GHID DE PLANIFICARE PENTRU 2022 – HARTA EMOȚIONALĂ PENTRU AN PARTEA 1

OCHI PENTRU AN: PLANIFICATORUL TĂU

Deși nu vreau să prezic războaie și căderi ale președinților și dezastrele economice globale de dragul de a fi senzațional, este util să cunosc vremea astrologică pentru anul și când să planific un picnic și când să fii atent la avertismente de tornadă. M-am uitat la astrologia pentru anul și iată câteva momente importante care te-ar putea ajuta cu planificarea ta:

JUPITER DIRECT: Jupiter este direct în Vărsător până când 13 aprilie iar apoi direct în Pești până pe 28 iulie. Jupiter guvernează expansiunea și găsesc întotdeauna că marketingul merge bine în timpul Jupiter direct și apoi se confruntă cu probleme cu Jupiter retrograd, care anul acesta este între 28 iulie-nov. 23. Încheiați-vă marketingul la începutul anului și așteptați-vă la eșecuri din august – noiembrie. În fiecare an știu asta, dar în mod inevitabil, Jupiter retrograd vine și acolo au loc tot felul de blocaje pentru finalizarea proiectelor de marketing. Noile afaceri sunt mai bine începute când Soarele este între Capricorn pe 14 ianuarie și Rac pe 16 iulie pentru emisfera nordică, când zilele mai lungi ale Soarelui cresc. Verificați în continuare cu un astrolog pentru a obține o dată bună pentru alegeri.

SATURN ÎN GRADE TÂRZII: Saturn este mai feroce și provoacă mai multe probleme în ultimele 10 grade ale unui semn care începe 21 ianuarie 2022 la 29 aprilie până când Saturn se mută în Vărsător. Cu excepția în creștere a Carpricornului, Saturn este un malefic mai puternic în Capricorn și provoacă mai multe probleme și este mai mult o problemă decât în ​​semne mai blânde, cum ar fi Săgetătorul și Peștii, care pot neutraliza influențele sale malefice. Saturn retrograd este și mai problematic și anul acesta este retrograd între 4 iunie și 22 octombrie iar combinarea ultimelor 20 de grade ale Capricornului cu retrogradul face 11 iulie-oct. 22 un moment dificil. Dacă vă aflați într-o perioadă Saturn sau Saturn este o planetă cu probleme pentru voi, cum ar fi Racul sau Leul în ascensiune, atunci fiți pregătiți pentru furtuna mea și învățați lecțiile lui Saturn și responsabilitatea, munca grea pentru a naviga prin energie.

RAHU ÎN BERBEC: 12 APRILIE 2022- DEC. 2023: SISTEMUL NODUL MEDIU

Rahu preia energia oricărei planete și semn cu care se asociază. A fost exaltată în Taur și atunci când se mută în Berbec va crea ego-uri dezechilibrate, competiție dezechilibrată și va crește agresivitatea și violența. Rahu în Berbec vrea să-și imprime autoritatea asupra lumii și având în vedere politicienii noștri scăpați de sub control, acest tranzit nu este binevenit. Dacă nu vă aflați într-o zonă iubitoare de libertate, gândiți-vă să vă mutați acolo unde libertatea și libertatea sunt apreciate.

JUPITER COJUNCT NEPUTNE: 12 APRILIE – ÎMPREUNĂ PUTERNIC MARTIE-SEPTEMBRIE 2022

Vor fi împreună o mare parte a anului de la sfârșitul lunii martie până la începutul lunii septembrie și aceasta este o semnătură a inflației. Avem deja probleme, dar ne așteptăm să se înrăutățească. Conjuncția exactă este 12 aprilie. Partea bună a acestei conjuncții este sprijinul pentru creativitate artistică și spiritualitate, dar și dorința de a scăpa de realitatea crudă a Covid, iar opresiunea politică va duce în cel mai bun caz la ocolirea spirituală sau la trecerea la meditație și, în cel mai rău caz, la evadare în dependență de substanțe.

MARTE ȘI VENUS SE unesc: FEB-APRILIE 2022

Marte și Venus rămân în aceleași semne împreună timp de aproximativ 3 luni începând din Săgetător și continuând în Capricorn și Vărsător. În cel mai bun caz, acest lucru poate duce la pasiune artistică sau pasiune sexuală și, în cel mai rău caz, poate duce la bătălia sexelor. Începeți devreme problemele relației dvs. cu consiliere, înțelegere și aveți răbdare și amintiți-vă că totul este despre ascultare, dăruire, primire și lucru împreună.

MAI – CEA MAI BUNĂ VREME ASTROLOGICĂ A ANULUI

Vine primăvara și Soarele exaltat în Berbec 14 aprilie-14 mai iar Venus este înălțată în Pești 27 aprilie-23 mai și Mercur în Taur 24 aprilie-1 iulieVa calma nervii tulburi și va dezgheța primele patru luni grele ale anului. O lună bună pentru a planifica vacanțe și nunți dacă obțineți un muhurtha bun și probabil o lună bună pentru a începe o nouă afacere.

Sfârșitul lunii iulie/începutul augustului: CEA MAI DIFICIL PERIOADA A ANULUI

Marte se mută în Berbec 26 iunie și rămâne acolo până când 10 august. Se deplasează spre Rahu și Uranus cu Rahu conjunctiv cu Uranus 26 iulie iar Marte unindu-i pe cei doi exact în 1-2 august. Acest lucru este extrem de exploziv pentru revolte, violență, război, revoluție și ar trebui să muncim mult pentru a vedea care țări sunt cel mai afectate. Moment bun pentru a nu planifica o excursie majoră și pentru a învăța cum să controlezi furia prin exerciții și meditații, ca nu cumva să scape de sub control.

În partea 2 vom acoperi mai multe momente importante ale anului.

Obțineți o consultație de la noi pentru a vedea cum afectează acest lucru graficul dvs. Vizitați www.appliedvedicastrology.com

Sursa articolului

  • Facebook

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :