Dragoste, sex și multe altele • Astrologie

by Horoscop Urania
Dragoste, sex și multe altele • Astrologie

Compatibilitatea Vărsător-Văsător este incredibil de mare în unele zone, dar asta nu înseamnă că ei sunt întotdeauna un cuplu perfect.

Doi Vărsători se pot distra mult împreună, dar se pot lupta cu intimitatea emoțională și legătura. Aceste semne rebele nu reușesc întotdeauna să se înțeleagă!

Relația dintre doi Vărsători poate fi greșită sau ratată. Se aseamănă în multe privințe, dar această asemănare face uneori o relație dificilă.

Doi Vărsători distanțați, detașați emoțional, s-ar putea să nu aibă un timp ușor să formeze o relație de lungă durată. S-ar putea să se distreze petrecându-se și discutând împreună, dar trebuie să învețe să se deschidă dacă doresc o relație intimă.

Cu toate acestea, natura haotică care uneori îi îndepărtează pe alții nu va fi prea mult pentru un alt Vărsător. Acești doi se înțeleg unul pe celălalt în moduri în care nimeni altcineva nu le poate face și se pot descurca cu imprevizibilitatea.

Prietenie

O prietenie Vărsător-Văsător poate fi extrem de împlinitoare pentru ambii oameni. Prietenia lor ar putea părea ciudată pentru privitori, totuși. Modul în care întrețin prieteniile nu are sens pentru toți ceilalți.

Vărsătorii tind să fie foarte independenți. Este o mare problemă când lasă pe cineva să intre. Dacă doi Vărsători devin cei mai buni prieteni, amândoi au decis în mod activ să aibă încredere și să se sprijine unul pe celălalt.

Doi cei mai buni prieteni Vărsător s-ar putea să nu fie împreună în mod constant. Chiar dacă le place cu adevărat să fie împreună, totuși vor petrece mult timp singuri. S-ar putea să treacă un timp fără să vorbească sau să se vadă, dar asta nu înseamnă că sunt mai puțin apropiați!

Alte semne s-ar putea supăra atunci când Vărsătorul cade de pe suprafața pământului zile sau săptămâni la un moment dat. Apelurile pierdute și mesajele necitite pot fi văzute ca un semn de furie sau de lipsă de grijă. Un alt Vărsător va înțelege, totuși.

Când acești doi se pot întâlni, se vor distra mereu împreună. Se vor distra de minune făcând hobby-uri comune împreună, dar asta nu este întotdeauna necesar.

Doi Vărsători pot avea întotdeauna conversații interesante împreună. Ca prieteni, acești doi vor putea vorbi unul cu celălalt în moduri în care nu pot cu alți oameni.

Vor fi liberi să discute toată noaptea despre orice subiect interesant sau să stea în tăcere și să se bucure unul de compania celuilalt. Vărsătorilor le poate plăcea să vorbească, dar nu au nevoie.

Uneori, acești doi vor face lucruri complet diferite în timp ce petrec împreună. Unul ar putea să se uite la un film în timp ce celălalt joacă un joc sau lucrează la artă.

Intimitatea emoțională poate fi dificilă pentru Vărsător, așa că acesta este un domeniu în care această prietenie se va lupta. Vărsătorii au nevoie uneori de un prieten mai deschis din punct de vedere emoțional decât ei pentru a-i echilibra.

Asta nu înseamnă că această prietenie nu este încă una bună, totuși. Ar putea părea ciudat pentru privitori, mai ales când doi prieteni Vărsător par să se ignore unul pe celălalt în timp ce petrec timp. Acești doi pot fi totuși cei mai buni prieteni!

Relaţie

Compatibilitatea Vărsătorului cu orice zodie poate fi uneori provocatoare. Vărsătorul rebel nu este întotdeauna genul care „face” relații. Este obișnuit ca mulți Vărsători să rămână perpetuu singuri, să aibă mai multe relații pe termen scurt sau să refuze să se stabilească.

O relație cu Vărsătorul poate fi distractivă, dar poate fi și dificilă. Au nevoie de cineva la fel de independent ca ei sau pot începe să se simtă înăbușiți de partenerul lor.

Cu toate acestea, compatibilitatea unui bărbat Vărsător și a unei femei Vărsător poate fi lovită sau ratată din cauza acestei independențe. Nici unul nu va încerca să-l controleze pe celălalt, dar niciunul nu va împinge neapărat să mențină relația.

Când doi Vărsători se unesc, s-ar putea să nu fie atrași unul de celălalt la început. Vărsătorul este un semn care este atras de opusul său în multe feluri. Dacă un alt Vărsător este prea asemănător, asta ar putea îngreuna lucrurile.

Un Vărsător detașat emoțional va găsi imposibil să se lege cu un Vărsător care este la fel de detașat. Dacă amândoi sunt în mod constant distanți și distante, nu vor putea niciodată să formeze o relație puternică.

Doi Vărsători încăpățânați nu vor putea niciodată să vadă ochi în ochi lucrurile despre care nu sunt de acord. În loc să încerce să facă compromisuri, vor avea mai multe șanse să pună capăt relației dacă nu cred că merită.

Dacă doi Vărsători sunt atrași unul de celălalt și își doresc o relație bună, ei pot avea una! Trebuie doar să fie atenți la cât de mult efort face fiecare pentru a menține relația.

Doi Vărsători aflați într-o relație s-ar putea bucura să facă voluntariat împreună, să lucreze la proiecte de artă comune sau să meargă la petreceri și să socializeze. Nu vor avea nicio problemă să petreacă timp separat, dar trebuie să se concentreze și pe petrecerea timpului împreună!

Natura haotică a unui Vărsător îi poate opri uneori pe alții, dar un alt Vărsător va înțelege complet.

Acești doi nu vor fi supărați unul pe celălalt pentru că au întârziat puțin sau și-au schimbat planurile în ultimul moment. Dacă un partener uită ceva, celălalt este puțin probabil să se enerveze pe el.

În general, acești doi pot avea o relație bună. Este nevoie doar de mult efort și ambii Vărsători trebuie să fie dispuși să facă acest efort.

Căsătorie

Vărsătorul și Vărsătorul sunt suflete pereche? Ei pot fi! Vărsătorul este un semn creativ, unic, care menține mereu lucrurile interesante. Când doi se întâlnesc, se pot distra foarte mult.

Căsătoria este ceva cu care se luptă multe cupluri Vărsător-Văsător. Este obișnuit ca Vărsătorii să se opună ideii de căsătorie. Doi oameni care se răzvrătesc împotriva conceptului de a veni împreună înseamnă că acești doi s-ar putea să nu se căsătorească niciodată.

Asta nu înseamnă că nu pot avea o relație de succes. Indiferent dacă se căsătoresc sau nu, Vărsătorii pot avea cu siguranță o relație sănătoasă și fericită pe termen lung.

Dacă acești doi vor să fie parteneri de viață, oficial sau neoficial, trebuie să aibă valori comune. În timp ce Vărsătorii pot împărtăși multe trăsături, asta nu înseamnă neapărat că toți au aceleași morale și valori!

O relație Vărsător-Văsător va avea cel mai mare succes atunci când acești doi se pot pune de acord asupra unor lucruri importante. Vărsătorii ar putea fi cu spirit liber și toleranți în multe feluri, dar pot deveni încăpățânați și neînduplecați în ceea ce privește lucrurile care contează cel mai mult pentru ei.

Dacă un partener își dorește copii, iar celălalt nu, probabil că va fi o problemă uriașă, deoarece niciunul dintre Vărsători nu se va răzgândi cu ușurință cu privire la ceva important. Ei pot face compromisuri cu lucruri minore, dar nimic atât de major.

Vărsătorii prețuiesc libertatea mai mult decât orice altceva, așa că nu vor încerca niciodată să-și controleze soții. Ei pot accepta neînțelegeri minore și vor fi perfect mulțumiți să facă lucruri singuri atunci când nu împărtășesc fiecare hobby cu soțul lor.

Dragostea lor reciprocă pentru libertate poate face din aceasta o căsătorie grozavă dacă cei doi decid să se căsătorească. Amândoi vor putea fi independenți și cu spirit liber, la fel cum erau înainte de a se căsători. Nici unul nu va încerca să-l lege pe celălalt.

Se pot căsători doi Vărsători? Dacă amândoi vor, pot. Totuși, trebuie să își dorească amândoi să fie împreună. Căsătoria nu va merge niciodată nicăieri dacă oricare dintre ele nu este sigur de potrivire.

În pat

Sexualitatea Vărsătorului este peste tot. Acest semn imprevizibil, cu mintea deschisă, este deseori pentru a încerca aproape orice în dormitor. Se plictisesc ușor și trebuie să amestece lucrurile pentru a rămâne mulțumiți în timpul sexului.

Vărsătorii au nevoie de parteneri sexuali care să experimenteze cu ei. Un alt Vărsător va fi, fără îndoială, pregătit pentru această sarcină!

Compatibilitatea unei femei Vărsător este mai mare cu oamenii care nu sunt prea dominatori. Femeilor Vărsător le place să fie libere. Dacă se comportă vreodată supuși în dormitor, este pentru că vor, nu pentru că i-a făcut altcineva.

Un bărbat Vărsător nu va încerca să controleze o femeie Vărsător. Nu va cere ca „rolurile tradiționale” să fie urmate într-o relație sau în dormitor.

Compatibilitatea unui bărbat Vărsător în dormitor este mai mare cu cineva care poate fi spontan. Își doresc un partener care va menține mereu lucrurile interesante, în loc să facă același lucru de fiecare dată.

O femeie Vărsător poate ține pasul cu un bărbat Vărsător! Ea va fi la fel de activă în a sugera lucruri noi de încercat ca și el și probabil va fi pregătită pentru orice sugerează el.

Intimitatea emoțională în dormitor poate fi dificilă pentru doi Vărsători, dar intimitatea fizică nu va fi niciodată o problemă pentru ei. Acești doi se pot satisface întotdeauna unul pe celălalt pentru că vor fi întotdeauna fericiți să încerce lucruri noi.

Dacă doi Vărsători sunt prieteni, probabil că vor ajunge în dormitor împreună cel puțin o dată. Este foarte obișnuit ca Vărsătorii să aibă prieteni cu beneficii. Nu au nevoie să fie într-o relație pentru a face sex și nici nu simt că dormitul cu prietenii lor le va strica o prietenie.

Stabilirea limitelor în dormitor este esențială pentru Vărsător. Vărsătorul este un semn căruia îi place să sfideze granițele, dar îl urăsc și atunci când granițele lor sunt împinse sau ignorate.

Doi Vărsători ar trebui să încerce întotdeauna să-și comunice preferințele înainte de a face sex. Ar trebui să vorbească despre orice nepotriviți și lucruri de evitat. În acest fel, fiecare partener poate fi spontan și cu spiritul liber, evitând totodată orice ar putea cauza rău.

Sursa

Citește și

Lasă un comentariu

Te rugăm deblochează Adblocker-ul!

Dragă cititorule, reclamele sunt blocate! Publicitatea este esențială pentru susținerea și îmbunătățirea continuă a conținutului nostru.