Dragoste, sex și multe altele • Astrologie

by Horoscop Urania
Dragoste, sex și multe altele • Astrologie

Compatibilitatea Balanței și Taurului nu este de obicei ridicată. Acești doi se simt conectați prin Venus, dar nu se simt întotdeauna confortabil împreună.

Taurul și Balanța au multe în comun, dar diferențele lor sunt uneori suficient de mari pentru a-i separa. Construirea încrederii și a unei legături emoționale poate fi complicată.

Venus îi guvernează pe Taur și Balanță, așa că ai crede că ar fi potrivirea perfectă din punct de vedere romantic. Acesta nu este întotdeauna cazul, totuși. Aceste două sunt părți foarte diferite ale lui Venus.

Balanța și Taurul apreciază amândoi frumusețea lumii, dar nu au aceeași estetică. Ei nu vor neapărat același lucru dintr-o relație și nici nu împărtășesc aceleași valori.

Acești doi au potențial, dar relația lor nu este întotdeauna ușoară. Taurul și Balanța au probleme în a comunica și a se înțelege reciproc, ceea ce ar putea duce la încetarea relației lor.

Prietenie

Prieteniile Balanță-Taur sunt uneori mai ușoare decât relațiile romantice pentru acești doi. Balanța și Taurul se pot distra mult împreună atunci când formează o legătură.

Balanța este mai socială, în timp ce Taurul poate fi uneori o persoană de casă. Când acești doi sunt prieteni, energiile lor diferite se pot echilibra reciproc.

Taurul și Balanța se bucură de lucrurile mai frumoase din viață. Le place să se răsfețe, deși uneori pot exagera cu asta!

Cu toate acestea, Taurul este mai bine să se modereze decât Balanța de cele mai multe ori. Sunt, de asemenea, muncitori și ambițioși și știu să echilibreze munca cu relaxarea. Ele pot ajuta și Balanța să găsească acel echilibru.

Balanța indecisă poate învăța multe de la Taur. Taurul se gândește la toate înainte de a le face, dar nu se lasă prinși în nehotărâre. Odată ce iau o decizie, nu este probabil să se răzgândească rapid așa cum este Balanța.

Balanța fermecătoare și sociabilă poate ajuta Taurul în situații sociale. Dacă Taurul se simte vreodată timid sau incomod la o petrecere sau un eveniment, este ușor pentru Balanță să-l facă să se simtă confortabil.

Taurul este un prieten incredibil de loial și de sprijin. Balanța este iubitoare și face întotdeauna tot posibilul pentru a-i face fericiți pe toți cei din jur. Acestea două pot fi bune unul pentru celălalt.

Acești doi nu se vor înțelege neapărat tot timpul. Pacientul Taur nu va înțelege nerăbdarea Balanței. Balanta nu va intelege cand Taurul vrea sa stea singuri acasa, deoarece Balanta se bucura de a fi cu alti oameni.

Natura volubilă a Balanței poate fi, de asemenea, o problemă. Balanța le spune uneori oamenilor doar ceea ce vor să audă, în loc să le spună adevărul. Taurul nu ar visa niciodată să mintă pe cineva, mai ales intenționat.

Taurului i-ar fi greu să aibă încredere în Balanță. S-ar putea să se întrebe dacă persoana pe care Balanța se prezintă ca Taur este cine sunt cu adevărat.

Totuși, Balanța și Taurul pot fi foarte neconfruntați. Aceasta înseamnă că se pot ierta unul pe altul cu ușurință atunci când nu sunt de acord, dar s-ar putea să nu vorbească despre problemele lor.

Aceasta va fi o prietenie mai puternică atunci când Taurul și Balanța vor putea fi sinceri unul cu celălalt și vor construi o legătură puternică bazată pe încredere. Poate fi o prietenie pe viață când se întâmplă asta.

Relaţie

Balanța și Taurul sunt suflete pereche? Când acești doi își rezolvă problemele, pot avea o relație romantică frumoasă.

Din păcate, relațiile Balanță-Taur nu sunt întotdeauna ușoare. Chiar și atunci când par armonioase, asta nu înseamnă că sunt.

Una dintre principalele probleme pe care le au acești doi în relația lor este ura lor reciprocă față de confruntare.

Balanța ar prefera să spună cuiva ceea ce vrea să audă decât să se certe cu ei. Taurul poate avea un temperament, dar nu se vor da din cale să înceapă o ceartă.

Acești doi se luptă uneori să se conecteze și din punct de vedere emoțional. Acest lucru, combinat cu natura lor non-confruntativă, înseamnă că acești doi nu vor ridica întotdeauna problemele pe care le au.

Taurul nu vrea să-și jignească partenerul Balanță, așa că nu își vor sublinia defectele. Balanțelor ar putea dori să dezbată, dar urăsc argumentele reale, așa că nu vor face nimic pentru a începe una.

Acești doi pot învăța să vorbească despre problemele lor, dar acesta este ceva la care trebuie să lucreze împreună. Taurul și Balanța au uneori nevoie de altcineva care să-i învețe cum să gestioneze mai bine confruntarea într-o relație.

Compatibilitatea Taurului poate fi scăzută, deoarece Taurul tânjește la stabilitate, iar Balanța este instabilă în multe privințe. Balanța vrea să găsească echilibrul în viața lor, dar sunt și imprevizibile.

Taurul nu se poate descurca întotdeauna cu această imprevizibilitate. Vor face tot posibilul pentru a aduce stabilitate relației, iar natura lor încăpățânată înseamnă că vor încerca să rezolve lucrurile, dar asta nu este întotdeauna posibil.

Compatibilitatea Balanței cu Taurul va fi mai mare atunci când acești doi se concentrează pe dragoste unul pe celălalt. Acești doi se conectează uneori mai bine atunci când încearcă să se farmece unul pe celălalt.

Când acești doi reușesc să rezolve problemele lor, își pot dezvolta o dragoste profundă și puternică unul pentru celălalt. Taurul și Balanța vor încerca să se facă unul pe celălalt să se simtă speciali și își vor face mereu timp pentru a merge la întâlniri romantice sau pentru a-și răsfăța simțurile împreună.

Balanța și Taurul trebuie să accepte diferențele lor pentru a face lucrurile să funcționeze. Balanța ar putea fi puțin imprevizibilă, iar Taurul ar putea fi încăpățânat, dar pot rezolva asta.

Căsătorie

Compatibilitatea căsătoriei Balanță-Taur este de obicei mai mare atunci când acești doi își iau timp să se gândească bine înainte de a se căsători.

Din fericire, Taurul gândește totul înainte de a o face. Balanța se lasă uneori prinsă în dragoste și se căsătorește prea devreme, dar pot fi, de asemenea, incredibil de nehotărâte, ceea ce le poate face să întârzie căsătoria.

Compatibilitatea unui bărbat Balanță și a unei femei Taur va fi mai mare dacă Balanța reușește să-și atenueze firea cochetă.

Femeile Taur sunt răbdătoare și, în general, par relaxate, dar au o latură geloasă. Dacă soțul ei Balanță cochetează cu alte femei, ea nu va renunța întotdeauna la asta.

Compatibilitatea unui bărbat Taur și a unei femei Balanță va fi mai mare atunci când acești doi învață să-și echilibreze nevoile romantice.

Femeile Balanță își doresc uneori gesturi romantice mărețe și dramatice. Bărbații Taur sunt romantici, dar tipul lor de romantism poate fi mai blând și mai domol.

Balanța ar trebui să învețe să aprecieze gesturile romantice mai mici de la Taur, iar Taurul ar trebui să învețe cum să-i ofere soției sale gesturile mărețe pe care le dorește din când în când.

Parteneriatele sunt importante pentru Balanță, iar stabilirea este importantă pentru Taur. Dacă acești doi se căsătoresc, vor încerca să rezolve lucrurile.

Totuși, este esențial ca acești doi să nu se grăbească în nimic. Taurul și Balanța ar trebui să se asigure că sunt pe aceeași pagină cu privire la valorile lor. Ei trebuie să-și dea seama cum să gestioneze conflictul într-un mod sănătos, în loc să-l ignore.

Această căsătorie are potențial. Balanța și Taurul nu sunt întotdeauna cea mai bună potrivire unul pentru celălalt, dar vor fi dacă își rezolvă problemele și se dedică construirii unei relații solide.

Această căsătorie nu va funcționa întotdeauna, totuși. Balanța poate deveni neliniștită dacă lucrurile încep să pară monotone. Taurul se poate simți inconfortabil dacă Balanța nu le oferă securitatea de care au nevoie.

Aceste două semne romantice ar putea avea unele probleme în căsnicia lor, dar dacă sunt suficient de dedicate, pot face lucrurile să funcționeze.

În pat

Balanța și Taurul se potrivesc bine în dormitor? Se pare că ar trebui să fie, dar adesea nu sunt.

Balanța și Taurul sunt atât senzuali, cât și romantici. Venus îi conduce pe amândoi, dar ei exprimă acea energie în moduri incredibil de diferite!

Taurul vrea să fie confortabil mai presus de orice. Odată ce găsesc ceva ce le place în dormitor, se vor ține de el. Pot fi încăpățânați și nu vor fi întotdeauna dispuși să încerce lucruri noi.

Balanța este mult mai aventuroasă decât Taurul. De asemenea, se răzgândesc frecvent. S-ar putea să le placă ceva acum, dar nu există nicio garanție că le va plăcea în continuare data viitoare când vor face sex.

Balanța iubitoare de distracție ar putea avea probleme în a se conecta la Taur în dormitor. S-ar putea să-și dorească să-i mulțumească Taurului, așa că ar putea fi de acord cu ceea ce își dorește Taurul la început, dar se vor plictisi în cele din urmă.

Stimularea poate fi, de asemenea, o problemă pentru cuplurile Balanță-Taur. Taurul este lent și constant. Își iau timpul și nu se grăbesc să facă sex. Balanta nu este la fel de impulsiva pe cat pot fi semnele de foc, dar sunt foarte nerabdatoare.

Dacă Balanța este pregătită să facă sex și Taurul nu, asta ar putea deveni o sursă de dispută. Niciunul nu îl va forța pe celălalt să facă nimic, dar Balanța ar putea să renunțe și să găsească pe altcineva cu care să se distreze.

Totuși, acești doi au potențialul de a găsi echilibrul împreună. Taurul este partea feminină a lui Venus, în timp ce Balanța este latura masculină. Fiecare are trăsături cărora le lipsesc celuilalt și s-ar putea distra atunci când încearcă să meargă unul în pielea celuilalt.

Când Balanța și Taurul își dau seama cum să meargă în același ritm și să se mulțumească unul altuia, vor avea o viață sexuală senzuală și indulgentă. Taurul va aduce intimitate emoțională, iar Balanța va aduce intimitate fizică.

Acești doi ar putea găsi un echilibru între confort și explorare. Balanța l-ar putea ajuta pe Taur să încerce lucruri noi, iar Taurul ar putea ajuta Balanța să se întindă și să fie fericită făcând ceva familiar.

Balanța și Taurul s-ar putea răsfăța reciproc simțurile în moduri pe care nimeni altcineva nu le poate face. Trebuie doar să rămână împreună suficient de mult pentru a descoperi asta.

Sursa

Citește și

Lasă un comentariu

Te rugăm deblochează Adblocker-ul!

Dragă cititorule, reclamele sunt blocate! Publicitatea este esențială pentru susținerea și îmbunătățirea continuă a conținutului nostru.