Horoscop dragoste pentru luni, 10 ianuarie 2022

Citiți mai departe pentru ce vă rezervă horoscopul iubirii pentru zodia dvs. de luni, 10 ianuarie 2022.

Berbec

Berbec

Dragostea este menită să fie o aventură, iar astăzi s-ar putea să descoperi că o cerere de prietenie vine în cale de la un fost cu care nu ai mai vorbit de mult.

Aceasta este o linie pe care trebuie să o treci, Berbec, și o decizie grea de luat. Acceptați sau respingeți? Nu va merge nicăieri în curând. Deci, dacă vrei să-ți acorzi puțin timp să te gândești la asta, de ce nu?

Taurul

Taurul

Ai multă dragoste de dăruit, Taur, iar firea ta încăpățânată rareori renunță la nimic, mai ales la un fost care a însemnat ceva pentru tine.

Astăzi, cu Marte vorbind cu Saturn aducând sectorul tău de secrete în centrul atenției, adevăratul test al vindecării tale este să răspunzi la întrebarea: ești gata să mergi mai departe și să începi din nou cu cineva nou sau nu? Răspunsul ar putea fi „nu”, dar onestitatea este întotdeauna un loc minunat de început.

zodia Gemeni

zodia Gemeni

Nu e ca și cum ai arunca doar prosopul atunci când lucrurile devin grele, Gemeni, așa că atunci când simți că trebuie să sapi mai mult într-o relație, o vei face, dar numai dacă ai luat decizia că acest angajament merită.

S-ar putea să simți testul focului în viața ta amoroasă, în timp ce Marte și Saturn vorbesc unul cu celălalt astăzi.

Concluzia este că nimeni nu te poate împinge să faci ceva sau să fii cineva care nu ești pregătit să fii, dar din nou, dacă alegi să faci asta singur, nici nimeni nu te poate opri.

Cancer

Cancer

Faci mai mult decât ar trebui, Rac. Un lucru este să fii cineva care iubește pe altul necondiționat, dar crezi că asta înseamnă că trebuie să fii martirul sau covorașul altcuiva? Nu. Nu așa ar fi trebuit să meargă viața ta amoroasă.

Dragostea este o stradă cu două sensuri, iar dacă ești singura persoană care face un efort, este timpul să te trezești. Dă-i un moment. Vezi dacă când te oprești, dacă ridică mingea. Acțiunea lor va fi grăitoare.

Leu

Leu

Totul este în pauză acum, Leo. Relația ta s-ar putea să lovească un obstacol astăzi și nu este nimic că ai greșit neapărat sau că ei nu au făcut bine. Saturn, planeta structurii are acest tip de impact asupra romantismului atunci când intră în contact cu Marte.

Motivația și impulsul tău se pot simți epuizate, iar acesta este doar un semnal pentru a pune lucrurile la punct deocamdată. Odihnește-te. Nu trebuie să fii mereu „pornit”. Uneori este o zi în care să-ți lași inima să se odihnească și să se relaxeze mai târziu.

Fecioară

Fecioară

Familia în primul rând, nu-i așa, Fecioară? Dar, pentru astăzi, în detrimentul tău, adevăratul răspuns este să menții lucrurile în echilibru.

Da, îți iubești familia și ai face orice pentru ei, dar vine și un moment în care nu ești bun pentru nimeni epuizat.

Și ei te iubesc, așa că atunci când trebuie să faci un pas înapoi și să-i lași pe toți ceilalți să fie îngrijitorii zilei, este important. Trebuie să te iubești pe tine însuți și asta este o modalitate grozavă de a petrece astăzi.

Balanta

Balanta

Încetinește puțin. Poate fi atât de romantic să vorbești despre dragoste și să te bucuri de glumele dulce care vine odată cu etapele incipiente sau o relație în devenire. Lasă-te să te joci cu flirtul.

Nu trebuie să știi totul imediat, nu-i așa? Desfășurarea unei relații romantice poate fi o parte fascinantă a memoriei tale cu cineva special. Deci, de ce să grăbiți un lucru bun când este menit să fie savurat încet?

Scorpionul

Scorpionul

Astăzi, fii practic. Dragostea și dragostea au locul lor, dar și multe alte lucruri, cum ar fi ținerea luminilor aprinse și plata ipotecii.

Pentru astăzi, lăsați-vă pasiunea să-și găsească aventura în a juca rolul de îngrijitor și furnizor. Când iubești pe cineva, este la fel de dulce să-ți îngrijești casa ca și cum ar fi o grădină. Aceasta este ceea ce ei numesc „lucrurile bune”.

Săgetător

Săgetător

Cuvintele sunt un dar, iar limbajul iubirii este atât de special.

Spune-ți părerea, Săgetător. Faceți acest lucru în mod natural, dar într-adevăr, ajungeți la miezul dorințelor și dorințelor și exprimați-le partenerului.

Dacă ești singur, o modalitate excelentă de a începe să te pregătești pentru următoarea relație este să-ți notezi gândurile acum. Împărtășește ceea ce simți în timp ce aștepți să vină.

Capricornul

Capricornul

Saturn elimină o persoană toxică din viața ta, iar acest lucru îți permite să faci loc tipului de relație după care ai tânjit. Ai atât de multe alte lucruri de făcut cu timpul tău, așa că a-ți irosi energia oferind dragoste unei persoane care nu o merită este inutil.

Dar, Saturn, conducătorul tău planetar a urmărit și știe că acesta este momentul să renunți, iar când vorbește despre Marte motivat în sectorul tău de inamici ascunși, curățarea casei este o prioritate de top.

Vărsător

Vărsător

Viața se schimbă, Vărsător, și tu la fel.

Oamenii vin și pleacă, dar prietenii adevărați își merită greutatea în aur. Ai pe cineva în viața ta care vrea să fie alături de tine, indiferent prin ce treci.

Astăzi, puterea de care ai nevoie poate fi împrumutată de la un prieten care te iubește și te cunoaște bine, iar în lumea ta, cel mai bine este să-ți amintești că nu ești singur.

Pești

Pești

Una este să fii încrezător și alta să fii arogant, iar a te afirma nu înseamnă că te gândești la tine mai mult decât ar trebui să faci.

Ai dreptul să stabilești limite în dragoste, Pești. Așa că, atunci când te simți împins la limită și trebuie să apelezi la o pauză, nu te lăsa să te abții. Fă ceea ce știi că trebuie să faci pentru tine.

Sursa articolului

  • Facebook

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :