Horoscop zilnic pentru 14 ianuarie 2022

Horoscopul tău zilnic pentru 14 ianuarie 2022 este aici cu o prognoză astrologică pentru toate semnele zodiacale vineri.

Horoscop zilnic pentru 14 ianuarie 2022:

Berbec

Este timpul să-ți evaluezi cercul de încredere, Berbec. Mercur retrograd începe în Vărsător, sectorul tău de prietenie, iar când se întâmplă acest lucru, este un moment de oportunitate. Renunță la prieteniile toxice.

Poate fi un pic singuratic la început, dar vestea bună este că faci loc pentru ceva nou.

Taurul

Lărgește-ți orizonturile, Taur. Mercur retrograd începe în Vărsător, sectorul tău de carieră, și aceasta este o oportunitate minunată pentru tine de a-ți revizui CV-ul, scrisorile de intenție și profilul LinkedIn.

Oferă întregului tău portofoliu o renovare, mai ales dacă cauți o nouă linie de lucru. Acesta este momentul să faci exact asta!

zodia Gemeni

Da, te poți întoarce la școală, Gemeni.

Mercur retrograd începe în Vărsător, sectorul tău de învățământ superior, așa că dacă ai renunțat la cursuri anul trecut din cauza pandemiei și te-ai gândit să te înscrii din nou la facultate, de ce nu?

Verificați procesul pentru a vedea ce va funcționa pentru dvs.

Cancer

S-ar putea să nu ai de ce să-ți faci griji, Rac.

Mercur retrograd începe în Vărsător, sectorul tău de secrete, și ceea ce regreti despre împărtășire s-ar putea să nu se întoarcă să-ți facă rău.

Și lucrul pe care simți că a scăpat de sub control poate reveni la tine, astfel încât să poți rezolva problema cât mai curând.

Leu

Cineva încă te iubește, Leo.

Mercur retrograd începe în Vărsător, sectorul tău de angajamente și despărțirea recentă se poate dovedi a fi o modalitate de a-ți îmbunătăți relația, nu de a te face să fii despărțit pentru totdeauna.

Este posibil ca fostul tău să revină la tine în curând. Așteptați-vă un mesaj sau un apel telefonic.

Fecioară

Trebuie să refaci acel lucru pe care nu l-ai înțeles prima dată, Fecioară.

Mercur retrograd începe în Vărsător, sectorul tău de îndatoriri zilnice, iar asta te ajută să rezolvi problemele care sunt încă în aer nerezolvate. Poți sa faci asta.

Balanta

Ai mult timp liber, așa că folosește-l.

Mercur retrograd începe în Vărsător, sectorul tău de creativitate, și ai o imaginație uimitoare care prinde viață. Explorează-l.

Scorpionul

Este timpul să vă planificați următoarea vizită cu familia sau o reuniune de sărbători. Mercur retrograd începe în Vărsător, sectorul tău de acasă și familie.

Acesta este un moment grozav pentru a începe să vorbim despre ce poate face toată lumea pentru a se pregăti pentru vara sau vacanțele de la sfârșitul anului. Începeți să pregătiți planuri de călătorie și faceți acel itinerariu.

Săgetător

Nu spune asta, Săgetător. Mercur retrograd începe în Vărsător, sectorul tău de comunicare, și acesta este un moment pentru a reflecta și nu a spune ceea ce gândești fără un scop sau un plan în vigoare.

De îndată ce simțiți că veți spune mai mult decât este necesar, retrageți-vă. Acordă-ți timp să te gândești. Vei fi bucuros că ai făcut-o.

Capricornul

Vei primi acea rambursare sau returnare, Capricorn. Mercur retrograd începe în Vărsător, sectorul tău de bani, iar ceea ce ți se datorează este pe drum.

Poate exista o întârziere din cauza lui Venus retrograd și Mercur în conjuncție cu Saturn, dar aveți răbdare. Veți obține ceea ce vă aparține de drept atunci când aveți cea mai mare nevoie.

Vărsător

Poți apăsa butonul de resetare, Vărsător. Mercur retrograd începe în Vărsător, sectorul tău de identitate, și nu trebuie să stai stagnant.

Dacă vrei să-ți schimbi coafura sau să dai garderobei tale un aspect cu totul nou, acesta este momentul să o faci. Aveți la dispoziție câteva săptămâni pentru a vă da seama ce vă place și cum să le puneți la punct.

Pești

Dă-i cu piciorul la bordură, Pești. Mercur retrograd începe în Vărsător, sectorul tău de dușmani ascunși.

Știi că acea persoană toxică care te tot înjunghie în spate nu mai merită din timpul tău.

Doar blocați-le pe rețelele sociale. Ștergeți numărul lor. Nu trebuie să rămâi în legătură dacă îți este rău. Fă ce e mai bine pentru tine.

YourTango poate câștiga un comision de afiliat dacă cumpărați ceva prin linkurile prezentate în acest articol.

Sursa articolului

  • Facebook

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :