Dragoste, sex și multe altele • Astrologie

by Horoscop Urania
Dragoste, sex și multe altele • Astrologie

Compatibilitatea Fecioară-Fecioara nu este întotdeauna ridicată. Acești doi nu au probleme în a comunica și s-ar putea să-și facă prieteni grozavi, dar relațiile intime pot fi complicate.

Două Fecioare sunt uneori puțin prea asemănătoare, ceea ce face ca o relație pe termen lung să fie o provocare pentru acești doi.

Una dintre principalele probleme pe care le are Fecioara în relații este plăcută oamenilor. Fecioara este adesea puțin prea altruistă și își va sacrifica fericirea de dragul celorlalți.

Două Fecioare care fac asta nu vor fi niciodată cu adevărat fericiți. Ei vor încerca în mod constant să se mulțumească unul altuia fără să ceară vreodată ceea ce își doresc. S-ar putea să nu-și dea seama niciodată cum să se mulțumească cu adevărat unul altuia.

Când această relație funcționează, poate fi minunată. Două Fecioare se pot sprijini reciproc, au o conexiune intelectuală puternică și pot crea o viață stabilă acasă.

Prietenie

Prieteniile Fecioara-Fecioara pot fi incredibil de apropiate, dar pot fi si o sursa de frustrare pentru ambii prieteni. Totul depinde de personalitățile individuale ale celor două Fecioare.

Fecioara este un semn care poate fi hipercritic, dar nu pot face întotdeauna față aceluiași nivel de critică din partea altor oameni. Dacă o Fecioară o judecă pe cealaltă și face comentarii critice în mod constant, le va fi dificil să fie prieteni.

Totuși, acest lucru l-ar putea ajuta pe Fecioara să realizeze că alții nu apreciază întotdeauna comentariile lor! Două Fecioare se pot învăța una pe cealaltă că este mai bine să păstrezi critica pentru atunci când este cerută, în loc să judeci mereu deschis pe toată lumea.

Aceasta este una dintre principalele probleme ale acestei prietenii. Odată ce două Fecioare trec peste asta, vor descoperi că le place să fie una în jurul celeilalte!

Acești doi vor dura ceva timp să aibă încredere unul în celălalt, dar în cele din urmă vor vedea că celălalt este de încredere. Fecioara este un semn onest și de încredere. Dacă promit că vor face ceva pentru tine, vor continua.

Două Fecioare pot dezvolta o prietenie bazată pe sprijin reciproc, dar mai întâi trebuie să aibă încredere una în alta.

Nu pare întotdeauna așa, dar Fecioara poate fi incredibil de generoasă. Adesea îi acordă prioritate pe ceilalți față de ei înșiși, dar este mai probabil să aștepte până când cineva le cere sprijinul. Nu îl vor oferi întotdeauna nesolicitat.

Poate fi o provocare pentru Fecioara sa ceara ajutor din aceasta cauza. Cu toate acestea, le va fi mai ușor să ceară ajutor unei alte Fecioare, deoarece știu că se pot baza pe un prieten Fecioara în același mod în care alții pot depinde de ei.

Fecioara va respecta întotdeauna și granițele altei Fecioare. Dacă nu vor ajutor, Fecioara va respecta asta. Nu vor forța nimic prietenului lor.

Două Fecioare se vor menține una pe cealaltă stimulate intelectual. Când se întâlnesc, probabil că vor sta la vorbă ore întregi! Este ușor pentru două Fecioare să se înțeleagă și probabil le va plăcea să schimbe cunoștințele.

În general, aceasta poate fi o mare prietenie. Două Fecioare ar putea avea nevoie să rezolve câteva probleme înainte de a forma o legătură profundă, dar odată ce fac această conexiune, este probabil să dureze toată viața.

Relaţie

Relațiile Fecioară-Fecioara au potențialul de a fi incredibil de stabile și împlinitoare pentru ambii parteneri. Când două Fecioare se iubesc cu adevărat, vor fi dispuse să rezolve orice probleme pe care le au și să facă relația lor de succes.

Cuplurile Fecioară-Fecioara nu sunt întotdeauna capabile să facă lucrurile să funcționeze, totuși. Este ușor pentru Fecioare să-și saboteze relația, mai ales când două Fecioare sunt împreună.

Fecioara poate fi destul de nevrotică uneori. Gândesc prea mult lucrurile și își fac griji chiar și atunci când nu există niciun motiv pentru asta.

Două Fecioare ar putea pune capăt relației lor pur și simplu pentru că sunt prea pesimiste. Dacă amândoi cred că relația se va termina, probabil că se va termina. Este o profeție care se împlinește de sine.

Fecioara este un semn incredibil de rațional, dar asta îi poate determina uneori să facă lucruri iraționale. Două Fecioare s-ar putea convinge că relația lor nu va funcționa și nu-i va da o șansă.

Aceeași natură rațională poate face dificilă formarea unei legături emoționale pentru două Fecioare. De multe ori sunt mai emoționați decât lasă, dar le este greu să se deschidă. Acești doi trebuie să lucreze la construirea încrederii și la formarea unei legături.

Compatibilitatea unui bărbat Fecioară cu o femeie Fecioară va fi mai mare atunci când se va putea deschide față de ea. Ea nu va putea avea încredere în el și nu va putea să se simtă în siguranță cu el dacă el nu își arată în mod deschis dragostea și afecțiunea pentru ea.

Compatibilitatea unei femei Fecioară cu un bărbat Fecioară va fi mai mare atunci când acestea două au aceleași valori. Din fericire, acesta este unul dintre zonele în care Fecioarele tind să fie cele mai compatibile!

Fecioarele tind să prețuiască inteligența, munca grea, loialitatea și modestia. O femeie Fecioară nu își dorește un partener prea emoțional sau dramatic, iar un bărbat Fecioară ar putea fi un partener grozav pentru ea, deoarece are trăsăturile pe care ea le caută.

Două Fecioare vor avea o relație mai bună atunci când își vor asculta inimile. Dacă se iubesc unul pe altul, pot face lucrurile să meargă. Nu ar trebui să-și lase grijile să le strice relația înainte de a-i da o șansă.

Căsătorie

Compatibilitatea căsătoriei Fecioară-Fecioara poate fi greșită sau ratată. Acești doi probabil nu se vor căsători decât dacă sunt încrezători că sunt potriviți unul pentru celălalt. Din păcate, sentimentele lor s-ar putea schimba mai târziu.

Fecioara nu se va stabili cu cineva până când nu este sigur că este gata. Fecioara va avea probabil o căsnicie de succes atunci când se căsătorește cu cineva doar pentru că nu se va căsători cu cineva dacă are îndoieli.

Totuși, două Fecioare s-ar putea căsători una cu alta dacă nu sunt potrivite una pentru alta. Uneori, se instalează într-o relație sănătoasă și stabilă, chiar dacă îi lipsește dragostea și afecțiunea.

Compatibilitatea unui bărbat Fecioară și a unei femei Fecioară va fi mai mare atunci când sunt cu adevărat siguri de dragostea lor unul pentru celălalt. Nu ar trebui să se simtă confortabil unul cu celălalt pentru că au trăsături similare.

Aceasta poate fi o relație provocatoare din mai multe motive. Uneori, două Fecioare sunt atât de asemănătoare încât se dau cu capul. Alteori, sunt atât de asemănătoare încât este plăcut să fim împreună chiar dacă nu sunt îndrăgostiți.

Două Fecioare s-ar putea respecta una pe cealaltă și s-ar putea bucura de a fi împreună, dar s-ar putea să nu fie întotdeauna îndrăgostite. Dacă împărtășesc valori și cred că celălalt ar putea fi un partener bun pentru ei, s-ar putea căsători doar pentru că amândoi sunt gata să se stabilească.

Aceasta tinde să fie o relație plină de contradicții. Destul de ciudat, raționalitatea a două Fecioare le poate face să facă lucruri care nu au sens. Așa cum se pot convinge dintr-o relație, se pot convinge într-o relație.

Acești doi trebuie să-și examineze sentimentele. Chiar dacă se respectă unul pe celălalt, au o legătură intelectuală și au o prietenie solidă, asta nu înseamnă că sunt îndrăgostiți.

Această căsătorie ar putea funcționa pentru o vreme fără dragoste, dar în cele din urmă se va prăbuși. O Fecioară sau alta își va da seama în cele din urmă că își dorește mai mult și vor pune capăt căsătoriei.

O căsătorie între două Fecioare are potențial, totuși. Acești doi trebuie să se asigure că nu se mulțumesc unul cu celălalt. Confortul și stabilitatea sunt importante într-o căsnicie, dar dragostea, afecțiunea și legătura emoțională sunt de asemenea esențiale.

În pat

Sunt Fecioara si Fecioara se potrivesc sexual? Așa cum poate fi dificil pentru două Fecioare să se conecteze emoțional, poate fi o provocare pentru ele să aibă o viață sexuală satisfăcătoare.

Fecioara are uneori nevoie de un partener care este mai deschis sexual decât ei. Au nevoie de ajutor pentru a lua inițiativa și a construi o adevărată intimitate sexuală.

Compatibilitatea Fecioarei cu o altă Fecioară din dormitor se poate îmbunătăți doar dacă acești doi sunt dedicați unul altuia și doresc cu adevărat să construiască o relație solidă. Ar putea merita doar dacă vorbesc serioși unul cu celălalt.

Sexualitatea Fecioarei este reprimată uneori. O altă Fecioară va înțelege acest lucru și o va respecta dacă partenerul său Fecioara vrea să aștepte să facă sex. Probabil că vor dori și ei să aștepte.

Dacă acești doi pot construi suficientă încredere, se vor simți confortabil să facă sex în cele din urmă. Asta nu înseamnă însă că viața lor sexuală va fi împlinitoare.

Natura critică a Fecioarei poate împiedica relația lor sexuală cu oricine, dar va face deosebit de dificilă o relație cu o altă Fecioară.

Fecioara va critica pe cineva toată ziua, dar în secunda în care cineva îl critică, adesea o ia personal și nu se poate descurca.

Dacă două Fecioare se critică în mod constant una pe cealaltă în dormitor, asta le va afecta șansele de a se putea satisface una pe cealaltă. Dacă caută continuu răul în viața lor sexuală, nu vor găsi niciodată binele.

Două Fecioare pot face lucrurile să funcționeze în dormitor, dar necesită efort. Trebuie să înceteze să se judece unii pe alții, astfel încât să se poată relaxa și să se bucure de experiență!

Din fericire, Fecioara este un semn mutabil. Sunt flexibili și capabili să se adapteze la mediul lor. Dacă două Fecioare rămân împreună și pot rezolva problemele lor, vor putea încerca lucruri noi împreună până vor găsi ceea ce le place amândurora.

Fecioara are o latură creativă care poate ieși în cele din urmă în dormitor. Două Fecioare trebuie să lucreze pentru a construi încredere și respect înainte de a putea avea o viață sexuală satisfăcătoare.

Sursa

Citește și

Lasă un comentariu

Te rugăm deblochează Adblocker-ul!

Dragă cititorule, reclamele sunt blocate! Publicitatea este esențială pentru susținerea și îmbunătățirea continuă a conținutului nostru.