu combinația corectă de cuvinte, ai putea avea orice semn zodiacal înfășurat în jurul degetului. Iată ce vrea fiecare semn să audă.

Desigur, atracția și dragostea se bazează pe mai mult decât pe semnul solar al unei persoane. Dacă sunteți în căutarea unei relații de lungă durată, s-ar putea să doriți să utilizați linia de preluare asociată cu semnul Venus al iubirii dvs. Dacă sunteți mai interesat de o aventură, alegeți linia adaptată semnului lor Marte sau Scorpion. Dar pentru asta ar fi nevoie să cunoască harta natală – așa că cel mai bine este să-i folosești semnul solar ca ghid pentru a declanșa conexiunea ta romantică.

„Cum te simți să fii cea mai minunată femeie/bărbat din cameră?”

Fiind primul semn al zodiacului, Berbecul vrea să se simtă special, de parcă ar fi singura persoană din lume. Spune-le că au toată atenția ta și apoi o vei avea pe a lor. Berbecii sunt, de asemenea, competitivi în mod natural. Sunt activi și jucăuși și nu pot rezista niciodată unei îndrăzniri. Replichi provocatoare, cum ar fi „Pariez că nu poți dansa pe această melodie” sau „Vrei să te concurezi/să joci săgeți/ să dai niște cap la beer pong?” funcționează, de asemenea, ca un farmec.

„Hai să vorbim despre cât de uimitor ești la tacos și margaritas săptămâna viitoare.”

Taurul este gurmandul zodiacului. Drumul către inima lor este prin stomac și apreciază un partener care îl îngrijește. Oferându-le o masă gratuită și un compliment, cu siguranță îi vei face să mănânce din palmă.

„Dacă ai fi cuvinte pe o pagină, ai fi scrisul mic.”

Gemenii sunt foarte inteligenți și plini de umor, așa că apreciază o linie plină de spirit. Dacă îi poți face să râdă sau să le folosești creierul, le vei câștiga inima.

„Știi din ce este făcută cămașa mea? Material prieten/prietena.”

Racii nu vor accepta nimic mai puțin decât dragostea atotconsumătoare și caută parteneri care să-i facă să se simtă în siguranță. Folosirea unei linii de preluare care promite un angajament pe termen lung este cheia pentru inima unui Rac. Un alt lucru bun pentru Rac este: „Când vă trimit un mesaj de noapte bună mai târziu, ce număr de telefon ar trebui să folosesc?”

„Par frumos; vrei sa dai peste cap?”

Leii sunt încrezători și știu că arată bine, dar încă le place să audă asta. Asigurați-vă că linia dvs. de preluare include un compliment și spuneți-le cât de uimitoare crezi că sunt. Un Leu ar dori, de asemenea, să audă: „Te-aș duce la film, dar nu te lasă să-ți aduci gustările” sau „Știi, aveam o linie de preluare gata să plece, dar tu ești atât de fierbinte încât mi-a părăsit mintea.”

„Este bine că am cardul meu de bibliotecă pentru că vă verific.”

Fecioarele sunt inteligente și practice, așa că au nevoie de o linie de preluare care să le onoreze inteligența. A face referiri la cărți sau a citi cu siguranță te va pune în favoarea Fecioarei.

„Pariez că ziua ta este 10 octombrie, pentru că ești 10/10.”

Nu numai că data se potrivește perfect cu momentul nașterii Balanțelor (între 23 septembrie și 22 octombrie), dar această linie de ridicare complimentează și aspectul Balanței. Ca semn zodiacal ghidat de Venus, planeta frumuseții, Balanța depune mult efort în aspectul lor, iar asta merită recunoaștere.

* Privire intensa*

Așa este, nu este necesară nicio linie de preluare pentru un Scorpion. Acest semn zodiacal este foarte intuitiv și iubește contactul vizual, așa că vă vor simți că vă uitați la el de peste cap. Nu au nevoie de toți să le observe, dar doresc o atenție neclintită din partea admiratorilor lor.

„Vrei să te urci într-un avion spre Paris mâine?”

Săgetătorul este cel mai aventuros semn zodiacal. Le place să călătorească și să fie spontani, așa că oferindu-le să le ducă în locuri în care nu au mai fost niciodată, le va topi inimile.

„Am nevoie de un agent imobiliar – cunoști vreunul? Încerc să fac o mișcare aici.”

Capricornii sunt nuci greu de spart. Ei muncesc extrem de greu și poate fi dificil să-i faci să se relaxeze. Utilizați o linie de preluare care începe serios, dar apoi îi face să râdă. Le vei atrage atenția cu partea imobiliară, apoi îi vei face să chicotească surprins. Un alt bun pentru Capricorn este: „Ești un împrumut bancar? Pentru că ai interesul meu.”

„Crezi în extratereștrii?”

Dacă încerci să flirtezi cu un Vărsător, sări peste discuțiile mici sau replicile obișnuite. Du-te direct la întrebări bizare, ciudate, chiar invazive. Fie că este vorba despre teorii ale conspirației sau despre ce cred ei despre religia organizată, niciun subiect nu este prea tabu pentru un Vărsător.

„Ce zodie esti?”

Da, această linie clasică de preluare pentru iubitorii de astrologie funcționează cel mai bine pe Pești visători și romantici. Ca semn cel mai spiritual, oamenii Pești sunt atrași de cărți de tarot, cristale vindecătoare și toate lucrurile metafizice. O altă linie bună pentru semnul peștelui? „Ochii tăi sunt ca oceanul; Aș putea să înot în ele toată ziua.”

Sursa

Citește și

Lasă un comentariu

Te rugăm deblochează Adblocker-ul!

Dragă cititorule, reclamele sunt blocate! Publicitatea este esențială pentru susținerea și îmbunătățirea continuă a conținutului nostru.