Efectele Ketu în 12 Case de Kundali sau Harta Nașterii

Efectele Ketu în case diferite

Ketu, cunoscut și sub numele de Nodul Sud al Lunii, reprezintă izolarea, distanțarea, călătoria, rătăcirea naturii, spiritualitatea, lucrurile străine, cultura străină, mâncarea străină, călătoriile cu avionul, bolile vântului etc.

Ketu a fost întotdeauna poziționat pe axa 1-7 față de Rahu, care este întotdeauna opus lui Rahu sau poziția a 7-a față de Rahu în fiecare diagramă natală. Poziție bună și plasare a Ketu în horoscop îl face pe cineva foarte inteligent, spiritual și bun în tehnologie. Nu vor fi prea multe probleme de sănătate dacă Ketu este plasat favorabil în horoscopul tău. Vorbește cu Astrologul acum pentru a afla mai multe despre plasarea planetei Ketu în horoscopul tău.

ketu în case diferite

Mai jos sunt efectele Ketu în toate cele 12 case din Natal Chart: –

Ketu în casa I sau în Ascendent în Kundli: –

Ketu în casa 1 în harta natală dă natură vorbăreț, dar multă maturitate, înțelepciune în viață. Nativul va fi foarte spiritual și va avea putere de vindecare după vârsta de 48 de ani. Nativul poate deveni și psiholog, kinetoterapeut dacă Ketu este în casa I. Ketu în casa 1 oferă aventuri amoroase secrete clandestine chiar și după căsătorie.

Ketu în casa a doua în Kundli: –

Ketu în casa a 2-a dă probleme financiare și obstacole în economisirea banilor în viață. Ketu în al 2-lea bha poate da, de asemenea, un defect în vorbirea sau o problemă de comunicare pentru nativ la vârsta fragedă. Nodul Sud al Lunii din casa a II-a dă uneori dislexie persoanei. Ketu în casa a 2-a face nativii să bâlbâie la o vârstă fragedă, dar va fi depășit de nativi la vârsta fragedă.

Ketu în Casa a 3-a în Kundli: –

Ketu în casa a 3-a dă multă bogăție în viață după 48 de ani. Nativul va avea abilități decente de comunicare, farmec și atitudine optimistă față de viață. South Node of Moon în casa a treia o face pe natie să se lupte din greu pentru a obține succesul în cariera lor. Ketu în 3rd Bhav face nativ iubitor de tehnologie și expert în informatică.

Ketu în casa a 4-a din Kundli: –

Ketu în casa a 4-a poate da probleme cu tensiunea arterială, insuficiență auditivă, avort spontan și viața domestică supărătoare, mai ales după căsătorie. Nativele vor dobândi pacea în viața lor după 42 de ani. Multe dorințe ale nativului pot rămâne neîmplinite și el sau ea nu va fi mulțumit de viața lor. Bogăția va veni în viața lor după 40 de ani.

Ketu în casa a 5-a din Kundli: –

Ketu în casa a 5-a va da probleme la nașterea copilului și relația cu descendența nu va fi cordială sau favorabilă la bătrânețe. Ketu în casa a 5-a dă, de asemenea, eșec în învățământul superior și în general în viața de facultate. Este posibil ca nativii să nu-și poată finaliza educația la timp. Nodul Sud al Lunii din casa a 5-a dă, de asemenea, eșecuri și deprimare în relațiile amoroase dacă caută un angajament de lungă durată.

Ketu în casa a 6-a din Kundli: –

Ketu în al 6-lea bhav oferă succes în domeniul poliției, serviciilor secrete, sectorului sănătății, sectorului asigurărilor, sectorului auto etc. Nodul Sud al Lunii din casa a 6-a vă poate face un bun asistent medical sau stomatolog sau medic. Ketu in casa a VI-a da succes in caz de litigii si agricultura. Această planetă umbră din casa a 6-a dă succes în fața concurenței, rivalilor, dificultăților numai după eșecul inițial sau obstacol.

Ketu în casa a 7-a din Kundli: –

Ketu în casa a 7-a oferă succes asupra inamicilor. Ketu în casa a 7-a dă eșec în viața de cuplu. Nativul poate divorța sau poate avea o viață căsătorită nesatisfăcătoare. Partenerul poate înșela vremea nativului în căsătorie sau în afaceri. Nativul va avea, de asemenea, scandaluri secrete și plăcere la pat în afara căsătoriei.

Ketu în casa a 8-a din Kundli: –

Ketu în al 8-lea bhav în horoscop oferă succes în domeniul astrologiei, consultanță, științe oculte, spiritualitate, blogging de călătorie, citire de tarot etc. Nodul Sud al Lunii din casa a 8-a oferă o bază solidă nativilor în cariera lor încă de la o vârstă fragedă, dar nativului le este dor de mulți oportunități în viață. Ketu în casa a 8-a te poate face un bun profesor de yoga sau psiholog sau superintendent al închisorii. Această planetă din umbră din casa a VIII-a oferă, de asemenea, putere intuitivă și înțelepciune în viață după vârsta de 50 de ani.

Ketu în casa a 9-a din Kundli: –

Ketu în casa a 9-a dă deprimare, eșecuri, rătăcire inutilă până la 30 de ani de viață în cariera lor. Nativul se poate confrunta cu probleme financiare până la vârsta de 35 de ani. Nodul Sud al Lunii din casa a 9-a face ca nativii să călătorească în străinătate, dar șanse foarte mici de a se stabili în străinătate. Nativul poate deveni savant, profesor, ghid spiritual pentru mulți oameni din viața lor cu un număr mare de adepți. Nativul poate deveni, de asemenea, un bun scriitor și reporter.

Ketu în casa a 10-a din Kundli:

Ketu în casa a 10-a îl face pe nativ să obțină succesul târziu în viață. Nativul poate avea o carieră în industria de prelucrare a metalelor sau textilelor sau în industria fierului. Nodul Sud al Lunii din casa a 10-a îl poate face pe nativ să devină inginer electric șef sau inginer mecanic. Această planetă umbră din casa a 10-a poate face, de asemenea, o afacere nativă cu bumbac, îmbrăcăminte și iută și produse agricole în viață.

Ketu în casa a 11-a din Kundli: –

Ketu în casa a 11-a oferă succes în domeniul politicii, mass-media, actorie, dans, cânt, pictură, scris etc. South Node of Moon 11th bhav va oferi nativului venituri mari și o poziție înaltă în viață de la vârsta mijlocie. Ketu în casa a 11-a poate face și inginer de software nativ. Pot exista probleme legate de nașterea sau sănătatea copiilor.

Ketu în casa a 12-a din Kundli: –

Ketu în casa a XII-a va face nativ un savant religios și va obține succes în domeniul spiritualității. Nodul Sud al Lunii din casa a XII-a îi face pe nativ să obțină mântuirea și iluminarea în viață după vârsta de 55 de ani. Această planetă din umbră din casa a XII-a oferă succes pe pământ străin și popularitate prin activități religioase și caritabile. Ketu în al 12-lea va face nativul un sfânt foarte înțelept, intuitiv și pașnic la bătrânețe.

Sursa articolului

  • Facebook

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :