Dragoste, sex și multe altele • Astrologie

by Horoscop Urania
Dragoste, sex și multe altele • Astrologie

Compatibilitatea Scorpionului și Fecioarei tinde să fie ridicată în general. Acești doi pot avea unele probleme de depășit, totuși.

Acești doi nu se văd întotdeauna ochi în ochi, dar de obicei le place să fie unul în jurul celuilalt. Probabil că vor dezvolta o conexiune intelectuală înainte de orice altceva.

Semnele de apă și semnele de pământ se înțeleg în general bine. Scorpionul și Fecioara au unele diferențe care le-ar putea face să se bată capul, dar pot rezolva problemele lor împreună.

Acești doi se stimulează intelectual unul pe celălalt. Scorpionul și Fecioara s-ar putea bucura să se scufunde într-un subiect sau să analizeze altul. Ei își pot comunica cu ușurință ideile unul altuia.

Deși asta ar putea dura mai mult, Fecioara și Scorpionul pot dezvolta în cele din urmă o conexiune emoțională. Ambii își ascund emoțiile în felul lor. Se vor vedea unul prin altul și se vor ajuta unul pe celălalt să fie mai deschiși.

Prietenie

Prieteniile dintre Scorpion și Fecioara sunt probabil profunde și de lungă durată. Uneori le ia ceva timp pentru a se încălzi unul cu celălalt, dar legătura pe care o împărtășesc va merita așteptarea.

Aceasta este o prietenie bazată pe respect reciproc și o legătură intelectuală și emoțională. Fecioara și Scorpionul se vor conecta în mod unic în comparație cu modul în care se conectează cu ceilalți.

Fecioara și Scorpionul vor fi incredibil de loiali odată ce își vor dezvolta o prietenie. Va fi nevoie de o trădare considerabilă pentru a pune capăt relației lor. Chiar și atunci, ei ar putea fi capabili să treacă prin lucruri.

Acești doi vor sta probabil ore în jur, când se vor întâlni. Atât Fecioarei, cât și Scorpionului le place să se scufunde în lucruri. Ei nu vor doar cunoaștere superficială a unui subiect pentru că vor să știe totul despre el.

Scorpionul și Fecioara se pot distra mult împreună, deoarece au și idei similare despre distracție.

Nici unul nu este prea spontan sau sălbatic, deși au părți sălbatice. Ambele sunt suficient de logice pentru a nu avea probleme atunci când sunt împreună.

Ambele semne cred că încrederea este câștigată, nu doar dată. Nu vor avea imediat încredere unul în altul. Scorpionii pot fi incredibil de suspicioși, iar Fecioara vrea ca alții să se dovedească înainte de a avea încredere în ei.

Acești doi vor învăța să aibă încredere unul în altul, totuși. Fecioara este sinceră până la vină, iar Scorpionul va putea vedea asta. Scorpionii ar putea ascunde anumite lucruri, dar nu mint de-a dreptul, iar Fecioara poate respecta nevoia lor de intimitate.

Fecioara poate fi extrem de critică și critică, ceea ce îi poate supăra pe alții, dar Scorpionul poate face față acestei critici. Scorpionii pot fi abrazivi și intimidanți, dar Fecioara nu este intimidată de ei.

Scorpionul și Fecioara pot dezvolta o legătură emoțională, deoarece ambii au un mod ciudat de rațional de a discuta despre emoție. Ei pot discuta cu ușurință despre sentimentele lor, fără să simtă că trebuie să devină prea vulnerabili.

Această prietenie va dura probabil toată viața. Fecioara și Scorpionul vor avea unele dezacorduri din când în când, dar legătura lor le va putea rezista cu ușurință.

Relaţie

Relațiile Scorpion-Fecioara pot fi benefice pentru ambii parteneri. Acestea două sunt suficient de asemănătoare pentru a dezvolta o înțelegere, dar suficient de diferite pentru a menține lucrurile interesante.

Compatibilitatea Fecioarei este ridicată, deoarece Scorpionul este atât rațional, cât și emoțional. Scorpionul o poate ajuta pe Fecioara sa-si arate latura emotionala. Acești doi pot dezvolta o legătură intelectuală și emoțională.

Compatibilitatea Scorpionului cu Fecioara este mare, deoarece Fecioara este un partener de sprijin și loial. Fecioara nu se va angaja cu cineva despre care nu sunt serioși, iar Scorpionul se poate baza întotdeauna pe ei.

Scorpionul și Fecioara sunt ambițioși în felul lor. De asemenea, au o dorință puternică de a învăța cât mai multe. Ei tind să locuiască în sfere diferite ale vieții, așa că se pot învăța reciproc lucruri pe care altfel nu le-ar putea învăța.

Aceste semne le place să aprofundeze subiectele la care țin. Ei nu vor o înțelegere superficială a nimic. Vor să știe cât mai multe.

Fecioarei iubește să dobândească cunoștințe de dragul cunoașterii, iar Scorpionul vrea să descopere toate misterele universului.

Cuplurile Scorpion-Fecioara pot invata si creste impreuna. Scorpionii pot fi uneori încăpățânați, deoarece sunt un semn fix, dar sunt și concentrați pe transformare.

Fecioara este un semn mutabil. Ele pot fi incredibil de flexibile. Nu vor avea nicio problemă să se transforme și să crească alături de Scorpion.

Ambele semne își iau relațiile în serios. Când s-au angajat unul față de celălalt, se vor asigura întotdeauna că acordă prioritate relației lor.

Scorpionul și Fecioara înțeleg că uneori trebuie să lucreze sau să se concentreze pe alte lucruri, dar nu vor neglija legătura pe care o împărtășesc.

Acești doi vor avea o relație puternică bazată pe încredere reciprocă, o dorință de a crește și o conexiune intelectuală.

Fecioara și Scorpionul se vor menține mereu stimulați unul pe celălalt. Chiar dacă lucrurile nu par interesante din perspectivă exterioară, vor fi pentru acești doi.

Această relație este construită pentru a dura. Când Scorpionul și Fecioara se iubesc, pot rezolva orice probleme pe care le întâmpină și vor continua să-și consolideze relația pe măsură ce trec prin viață împreună.

Căsătorie

Scorpionul și Fecioara sunt suflete pereche? Acești doi pot dezvolta o legătură incredibil de puternică și cu siguranță pot părea suflete pereche.

Compatibilitatea căsătoriei Scorpion-Fecioara este mare, deoarece cei doi iau căsătoria în serios. Sunt parteneri loiali care nu se vor angaja decât dacă sunt încrezători că se căsătoresc cu persoana potrivită.

Ambele semne sunt oameni logici. Nu vor fi cuprinsi de romantism si nu se vor casatori singuri din infatuare. Ei vor construi mai întâi o legătură puternică.

Compatibilitatea unui bărbat Scorpion și a unei femei Fecioară este mare, deoarece acești doi se pot dedica unul altuia fără a-i lua independența.

Femeile Fecioare pot fi capricioase, iar bărbații Scorpion pot controla uneori, dar acești doi nu vor avea probleme de control atunci când sunt împreună.

Dacă Fecioara are critici pentru soțul ei Scorpion, el va asculta. Dacă Scorpionul are o problemă cu soția lui Fecioară, el poate vorbi cu ea despre asta în mod deschis și sincer.

Compatibilitatea unui bărbat Fecioară și a unei femei Scorpion este mare, deoarece acestea două scot în evidență părțile mai blânde una în cealaltă.

Bărbații Fecioare pot părea incredibil de distante, iar mulți oameni îi consideră excesiv de logici sau chiar plictisitori. O femeie Scorpion nu o va face, totuși. Ea poate vedea în spatele comportamentului lui calm.

Femeile Scorpion pot fi intense și intimidante. Totuși, un bărbat Fecioară nu va fi intimidat de o femeie Scorpion. El va aprecia personalitatea ei puternică și va înțelege că poate fi atât blândă, cât și puternică.

Dacă acești doi au probleme de control în relația lor, le vor rezolva rapid. Scorpionul și Fecioara apreciază că fiecare are talentele lor și nu vor avea nicio problemă să se lase reciproc să preia zonele în care li se potrivește cel mai bine.

Dacă Fecioara este mai bună la planificarea financiară sau la organizarea lucrurilor, Scorpionul îi va lăsa să aibă control asupra acelor zone. Dacă Scorpionul este mai bun la planificarea evenimentelor sau la programarea excursiilor, Fecioara îi va lăsa să se ocupe de asta.

Scorpionul și Fecioara vor avea o căsnicie puternică pentru că își doresc cu adevărat. Când sunt devotați unul altuia, nu vor lăsa nimic să le împiedice relația.

Acești doi pot avea uneori dezacorduri minore, dar asta nu va afecta relația lor. Scorpionul și Fecioara vor putea lucra împreună.

În pat

Scorpionul și Fecioara se potrivesc bine în dormitor? Compatibilitatea lor sexuală poate fi incredibil de mare, deși poate dura timp până se leagă.

Acești doi pot avea o viață sexuală interesantă, dar mai întâi trebuie să găsească un echilibru între diferitele lor pofte sexuale.

Scorpionul este strâns legat de sex. Ei au o energie sexuală puternică și uneori sunt considerați a reprezenta sexul însuși.

Fecioarele pot părea uneori incredibil de nesexuale. Sunt mai timizi și rezervați când vine vorba de sex. Deschiderea și realizarea că sunt ființe sexuale durează ceva timp.

Când Fecioara și Scorpionul se întâlnesc în dormitor, ar putea fi o experiență fascinantă pentru amândoi. Pe de altă parte, ar putea ajunge să se lupte să se conecteze.

Din fericire, Scorpionul poate avea răbdare. S-ar putea să le placă sexul, dar nu vor să o grăbească pe Fecioară în ceva ce nu-și doresc. Scorpionul știe că un lucru bun merită așteptat.

Acești doi vor avea probabil o viață sexuală grozavă atunci când se vor concentra pentru prima dată pe legătura lor emoțională. Fecioarei iubește să aibă parteneri care sunt mai emoționali decât ei, iar Scorpionul îi place să fie capabil să fie emoțional fără să simtă că trebuie să se ascundă.

Când Fecioara și Scorpionul au încredere unul în celălalt și se simt confortabil unul în prezența celuilalt, sexul nu va fi deloc dificil. Ei vor putea să se conecteze la un nivel emoțional profund.

Totuși, Fecioara și Scorpionul trebuie să îmbrățișeze această emoție. Ambele pot fi uneori puțin prea serioase și îndepărtate. Sexul nu va fi la fel de satisfăcător dacă sunt prea concentrați să pară logici sau puse împreună.

Totuși, Scorpionul și Fecioara pot învăța să se lase împreună. Când Fecioara vede partea moale a Scorpionului, se vor simți confortabil să se exprime sexual.

Când Scorpionul știe că Fecioara are încredere în ei și îi iubește, le va fi ușor să se deschidă emoțional.

Fecioara și Scorpionul își pot găsi adevărata satisfacție unul în celălalt, dar trebuie să-și permită să se deschidă! Când își dau drumul și se vor pierde unul în celălalt, vor avea o viață sexuală fantastică.

Sursa

Citește și

Lasă un comentariu

Te rugăm deblochează Adblocker-ul!

Dragă cititorule, reclamele sunt blocate! Publicitatea este esențială pentru susținerea și îmbunătățirea continuă a conținutului nostru.