Horoscoapele aduc zdrobire pentru 3 semne zodiacale pe 16 mai

by Horoscop Urania

Ghicește cine s-a întors? Spatele lui Shady; îi numim sextil-lună Pluto pentru că astăzi nuanța este groasă și strângerea inimii este cu siguranță posibilă. Pentru cele trei zodii care văd zdrobirea inimii pe 16 mai 2023, este o zi întunecată pentru iubitul care credea că este singurul din viața cuiva.

Luna sextil Pluto este ziua pe care nu am văzut-o niciodată venind… ziua care aduce acasă zdrobirea inimii în moduri pe care nu le-am anticipat. Poate că nu ne-am fi gândit că a avea inimile rupte în bucăți face parte din destinul nostru karmic, dar… BAM! Iată că vine zdrobirea, iar Moon sextil Pluto îl servește fierbinte și proaspăt. Oh.

Una este să știi că ți se rupe inima și cu totul alta este să vezi persoana care ți se frânge inima devine urâtă cu asta. Așa își face fapta rele Pluto-sextil-lună; nu ne lasă doar să scăpăm de durere și suferință.

Îl îngrămădește cu cuvinte urâte, știri supărătoare și un plus de gelozie cât timp este acolo.

Trei semne zodiacale nu vor experimenta doar o înjunghiere în spate de proporții epice astăzi, dar vom ști și că am fost mințiți de mult timp. Vom fi transformați în cei mai buni proști astăzi, așa că pregătiți-vă pentru că acesta va fi inteligent.

Aceasta nu este o garanție. Nu e ca și cum ar trebui să se întâmple, dar pentru cei care vor experimenta dureri de inimă astăzi, în timpul sextilului Lună Pluto, va fi ceva mai extraordinar decât în ​​orice alt moment dat. Tranzitele lui Pluto sunt întotdeauna încurcate, iar în această frumoasă zi de 16 mai 2023, sextil-ul Lună Pluto câștigă toate premiile. Cine coboară cu mine?

Trei semne zodiacale vor avea zdrobire pe 16 mai 2023, în timpul sextilului lunar Pluto.

1. Taur

Strângerea inimii nu este ceea ce ți-ai propus să ai astăzi și, totuși, te va găsi și va doborî vântul din pânze. Simți că acesta este ceva ce NU ai meritat și, bineînțeles, ai dreptate, deoarece nimeni nu merită să fie frânt de inima, mai ales când durerea vine de la cineva în care ai avut încredere în viața ta.

În timpul sextilului Lună Pluto, vei experimenta de ce nu ai încredere în nimeni și, din cauza experienței tale din această zi, 16 mai 2023, s-ar putea să nu mai poți avea încredere în nimeni, cel puțin pentru mult timp, pentru mult timp. Asta doare! Tocmai începeai să te simți ca și cum ai fi un membru funcțional al societății, gata să ai încredere și capabil să dai de tine cu ușurință și fără îndoială. Din păcate, această persoană din viața ta nu este cine credeai că este și îți va transmite veștile proaste astăzi, îți place sau nu. Te va arunca, Taur, observă-mi cuvintele.

2. Fecioara

Dintre toate lucrurile cu ghinionul care se întâmplă astăzi, tu ai fi cel care ai inima zdrobită. Adevărata problemă este că habar nu aveai că ești programat pentru acest maltratare. Uau, persoana iubită ți-a greșit… în tot acest timp. Oh, e frig. Asta e rece și crud, și nici măcar nu ai puterea să te lupți pentru că ți-au luat tot vântul din pânze cu cruda lor concediere a ta și a relației tale.

Pentru tine este aproape de necrezut că s-ar putea întâmpla așa ceva.

Cu toate acestea, pe 16 mai 2023, în timpul tranzitului sextil-ului Pluto, veți afla că persoana pe care o iubești și în care ai încredere a dus o viață dublă și se întâmplă că sunt gata să meargă cu viața #2. din cea petrecută cu tine. Trădarea se simte atât de rău.

3. Pești

Zap merge astăzi pe Pești, în timp ce inima ta se rupe într-un milion de bucăți din cauza unor știri cu adevărat proaste pe care le vei primi astăzi.

Pe 16 mai 2023, veți cunoaște toată puterea sextilului Lunii Pluto, care nu este niciodată prea bună și, de obicei, plină de trădare și durere de inimă. Spărgerea inimii, într-adevăr? Chiar a trebuit să se reducă la asta, mai ales după ce în cele din urmă ai renunțat la toate pentru această persoană și ai crezut că este sinceră, minunată și de încredere? Puff, acum asta e o altă perspectivă, nu-i așa?

Ți-ai crezut și ți-ai construit viața în jurul acestei credințe, iar acum, această persoană ți-a zdrobit visele și te-a lăsat cu multă neîncredere. Ce să fac? Îngrijește-ți rănile, Pești, și știi asta: ei nu merită lacrimile tale. Vei fi bine. Doar că va dura ceva timp. Stai acolo.

Sursa articolului

Citește și

Lasă un comentariu

Te rugăm deblochează Adblocker-ul!

Dragă cititorule, reclamele sunt blocate! Publicitatea este esențială pentru susținerea și îmbunătățirea continuă a conținutului nostru.