Grand Cross Astrologie Semnificație | YourTango

Marea Cruce, sau Marea Piață, este unul dintre cele mai rare aspecte ale hărții natale din astrologie.

O Mare Cruce are loc atunci când există patru planete personale separate la 90 de grade pe harta natală, formând o formă pătrată și o cruce în harta natală. Fiecare dintre cele patru elemente ale astrologiei este reprezentat în această cruce cu toate semnele împărtășind aceeași modalitate (cardinal, fix sau mutabil). Aceste planete vor fi fie în casele unghiulare, cadente sau succesive.

Efectele Marii Cruci în astrologie

Când o Mare Cruce este într-o hartă natală, energia este conflictuală, deoarece este reprezentată de aspectul pătrat tensionat și opozițional. În timp ce trigonurile și sextilele aduc energie pozitivă sau mai concentrată, pătratele și opozițiile dintre două sau mai multe planete pot crea o perioadă dificilă pentru nativ.

Acesta este motivul pentru care Marea Cruce poate aduce energie provocatoare, deoarece poate provoca multă frustrare atunci când încearcă să realizeze lucruri.

Oamenii care experimentează asta în topurile lor trebuie să învețe mai multă răbdare și perseverență, deoarece obținerea a ceea ce își doresc poate părea mai greu la început pentru ei. Cu toate acestea, cu multă muncă și planificare, ei pot depăși și deveni de succes.

3 tipuri de Mari Cruci

1. Cardinal Cross

Crucea Cardinală, cele mai puternice și provocatoare Mari Cruci, este creată atunci când planetele se află în semnele cardinale Berbec, Rac, Balanță și Capricorn.

Nativul cu o Mare Cruce Cardinală poate începe ceva și îl poate finaliza. Au un puternic simț al dăruirii și etica lor de muncă este de neegalat. Deoarece sunt conștienți că este nevoie de răbdare pentru a duce lucrurile la bun sfârșit, vor fi obișnuiți să se concentreze și să creeze planuri care să le permită să ajungă acolo unde își doresc.

Cei cu această plasare sunt de neoprit și vor fi dedicați cu înverșunare să realizeze ceea ce și-au propus, mai ales dacă au mai multe planete în aceste semne.

Berbecului îi place impulsiv să înceapă o sarcină, iar răbdarea lui Capricorn îi va permite să o ducă la bun sfârșit. Balanța poate da tonul viziunii lor, iar Racul le poate oferi o bază solidă.

Nativul cu Cruce Cardinală își vede limitele, dar nu se teme să se oprească sau să încetinească. Ei nu sar pentru că sunt legați de disciplina lui Saturn și de natura răbdătoare a Lunii care observă. Deși au spiritul de luptă al Berbecului, energia Balanței le poate permite să aducă pace atunci când este nevoie.

Atâta timp cât înțeleg valoarea de a merge încet și de a se concentra pe o sarcină la un moment dat, ei pot realiza multe lucruri cu determinare și pasiune.

Publicitate Ești pregătit pentru o relație? Faceți clic aici pentru a obține claritate cu o lectură psihică!

2. Cruce fixă

Crucea Fixă reprezintă semnele Fixe ale Taurului, Leului, Scorpionului și Vărsătorului care se înfruntă sau se opun unul altuia. Fixat în natură, acesta este unul dintre cele mai încăpățânate aspecte.

Nu este ușor să-i faci pe cei cu acest aspect să se răzgândească, așa că o provocare pentru cei cu cruce fixă ​​în harta natală este că vor fi greu de liniștit. Ei trebuie să învețe să fie mai adaptabili și să încorporeze sensul de a fi „flexibili” în viața lor de zi cu zi.

Taurul și Scorpionul pot fi foarte conectați la rădăcinile lor și la trecut, așa că dacă un model recurent apare în prezent, le poate dificultă să avanseze și să închidă acele capitole vechi.

Leul și Vărsătorul, pe de altă parte, pot fi mai mult prezent și orientați spre viitor. Deși au multe asemănări cu Scorpionul și Taurul, vor fi mai dispuși să se desprindă de strânsoarea trecutului dacă le va permite să înflorească.

În timp ce cei cu această plasare ar putea considera că este dificil să se deconecteze de trecut, ei vor fi totuși deschiși să vadă ce urmează. Evoluția și trecerea mai departe din trecut îi vor elibera suficient pentru a se concentra pe un viitor mai sănătos. Iertarea, vindecarea și eliberarea le vor permite să îmbrățișeze energia vibrantă a Leului și rebeliunea Vărsător.

3. Cruce mutabilă

Crucea mutabilă este alimentată de semnele zodiacale Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Cu toată această energie Mutabilă, ei pot simți că sunt atrași în prea multe direcții. Cu toate acestea, ca toți cei care au o Mare Cruce, trebuie să învețe să-și canalizeze energia pentru a deveni eficienți și a exersa răbdarea.

Cei cu o Cruce Mutabilă pot fi vizionari și sunt plini de idei minunate, dar s-ar putea să nu fie motivați să le urmărească dacă au prea multe poziții în Pești în topul lor. Spiritul de pionierat al Săgetător și curiozitatea Gemenilor îi vor face să se alinieze la ceea ce își doresc. Peștii aduce o calitate de tip visător, dar cu Fecioara în amestec, își pot ancora imaginația și pot transforma acele viziuni în realitate. Odată ce își vor termina munca, vor primi binecuvântări rodnice.

Găsirea unei energii centrate și concentrate poate fi o provocare pentru nativul Mutable Cross. Odată ce învață să aibă încredere în proces și să nu se critice, vor putea avea latura încrezătoare a unui Săgetător și vor avea mai multă încredere în ei înșiși, ca Peștii. Echilibrarea curiozității Gemenilor cu disciplina Fecioarei poate ajuta nativul să aibă succes în orice își imaginează.

Sursa articolului