Horoscoapele 1 – 7 mai 2023 sunt dure pentru 3 zodii

by Horoscop Urania

1 – 7 mai 2023, trei zodii vor avea o săptămână grea, iar asta include horoscoapele lor. Trei semne zodiacale pot experimenta ceea ce ar putea fi comparat doar cu o revoluție personală. Aceasta este, cu siguranță, o săptămână care introduce schimbarea și, deși unii dintre noi ezită să ne deschidem brațele și inimile chiar și pentru ideea de schimbare, știm cu toții că uneori schimbarea aduce vindecare. S-ar putea să nu recunoaștem nici măcar nevoia de vindecare pe măsură ce rămânem blocați în rândurile noastre și devenim ignoranți cu privire la motivele pentru care suntem acolo, în primul rând. Având în vedere două tranzite Lilith, trebuie să acceptăm că schimbarea și vindecarea fac parte din destinul nostru.

Vom începe săptămâna cu Mercur pătrat Lilith și vom călători în pătratul Soarelui Black Moon Lilith, care finalizează tranzitul. Ce înseamnă asta pentru noi este că nu va exista nicio scăpare de lumină în acest timp. Asta implică practic că va trebui să ne înțelegem cu ceva din viața noastră dacă vrem fie să scăpăm de el, fie să îl schimbăm pentru a se potrivi nevoilor noastre.

Avem nevoie disperată de schimbare și, pentru că ne uităm și la Venus pătratul Neptun, s-ar putea să descoperim că suntem mai închiși decât am crezut; ceea ce se adaugă la negativitatea săptămânii depinde de incapacitatea noastră de a accepta că trebuie să ne schimbăm. Asemenea unui cerc vicios, știm ce trebuie să facem și, pentru că nu îl putem accepta cu ușurință, luptăm cu el, provocându-ne astfel mai mult rău.

Săptămâna se îndreaptă spre o Lună Plină în Scorpion și va fi în această zi în care ne vom „rupe” de durerea noastră. Să presupunem că ne ținem strâns de o idee care nu funcționa pentru noi. În acest caz, vom descoperi că, până când Luna Plină se va rostogoli, aceste trei semne zodiacale vor fi prea tulburate de adevăr pentru a-l menține mai mult și, din fericire, o vom deține în sfârșit și ne vom oferi șansa de a merge mai departe. și ne vindecă viețile. Poate că trebuie să mergem la asta „pe calea grea”, dar mai bine mai târziu decât niciodată. Cine va simți răsturnarea emoțiilor în această săptămână?

Horoscoape săptămânale brute pentru trei semne zodiacale 1 – 7 mai 2023:

1. Berbec

Singurul motiv pentru care săptămâna aceasta va fi puțin grea pentru tine, Berbec, este că ai atât de multe în farfurie și, deși ai putea fi tentat să arunci totul în aer și să fugi, vei face ceea ce Întotdeauna faci: pune-ți catarama și termină treaba.

Adevărul este că ai atâtea alte lucruri în minte, iar chestii precum „munca” sunt aproape o pacoste, o povară. Aveți probleme care vă apar în stânga și în dreapta și nu au nimic de-a face cu munca; viața de familie este o luptă continuă pentru tine, deoarece simți că ține să fii arbitru în toate situațiile.

Totuși, ca Berbec, nu vrei ca altcineva să arbitreze, așa că iei asta și asupra ta. Ceea ce va deveni evident pentru tine în această săptămână, Berbec, este că ai nevoie de ceva timp pentru tine… și asta ar putea implica nevoia de a-ți lua concediu de la serviciu. Când sosește Luna Plină în Scorpion, vei fi obosit și gata pentru o lună liberă.

2. Cancer

Odată cu Lilith pătrată Mercur venind spre tine în vârful săptămânii, vei fi atât de inundat de sarcini mentale încât îți va fi greu să-ți continui treburile zilnice. Ceva se întâmplă în viața ta, Rac, și necesită toată atenția ta, iar atenția „deplină” este ultimul lucru pe care îl poți scuti.

Această primă săptămână a lunii mai este ceva ce vrei să meargă fără probleme și nu este ca și cum ar aduce colaps, dar îți va stimula ideea în minte că nu poți continua în ritmul pe care îl mergi.

Ai nevoie de odihnă, dar nu de stagnare; vrei doar ceva timp liber și singurul loc în care nu poți găsi acea liniște sufletească este acasă, care este sanctuarul tău, spațiul tău sigur. Săptămâna aceasta îți aduce frustrare, care îți cere să acționezi pentru a scăpa de ea. Există o vindecare care așteaptă să pretinzi, dar pentru a ajunge la ea, trebuie să treci prin ea.

3. Vărsător

Îndoiala de sine deschide calea săptămâna aceasta, deoarece nu poți reconcilia anumite idei din viața ta, făcându-te trist. Vrei să crezi că ești special sau că ceva din viața ta este special, dar te înconjoară niște oameni care par să te contrazică. Ei nu o fac pentru a fi negativi și acolo trebuie să încerci să-i înțelegi. Există multă energie Lilith în aer pentru tine săptămâna aceasta, Vărsător, și asta înseamnă că va trebui să te confrunți cu lucruri precum diferențele de opinie.

Deși ești întotdeauna o persoană foarte deschisă, nu-ți place să crezi că ești singur în felul tău de a gândi, iar săptămâna aceasta te va provoca cu siguranță în acest sens. Vrei statutul tău special și nu vrei să-ți plouă parada. Există oameni pe care îi respecți și care îți spun că nu cred în ceea ce crezi tu, iar asta te va face să te ghiciți.

Sursa articolului

Citește și

Lasă un comentariu

Te rugăm deblochează Adblocker-ul!

Dragă cititorule, reclamele sunt blocate! Publicitatea este esențială pentru susținerea și îmbunătățirea continuă a conținutului nostru.