Horoscop dragoste săptămânal pentru 3 – 9 ianuarie 2022

Cine e de dragoste? Suntem, suntem! Nu este amuzant, cum, indiferent de ceea ce se întâmplă în viața noastră, există întotdeauna loc pentru iubire în toate nenumăratele ei forme? Influența noastră principală este Venus și va tranzita prin cosmos săptămâna aceasta sub forma conjuncției cu Venus cu Lună, Venus sextil Neptun și Luna sextil Venus.

Sunt multe aici din care să învățăm și din care să creștem. Dar ceea ce va fi cu adevărat evident este cât de mult ne-am schimbat față de anul trecut în ceea ce privește viața amoroasă. Sunt multe pe care nu le mai acceptăm și, de asemenea, am devenit destul de pretențioși când vine vorba de ceea ce ne dorim și de ce avem nevoie de la oamenii din viața noastră pe care îi iubim.

2022 introduce un nou tip de încredere în dragoste și în sex. Pozitivitatea corpului se trezește în această săptămână. Nu mai este timp pentru ura de sine sau pentru a ne judeca răutăcios asupra noastră.

Vom „ne pregăti” pentru retrogradul Mercur care va veni mai târziu în această lună, și asta înseamnă că chiar acum, chiar în această săptămână, trebuie să rămânem la punct cu oamenii cu care împărtășim viața. Fii sincer, fii de încredere și fii plin de compasiune.

Horoscop dragoste săptămânal pentru 3 – 9 ianuarie 2022

Berbec

Vei fi atât de încărcat de pozitivitate în această săptămână, încât nu vei putea opri revărsarea dragostei pe care o vei împărtăși cu partenerul și familia ta. Este atât de emoționant să simți în sfârșit că ai din nou speranță și, cu siguranță, o faci. Dragostea se găsește peste tot pentru tine în această săptămână, nu numai în parteneri sau în amanți, ci și în viața însăși. Viața îți încarcă bateriile săptămâna aceasta și nu te poți sătura de lucruri.

Taurul

Toți cei care sunteți Taur, sunteți cu noroc. Dragostea vrea să fii fericit săptămâna aceasta și s-ar părea că acest lucru este susținut de procesiunea planetelor și tranzitelor încărcate pozitiv. Dacă ești partener, așteaptă-te să treci un nou prag cu dragostea ta; logodnele și cererile în căsătorie sunt mari în această săptămână pentru semnul tău.

Deschide-ți inima și vezi ce se întâmplă când îți permiți vulnerabilitatea. Nu totul este durere acolo, de fapt, este destul de confortabil dacă știi ce faci.

zodia Gemeni

Dacă există ceva ce dragostea te-a învățat, este că niciodată nu este prea târziu să te îndrăgostești. Indiferent cât de tare ți-a devenit inima și știi că în adâncul tău, ești un iubit, nu un luptător, iar această etapă de vulnerabilitate este exact ceea ce îți va aduce dragoste în această săptămână. Aceasta nu este săptămâna ta obișnuită. Este prima săptămână a anului și, odată cu ea, ajungeți la rezoluțiile și speranțele voastre. Acum, dragostea ți se pare posibilă. Lasă-ți rezervările în urmă. Este timpul să vă răsfățați cu adevărata afacere.

Cancer

Viața ta amoroasă este formată din persoana reală din viața ta și din iubitul de fantezie pe care îl ții în minte. Cum le împaci pe cele două? Uşor. Pentru că ai o viață interioară atât de fertilă, te poți bucura de relația ta realistă cu picioarele pe pământ, cu echilibru. Acest lucru nu este rar; mulți dintre noi fantezăm despre un alt iubit din viața noastră și este destul de inocent, de fapt, este minunat. Totul este minte și dacă mintea noastră este fericită, iar viețile noastre exterioare urmează exemplul. Săptămâna ta va fi plină de frumusețe în interior și în exterior.

Leu

Partenerul tău îți va face cunoscut săptămâna aceasta că nu ești doar numărul unu în toate, dar ești motivul lor de viață. Dacă ai vrut vreodată să te simți special, este săptămâna aceasta. Aveți tranzite care vă susțin nevoile și, în special, Leul, aveți nevoie de dragoste, atenție și multă, multă afecțiune. Ești norocos săptămâna aceasta, căci totul merge cum vrei. E timpul să dai înapoi acum!

Fecioară

Flirturi majore se îndreaptă spre tine, Fecioară, și chiar dacă ai putea dori să le minimizi și să încerci să te convingi că nu-ți pasă cu adevărat de această îndrăgostire a ta, adevărul este că te agăți de fiecare cuvânt al lor. Este un fior emoționant pentru tine și, dacă te gândești la asta, este exact lucrul de care ai nevoie pentru a-ți crește starea de spirit. Îndrăgostitul tău flirty poate să nu ajungă nicăieri, dar cu siguranță se simte distractiv chiar acum. Savureaza-l cat este cald.

Balanta

Deși această săptămână poate să nu fie cea mai bună săptămână super-iubitoare, va fi, totuși, una care vă va oferi o perspectivă asupra a ceea ce ați putea face greșit. Vrei dragoste, da, toți ne dorim asta. Și da, nu este atât de ușor pe cât s-ar crede… dar ai descoperit cheia și, deși dragostea poate să nu fie acolo imediat, acum știi cum să-ți lucrezi mojo magic, astfel încât persoana pe care ai pus ochii, va veni la tine… în scurt timp.

Scorpionul

Dragostea există, dar tu nu ești. Nu chiar încă. Ai alte lucruri în minte și speri că persoana iubită se poate descurca în timp ce le ignori și ai grijă de ceea ce ai acordat mai multă importanță și, în principal, jobului tău. Ai încredere că partenerul tău va sta liniștit și se va descurca cu asta, iar asta s-ar putea să nu-i fie bine, dar adevărul este că ai o singură persoană în minte săptămâna asta – TU. Sincer, nu este un lucru atât de groaznic, nu-i așa?

Săgetător

Ai ceea ce alții nu înțeleg când vine vorba de iubire. Ai dragostea de sine. Îți recunoști propriul sine ca fiind iubirea vieții tale. Acest lucru inspiră milă celor din jurul tău, deoarece le este milă pentru tine, dar ești pe Cloud Nine; știi ce este dragostea adevărată și în această săptămână, pentru că este prima din an, intenționezi să te iubești pe deplin pe tot restul anului și nu numai. O iubire ca aceasta nu trebuie să fie înțeleasă de nimeni altul decât de tine.

Capricornul

Ești brutal de sincer cu tine însuți, iar această onestitate îți dezvăluie că nu poți admite anumite lucruri persoanei dragi. Nu ai resentimente împotriva lor, dar îți este frică să vorbești despre asta cu ei. Totuși, au nevoie să te asculte și, dacă ai încredere în univers, această discuție pe care ar trebui să o ai poate schimba lucrurile în bine. Ai încredere în ei și în tine, Capricorn. Onestitatea și adevărul te eliberează.

Vărsător

Unul dintre cele mai importante lucruri din viața ta este capacitatea de a alege. Nu compromiteți acest lucru și veți face ce doriți, în ciuda modului în care puteți ajunge să răniți pe cineva iubit. Faci ce vrei pentru că simți că este dreptul tău să alegi și nimeni nu ți-o ia. Dragostea de sine este calea iubirii tale în această săptămână și, deși poate avea un impact, te cunoști pe tine însuți și știi că îți vei asumi responsabilitatea pentru propriile tale acțiuni. Totul e bine.

Pești

Dacă dragostea este ceea ce îți dorești, l-ai prins. Dacă îți dorești un sex grozav și o intimitate uluitoare și l-ai prins. Forțele sunt de partea ta în această săptămână, Pești, în timp ce explorezi unele dintre cele mai misterioase aspecte ale dragostei și romantismului cu partenerul tău. Aceasta este o săptămână grozavă pentru tine și persoana pe care o iubești să aduci latura spirituală a iubirii. Devotamentul și angajamentul sunt pe primul loc pe lista ta și sunt ușor de atins. Te vei simți în siguranță, blocat și mulțumit de persoana cu care îți împarți viața.

Sursa articolului

  • Facebook

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :