Horoscop Urania

Afla ce iti rezerva viitorul!

Ghid de compatibilitate cu semnele în creștere: cele mai bune și cele mai proaste potriviri

Semnul tău Rising, numit și Ascendent, reprezintă modul în care te vede lumea. Este adesea prima impresie pe care o lași oamenilor, așa că compatibilitatea semnelor în creștere joacă un rol esențial în ceea ce privește tipurile de oameni pe care îi atragi în viața ta.

În timp ce mulți oameni vor măsura compatibilitatea cu semnele solare ca fiind totul și sfârșitul, acesta este semnul Rising care vă poate oferi câteva indicii puternice despre ceea ce aveți nevoie cu adevărat și ce căutați într-un partener. Există încă și alte poziții și planete puternice, dar pentru a vă face o idee generală, semnul Rising poate aduce câteva revelații frumoase.

Când te familiarizezi cu casa ta de parteneriate, cunoscută și sub numele de Descendent, situată în casa a 7-a, vei fi mai conștient de compatibilitatea ta cu cineva. Risingul este doar începutul marelui puzzle astrologic, dar important totuși.

Compatibilitatea semnelor în creștere

Risirea Berbecului

Ca semn guvernat de Marte, ele pot atrage o mulțime de oameni de pionierat. Berbecului le place să fie primii, iar ambițiile lor rivalizează cu cele ale unui Capricorn.

Cea mai bună compatibilitate cu Berbecul în creștere: Balanță, Leu și Săgetător

Berbecul nu se teme să meargă după ceea ce își dorește. Cu toată puterea pe care Berbecul o canaliză, Descendentul lor este condus de Balanță, un semn venusian. Balanța este cea mai bună potrivire a lor și îl pot învăța pe Berbec cum să atenueze puțin lucrurile și să exercite ceva diplomație uneori.

Rasaririle Berbecului au o compatibilitate deosebita cu Rasaririle focului si ale aerului, in special cu Leul si Sagetatorul, deoarece scot la iveala energie romantica si aventuroasa.

Cea mai proastă compatibilitate cu Berbecul în creștere: Pești și Fecioară

Berbecul se poate ciocni cu Apă și Pământ. Cele mai provocatoare semne sunt Peștii și Fecioara, deoarece Berbecul poate fi prea egoist pentru Peștii care se sacrifică. Criticile Fecioarei le-ar putea învineți puțin ego-ul, ceea ce poate crea unele conflicte dacă comunicarea lipsește.

Ridicarea Taurului

Taurus Risings se bucură de lucrurile minunate din viață și ar alege să ia lucrurile încet. Taurul trebuie să se miște și să facă lucrurile în propriul ritm. Crearea măreției necesită timp pentru ei, așa că au nevoie de un partener care să înțeleagă asta. Taurus Risings trebuie să aibă încredere în partenerul lor pentru a construi o conexiune puternică.

Cea mai bună compatibilitate cu Taur Rising: Scorpion, Capricorn și Fecioară

Un Scorpion Rising care susține este cel mai compatibil semn al lor, deoarece guvernează a 7-a casă. Intensitatea pe care Scorpionul o aduce la masă poate fi asortată cu Capricornul și Fecioara, de asemenea, semne de pământ.

Cea mai proastă compatibilitate cu Taur Rising: Berbec și Balanță

Semnele romantice provocatoare sunt Berbecul și Balanța, deoarece pot face Taurul să se simtă grăbit și nu împământat. Balanța poate fi nerăbdătoare și prea detașată pentru Taur, ceea ce face ca această conexiune să se stingă în timp. O relație alimentată de impulsivitatea și natura îndrăzneață a Berbecului ar putea frustra Risirea Taurului.

Ridicarea Gemenilor

Gemenilor le place să comunice și să se bucure de aventuri. Le place să facă rețele pentru că îi face să se simtă în elementul lor. A distra pe ceilalți este firesc pentru Gemeni, deoarece sunt duhovnici și ascuțiți.

Cea mai bună compatibilitate Gemeni Rising: Săgetător, Balanță și Vărsător

Săgetătorii guvernează a 7-a lor casă de relații și se pot simți suflete pereche. Risingurile Săgetător aduc un echilibru bun Gemenilor și le permit să exploreze noi subiecte, precum și să călătorească împreună în locuri noi. Acesta este un parteneriat în care ambii pot comunica liber despre orice doresc. Alte potriviri compatibile sunt Balanta si Varsatorul.

Cea mai proastă compatibilitate cu Gemeni Rising: Taur și Scorpion

Semnele provocatoare sunt Taurul și Scorpionul din cauza energiei mutabile a Gemenilor, acest lucru ar putea prezenta probleme pentru zodii fixe precum Taurul și Scorpionul, care au nevoie de parteneri mai de încredere și mai devotați pentru a le face să se simtă confortabil. Spiritul liber al Gemenilor i-ar putea face să se simtă nesiguri într-o relație.

Creșterea cancerului

Acesta este un semn în creștere care este foarte grijuliu și protector cu oamenii pe care îi iubesc. Energia pe care o dau celorlalți este în esență ceea ce și-ar dori să primească de la un partener de îngrijire și protecție.

Cea mai bună compatibilitate cu Cancer Rising: Capricorn, Pești și Scorpion

Capricornul le conduce casa a 7-a, asa ca are sens ca ei sa fie furnizorii pentru ei. Racii și Capricornii se echilibrează frumos unul pe altul și scot tot ce este mai bun unul în celălalt atunci când sunt împreună. Alte potriviri minunate includ Pești și Scorpion, două semne intense de apă care îi vor oferi Racului sprijinul emoțional pe care îl tânjește de la un partener.

Cea mai gravă compatibilitate cu Cancer Rising: Gemeni și Săgetător

Potrivirile dificile pentru această zodie sunt Gemeni și Săgetător. Săgetătorul este foarte independent și ar putea pune mai multă prioritate pe ei înșiși decât pe partenerii lor. Racul ar putea căuta o conexiune emoțională cu Gemenii, dar va fi nevoie de multă comunicare și muncă pentru a forma o legătură puternică.

Leu Rising

Leo Risings aduc energie dinamică cu încrederea și prezența lor. Conduși de soare, ei pot anima orice eveniment și sunt oameni grozavi de hype, deoarece acea energie optimistă îi face pe alții să se simtă radianți.

Cea mai bună compatibilitate Leu Rising: Vărsător, Berbec și Săgetător

Cel mai bun meci este Aquarius Rising, deoarece acesta este semnul situat în a 7-a casă. Alte potriviri excelente sunt ridicările din Berbec și Săgetător, deoarece împărtășesc acea energie de foc și vor aduce un echilibru și înțelegere bun. Semnele de foc îi găsesc pe lei ademeniți datorită energiei lor puternice și ademenitoare.

Cea mai proastă compatibilitate Leu Rising: Rac și Capricorn

Semnele provocatoare sunt Racul și Capricornul. Din cauza jocului și a aroganței lui Leu, Racul s-ar putea să nu fie prea entuziasmat de ei uneori. Capricorn Risings va fi prea rece și rigidă pentru energia de foc a Leului. Va fi nevoie de timp pentru ca Ridicarea condusă de Saturn să se încălzească la acest semn.

Înălțarea Fecioarei

Înălțarea Fecioarei are misiunea de a fi mai bună. Ei vor părea rezervați și intelectuali pentru ceilalți, deoarece știu să se comporte în public.

Cea mai bună compatibilitate cu Fecioara Rising: Pești, Taur și Capricorn

Există un mister pentru Partenerii Fecioarei și Peștii care pot vedea chiar prin comportamentul rece și calm. Semnul Peștilor se află pe a 7-a casă, Jupiter conducând Descendentul lor. În timp ce Fecioarele ar putea părea controlate, se bucură de natura pasională și emoțională a unei înălțări a Peștilor. Peștii îi scot din carapacea lor și îi permit Fecioarei să se exprime cu mai multă libertate. Potrivirile ademenitoare includ, de asemenea, Taur și Capricorn, semne de pământ.

Cea mai proastă compatibilitate cu Fecioara Rising: Leu și Vărsător

Cele mai provocatoare zodii sunt Risingurile Leii și Vărsătorul. Deși Fecioara poate învăța multe despre valoarea lor și poate primi un impuls de ego de la Leu, ar putea avea opinii contradictorii care duc la dezacorduri. Relația lor cu Vărsătorul va fi condusă prea mult de logică și nu suficientă emoție.

Publicitate Dragostea s-ar putea să îți spună numele. Obțineți o predicție precisă astăzi. Faceți clic aici pentru a obține 10 minute pentru 1,99 USD!

Balanța în creștere

Balanța condusă de Venus îi place să fie în centrul atenției și nu se ascunde departe de lumina reflectoarelor. Acest semn se poate încadra aproape oriunde. Libra Rising va fi de obicei înconjurat de oameni influenți. Ei înțeleg cum să fermecă majoritatea oamenilor, ceea ce îi face de obicei populari.

Cea mai bună compatibilitate cu Libra Rising: Berbec, Gemeni și Vărsător

Marte conduce a 7-a lor casă, așa că se bucură de energia Berbecului, care este cel mai compatibil semn al lor. Balanța poate face, de asemenea, conexiuni semnificative cu alte zodii de aer, Gemeni și Vărsător.

Cea mai proastă compatibilitate cu Libra Rising: Fecioară și Pești

Fecioarele și Peștii fac cele mai provocatoare conexiuni cu ei. Fecioara ar putea fi prea critică cu Balanța. Ca semn de aer, Balanța Rising se poate detașa emoțional, ceea ce ar putea crea probleme într-o relație cu un Pești Rising.

Scorpion Rising

Scorpionii adorabili sunt oameni puternici și competitivi, cărora nu le este frică să urmeze ceea ce își doresc.

Cea mai bună compatibilitate cu Scorpion Rising: Taur, Rac și Pești

Răsărirea condusă de Marte vrea să aibă pe cineva pe care să se poată baza și pe care să se bazeze, motiv pentru care Răsăririle Taurului sunt potrivirea perfectă. Taurul le conduce casa a 7-a, iar alte perechi bune pentru acest semn sunt Racii si Pestii.

Cea mai proastă compatibilitate cu Scorpion Rising: Balanță și Berbec

Scorpionilor nu le plac conexiunile superficiale; au nevoie de un partener care poate emula asta. Ei trebuie să aibă parteneri de încredere și de sprijin. Semnele cele mai puțin compatibile sunt Balanța și Risingurile Berbecului. Berbecul ar putea prezenta o provocare frumoasă la început, dar se pot epuiza de ei, deoarece se vor ciocni. Balanța ar putea fi atrăgătoare pentru ei, dar va fi greu să ai încredere în ei dacă nu se deschid emoțional față de Scorpion.

Sagetator Rising

Săgetătorul este un semn puternic în creștere. Arcașul este un profesor și un filosof care ar dori să găsească un partener care să le stârnească entuziasmul pentru aventură și învățare.

Cea mai bună compatibilitate cu Sagetator Rising: Gemeni, Berbec și Leu

Cea mai compatibilă zodie este Gemeni, deoarece stăpânește a 7-a lor casă. Gemenii sunt un semn căruia îi place să comunice și îi va oferi Săgetătorului stimularea intelectuală pe care și-o dorește. Alte potriviri compatibile sunt Berbecul și Leul. Energia focului combinată aduce energie pozitivă și pasiune intensă și adaugă mai multe oportunități pentru creativitate și aventură.

Cea mai proasta compatibilitate cu Sagetator Rising: Balanta si Berbec

Cele mai puțin compatibile semne sunt Scorpionul și Taurul. Săgetătorul este prea individualist pentru ca ei să țină pasul și lucrurile pot deveni șubrede atunci când Scorpionul și Taurul nu pot stabili încredere cu partenerii lor.

Ridicarea Capricornului

Capricornii sunt furnizorii și protectorii. Au obiective stabile pe termen lung și le-ar plăcea să aibă pe cineva care să-i sprijine în călătoria lor spre a deveni CEO.

Cea mai bună compatibilitate cu Capricorn Rising: Rac, Taur și Fecioară

Cel mai compatibil cu ei este Racul, care guvernează a 7-a lor casă, deoarece acest semn le poate oferi grija și dragostea profundă pe care și le doresc. Cancerul îi poate ajuta să planifice pe termen lung pentru a construi un viitor împreună. O altă pereche bună este Taurul și Fecioara pentru că toți sunt în același element și se înțeleg emoțional.

Cea mai proastă compatibilitate cu Capricorn Rising: Săgetător și Gemeni

Împerecherile complexe includ creșterea Săgetător și Gemeni. Gemenii ar putea alimenta insecuritățile Capricornului, nefiind suficient de întemeiați pentru ei. Săgetătorul are un spirit liber și va găsi Capricornul prea sufocant.

Răsărirea Vărsătorului

Imaginația și unică Aquarius Rising este cineva care vrea să-și lase amprenta în lume. Aceasta este o ascensiune care se concentrează pe realizarea unor schimbări semnificative în societate pe termen lung.

Cea mai bună compatibilitate cu Aquarius Rising: Leu, Gemeni și Balanță

Situat în a 7-a casă a relațiilor lor este Leul. În timp ce Vărsătorul este un semn care se referă la colectiv, o Ridicare a Leului le va permite să-și scoată în evidență individualitatea, să le arate noi perspective și să-i ajute să strălucească mai strălucitor ca niciodată. Acești doi lucrează cel mai bine împreună, deoarece vor avea obiective similare și vor fi grijulii, simpatici și liniștitori unul față de celălalt. Creșterile Gemeni și Balanță sunt semne grozave compatibile, deoarece sunt în același element.

Cea mai proastă compatibilitate cu Vărsătorul: Rac și Capricorn

Semnele provocatoare sunt Racul și Capricornul, deoarece aceste semne se vor concentra pe construirea pe termen lung. Vărsătorul are nevoie de un partener rebel care vrea să facă parte din călătoria lor și să fie un revoluționar ca ei.

Pești în creștere

Peștii Rising, inteligenti emoțional, sunt imaginativi, creativ și îi place să-i ajute pe ceilalți. Dragostea pentru ei este sfântă și minunată. A avea un partener care le poate îndeplini dorințele emoționale îi va face să se simtă în siguranță într-o relație.

Cea mai bună compatibilitate Pești Rising: Fecioară, Rac și Scorpion

Virgo Risings sunt perechea lor pereche, deoarece semnul le guvernează casa a 7-a. În timp ce Fecioara poate părea detașată emoțional, Peștii lucrează magic făcându-i să se conecteze cu emoțiile lor. De asemenea, ele pot ajuta Fecioarele să se simtă mai încrezătoare și mai puțin critice cu privire la sine. Racii și Scorpionii sunt parteneri grozavi, deoarece se află în același element de apă.

Cea mai proastă compatibilitate cu Peștii în creștere: Leu și Vărsător

Meciurile provocatoare includ Leu și Vărsător. Aceste două semne sunt mai mult conduse de ego, în timp ce Peștii nu. Ei pot învăța unul de la celălalt, dar acea conexiune emoțională va fi greu de stabilit fără multă contribuție, comunicare și încredere.

Sursa articolului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.