Horoscopul 26 martie 2023 este o provocare pentru 3 zodii

by Horoscop Urania

Un lucru știm sigur, astăzi este ziua de naștere a cuiva și, deși tuturor ne place să credem că aceasta este ziua noastră norocoasă, trebuie totuși să ne bazăm într-o anumită măsură pe univers pentru a o face așa. Pentru cei care sărbătoresc astăzi, s-ar putea să ocoliți o parte din tensiunea care vine cu tranzitul de astăzi, și anume Luna pătrat Saturn. Ești norocos să ai Soarele sextil-Lună să te ajute, dar semnele zodiacale constată că astăzi este mai multă necaz decât s-au târziat. Aceasta înseamnă că oamenii Berbec primesc un permis astăzi – bine pentru tine!

În ceea ce privește noi, ceilalți, sau trei semne în special, ne vom uita la niște ego-uri învinețite și opinii convinse. Tranzitele lui Saturn au tendința de a scoate la iveală bătăușul prost din unii dintre noi; nu vom împinge oamenii, în sine, dar putem ajunge să stăm în calea celor care doresc sincer să meargă înainte. Într-un fel, pătratul Luna de tranzit Saturn scoate în evidență latura noastră încăpățânată; s-ar putea să nu intenționăm să rănim sentimentele nimănui, dar dacă nu poate accepta o glumă, aceasta este pe seama lor. Egoismul domnește într-o zi ca azi.

În modul nostru egoist, putem observa că vom minți sau vom înșela pe cineva pentru a face lucrurile. Scrupulele sunt în jos în timpul pătratului Lunii Saturn și, așa cum am menționat mai înainte, nu este că vrem să ne răzvrătim sau să ne supărăm neapărat; nu acordăm atât de multă atenție regulilor sau limitelor altcuiva. Ne depășim limitele pentru că, la un nivel ciudat, nu ne pasă de nimeni altul decât de noi înșine și de agenda noastră personală.

26 martie 2023, horoscoapele sunt „provocatoare” pentru trei semne zodiacale:

1. Gemeni

S-ar putea să te simți amenințat de cineva pe 26 martie 2023 și să reacționezi foarte prost la ei. Este posibil să nu realizezi că persoana la care reacționezi nu face cu adevărat nimic care te amenință; este pur și simplu că nu-ți place ceea ce au spus ei și așa te decizi inconștient să te aperi. În timpul tranzitului pe Saturn pătrat al Lunii, vei spune ceva în apărarea ta care va fi atât de rău, atât de trufaș și snob încât ai putea chiar să regreti instantaneu că ți-ai spus părerea. Regretul instantaneu îți va lua ziua în jos și te va face să te simți ca un călcâi pentru că ești atât de egoist; cu toate acestea, mândria nu vă va permite să vă întoarceți la cuvintele tale răutăcioase. Plantezi o sămânță cu cuvintele tale astăzi, care va crește într-o relație ruptă.

2. Fecioara

Ai fost destul de rebel, dar timpul ți-a arătat că este mai bine să fii deștept și discret, deoarece lumea nu este atât de bună cu rebelii cum a fost cândva; îți este frică de lume acum, dar simți și că ai dreptul să spui ce vrei, mai ales dacă aperi pe cineva. Pe 26 martie 2023, vei face ceea ce faci mai bine: ridică-te și luptă pentru drepturile tale. Și, pentru că Luna pătrat Saturn este acolo pentru a se asigura că ești pedepsit pentru faptele tale bune, vei descoperi că nu numai că ești singur în lupta ta, ci că toată lumea vrea acum să se îndepărteze de tine pentru a fi acum asociat cu tine. Nu cauza ta trimite oamenii să zboare, ci pasiunea ta; nimeni nu dorește ca lumina reflectoarelor să strălucească asupra lor, așa că veți lua toate lumina reflectoarelor astăzi, ceea ce înseamnă că veți primi toate nemulțumirile și disensiunile.

3. Săgetător

Ei bine, iată din nou, Săgetător. Poate că nu știți că o faceți din nou, dar în timpul pătratului Lunii Saturn pe 26 martie 2023, vă veți striga din gură și veți spune ceea ce simțiți că este adevărul vostru și, în mod natural, așa cum o spune, persoana pe care o declarați. adevărul tău este cineva care este vehement împotriva auzirii a ceea ce ai de spus. Nu fi surprins dacă „adversarul” tău este un Vărsător, deoarece acesta este semnul zodiacal care chiar nu dorește nimic de la tine în afară de buzele. Ați învățat că sunteți singura persoană de pe Pământ care îți va exprima părerea, așa că faci un pas spre movilă și, în felul tău de Săgetător, pari puțin prea obscen. Atât de direct și „cinstit” încât ai putea fi considerat nepoliticos sau aspru. S-ar putea să regreti că ai vorbit sau că ai fost nepoliticos, dar nu te vei da înapoi pentru că regretul nu te face să simți mai puțin adevărul tău.

Sursa articolului

Citește și

Lasă un comentariu

Te rugăm deblochează Adblocker-ul!

Dragă cititorule, reclamele sunt blocate! Publicitatea este esențială pentru susținerea și îmbunătățirea continuă a conținutului nostru.