Efectele lui Rahu în 12 Case de Kundli sau Harta Nașterii

Prezentare generală despre Rahu în astrologia vedica: –

Nodurile Nord ale Lunii sunt cunoscute în mod obișnuit ca Rahu în astrologia vedica. Rahu este o Planetă în umbră care își transmite rezultatul și are un impact asupra horoscopului cu ajutorul altor planete, cum ar fi stăpânul semnului său și subdomnul constelației sale (Nakshatra). Vorbește cu Astrologul acum pentru a afla mai multe despre plasarea planetei Rahu în horoscopul tău.

Rahu (Nodul Nord al Lunii) înseamnă dorințe, curiozitate, inteligență, tehnologia informației, fapte rele, acțiuni păcătoase, înșelăciune, călătorii aeriene, boli de piele, știință ocultă, vorbire aspră, succes politic, faimă în industria divertismentului, succes în lumea spirituală, Fizioterapie, comunicații radio, comerț cu alcool etc. în astrologia vedica.

Rahu denotă ambiție, plăceri, frică și comportament necultă și dă un rezultat neașteptat și brusc în viață în ceea ce privește poziția sa în horoscop. Rahu poate aduce, de asemenea, pierderi neașteptate, nenorociri, eșec și frustrare în viață, dar uneori îi poate oferi nativului confort lumesc, plăcere de iubire, succes neașteptat, lux, câștiguri, bogății, putere și putere în viață.

rahu in case

Când Rahu este plasat într-o poziție de bun augur într-un horoscop, dă victorie asupra dușmanilor, dar nu se mulțumește niciodată cu bogățiile și manifestarea dorințelor în viață. Astfel, nativii cu dominantă puternică Rahu, liberi de suferință în horoscop, nu își ating niciodată ambiția dorită și împlinită mai ales materialist.

Rahu în casa I:-

Rahu în casa I în Ascendent oferă sănătate și bogăție mai ales după vârsta de 42 de ani. Profesia legată de comunicare, IT, animație, cinematografie, montaj, design grafic va aduce nativ mult succes în anii mijlocii de viață. O persoană poate deveni, de asemenea, un dansator popular. Nativul poate urca pe scara succesului și prosperității în viață prin politică în anii avansați de viață. Persoana va fi evazivă și înfometată, iar dorințele sale nu se vor termina niciodată și nu vor fi niciodată împlinite materialist. Nativul poate suferi și de lipsa banilor la o vârstă fragedă.

Rahu in casa a 2-a:-

Rahu din casa a 2-a face ravagii în viața de familie și conjugală, dar dă multă bogăție nativului din diferite mijloace. Rahu în casa a 2-a face câștig nativ din speculație, bursă, bursă, acțiuni, speculații și investiții. Nativul ar putea deveni bogat din afaceri imobiliare. Nativ va avea succes în cariera legată de tehnologie, informatică, microbiologie etc. Persoana cu Rahu în casa a II-a va vorbi dur. Persoana va fi ambițioasă și va avea prosperitate în societate, dar nu va fi niciodată mulțumită de soldul bancar, de economii, dar uneori moștenește avere din familie, moștenire, moștenire și, de asemenea, prin socri.

Rahu in casa a 3-a:-

Rahu în casa a treia va da faima prin mass-media, jurnalism, scriere de romane și prin industria telecom sau industria televiziunii. Rahu din casa a 3-a îl face pe nativ maestru în comunicare, dar persoana va fi perspicace, manipulatoare și își va face munca fie prin cârlig, fie prin escroc. Nativii vor fi vicleni în munca lor și vor câștiga o mulțime de avere după vârsta de 44 de ani prin ocupația lor. O persoană poate câștiga bani și din mai multe surse. Nativul va străluci în viață după o luptă grea la tineri, dar nativul va avea noroc după căsătorie.

Rahu in casa a IV-a;-

Persoana din casa a IV-a oferă mai multe proprietăți în viață, dar nativul poate locui pe pământ străin și poate construi sau cumpăra o casă departe de terenul natal. Nativul va avea, de asemenea, o mulțime de terenuri agricole moștenite, dar nu va fi de nici un folos nativului. Nativele vor avea succes departe de locul natal, iar averea nativului va crește după vârsta de 40 de ani. Rahu din casa a IV-a dă probleme sănătății mamei și prosperității tatălui în viață. Rahu din casa a 4-a va da o mulțime de suișuri și coborâșuri în viață, iar nativul va avea o avere financiară fluctuantă.

Rahu în casa a 5-a:-

Rahu din casa a 5-a dă probleme în relația de dragoste pentru nativ și relația cu tatăl nu va fi, de asemenea, foarte cordială. Nodul nord al Lunii din casa a 5-a îl face pe nativ foarte creativ. Nativul câștigă popularitate prin activități artistice, în special în artele spectacolului. Rahu din casa a 5-a îi dă nativului ceva probleme în viața de căsătorie. Persoana cu Rahu în a 5-a casă va fi strălucitoare și elegantă. Nodul Nord din această casă face, de asemenea, nativii neliniștiți și nebunii în relațiile amoroase și poate oferi căsătorii între caste.

Rahu în casa a 6-a:-

Rahu in casa a VI-a face persoana experta in organizarea de evenimente, intalniri, nunti, miting politic si el sau ea poate deveni expert in managementul conflictelor si construirea de asociatii. North nose în al 6-lea bhav dă victorie în cauzele judiciare și victoria în alegerile politice. Rahu în locul 6 renunță la suișuri și coborâșuri în sănătate și chirurgie în anii de mijloc ai vieții. Persoana poate servi maselor, oamenilor săraci și oamenilor din comunitatea înapoiată. Nativul poate avea un fundal politic sau nativ va atinge o poziție puternică în serviciul guvernamental sau în linie politică de la vârsta de 45 de ani.

Rahu în casa a 7-a:-

Rahu în casa a 7-a oferă nativului personalitate magnetică și elegantă. Nativul va avea succes în relațiile amoroase și căsătoriile amoroase, dar vor exista unele probleme în viața de căsătorie în primii câțiva ani de viață. Vor exista șanse de divorț sau separare pentru unele persoane. Rahu în casa a 7-a va oferi succes în parteneriatul de afaceri. Persoana va poseda abilități diplomatice extraordinare și poate obține o poziție înaltă într-un loc de muncă în străinătate. Nativul poate lucra în agenții străine, consulat, ambasadă etc.

Rahu în casa a 8-a:-

Rahu în casa a 8-a oferă succes în lumea oculta, astrologie, lumea spirituală, practicarea yoga, meditație etc. Rahu în a 8-a bhav poate face o persoană, spion, detectiv, manager de dezastre, secretar executiv etc. Nodul Nord al Lunii aici face o persoană să implice în mediu de lucru cu risc ridicat și diligență ridicată. Nativul ar putea avea, de asemenea, o capcană în militantism, violență, tensiune comunală, activități criminale etc. Va exista tensiune familială și tensiune conjugală pentru nativii tineri, dar nativii pot obține bogăție prin moștenire, moștenire, socri etc.

Rahu în casa a 9-a:-

Rahu din casa a 9-a dă nume și faimă nativului din bloggingul de călătorie, stilul de viață-cultură surfing, rătăcirea naturii etc. Nativul poate deveni un scriitor celebru și poate câștiga recunoaștere pe pământ străin prin ocupația lor sau prin studii superioare. Rahu din casa a 9-a dă unele probleme în relația cu tatăl și unele probleme de sănătate mamei. Nodul Nord al Lunii le dă faimă nativilor din anii mijlocii de viață datorită ocupației și muncii lor. Nativul va fi, de asemenea, bogat, sănătos și caritabil. Soțul va fi foarte susținător și nativul va avea o viață lungă.

Rahu în casa a 10-a:-

Rahu în casa a 10-a oferă abilități și talent în managementul public și managementul finanțelor. Nativele vor avea succes în carieră după ce au trecut prin unele lupte, deprimare și pierderi. Nodul Nord al Lunii în al 10-lea bhav a dat naștere în politică după vârsta de 44 de ani. Rahu din casa a 10-a poate obține servicii guvernamentale prin Departamentul PWD. Rahu în casa a 10-a dă naștere și în carieră în industria glamour și a reclamei.

Rahu în casa a 11-a:-

Rahu în casa a 11-a oferă multă încredere, cerc mare de rețea, abilitate diplomatică și mult optimism în viață. Nativul va câștiga succes prin munca de contact, munca juridică, afaceri de parteneriat, litigii etc. Rahu din casa a 11-a oferă, de asemenea, plăcere și fericire în relațiile amoroase. Nodul Nord al Lunii din casa a 11-a va oferi nativului o viață fericită de căsătorie. Rahu aici oferă plăcere prin călătorii exotice și câștiguri din prietenie, contacte și oameni aristocrați.

Rahu în casa a XII-a:-

Rahu dă aici plăcere ascunsă și necazuri prin contracte ilegale și fraude mai ales pe pământ străin. Nativii își vor învinge dușmanii și vor deveni bogați pe pământ străin sau prin comerț. Rahu în al 12-lea bhav oferă, de asemenea, plăcere secretă, dar defăimare în public prin relații extraconjugale și înșelăciune în ocupația lor. Persoana poate primi sprijin și de la oameni influenți și el sau ea poate locui în țara străină permanent departe de locul natal. Rahu aici poate oferi locuri de muncă prin Internet, călătorii și în departamentul de imigrare.

Sursa articolului

  • Facebook

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :