Horoscop Urania

Afla ce iti rezerva viitorul!

Horoscopul banilor pentru luna octombrie. Berbecul nu va fi afectat de criza existentă – Horoscop > Astrologie

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Va fi o lună foarte prosperă pentru tine.

Vei câștiga bani din mai multe surse: salariu, investiții și jocuri de noroc. Vei fi norocos/oasă la bani și, indiferent de ceea ce faci, câștigurile sunt garantate. Te bazezi pe intuiție și nu dai greș. Criza existentă nu te va afecta deloc!

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Te vei descurca de minune cu banii luna aceasta.

Veniturile pot veni din mai multe surse, deoarece vei fi foarte activ/ă la locul de muncă obișnuit, cât și în alte afaceri sau proiecte. Găsești întotdeauna o modalitate de a câștiga mai mult sau de a pune bazele unei tranzacții sau afaceri profitabile. Farmecul personal te ajută. Vei avea numeroase beneficii datorită relațiilor pe care le ai, deoarece îți vor deschide multe uși.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Din punct de vedere economic, luna octombrie va fi asemănătoare cu luna anterioară.

Drept urmare, o duci bine. Vei câștiga mulți bani în continuare. Chiar dacă munca ta se mai reduce, vei continua să culegi roadele eforturilor tale recente. Încă mai ai mulți bani de primit și nu ai de ce să-ți faci griji din această cauză.
 

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Din punct de vedere financiar, luna octombrie va fi una bună pentru tine.

Venitul tău este regulat, deci stabil. De asemenea, vei avea ocazia să faci afaceri profitabile prin intermediul copiilor sau soției/soțului tău. Luna aceasta ai putea avea probleme sau certuri cu familia din cauza banilor. Înarmează-te cu răbdare, deoarece pentru moment nu vei rezolva problema.

Leu(22 iulie – 22 august)

Vei avea foarte mult noroc la bani. În prima săptămână din octombrie vei câștiga mai mult decât sperai și din surse neașteptate.

Vei simți că prosperi și că ești în siguranță. Veștile bune le vei împărtăși cu familia. De asemenea, firea ta ambițioasă te determină să te implici în numeroase studii, cursuri și seminarii pentru a te îmbunătăți constant.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Cu banii stai excelent luna aceasta. Venitul tău e stabil și mulțumitor.

Deci, poți trăi liniștit/ă și să fii încrezător/oare în viitor. În ultima săptămână din octombrie începe cea mai bună perioadă din punct de vedere economic din acest an. Vei câștiga bani extrem de ușor.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

În ceea ce privește banii, o vei duce bine luna aceasta.

Totul va continua în ritmul obișnuit cu totală normalitate. Fără schimbări, planuri sau surprize. Cu toate acestea, va trebui să îți împarți timpul liber între familie și muncă dacă vrei să nu existe probleme pe niciunul dintre aceste planuri. Îți place să lucrezi și te afunzi uneori prea tare în muncă, dar știi să te organizezi și să îți stabilești un program astfel încât să ajungi acasă atunci când trebuie.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Octombrie va fi o lună prosperă pentru tine. Banii vor ajunge la tine fără mari eforturi.

Găsirea afacerii sau jobului perfect pentru tine este o sarcină ușoară. Știi cum să faci bani. Îți vei permite să te muți, să ieți și să cumperi orice fără probleme și fără să fii nevoit/ă să îți verifici contul tot timpul.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

E nevoie de multe eforturi și compromisuri pentru a câștiga bani.

Dar, pe măsură ce zilele trec, vei vedea lucrurile mai clar și vei descoperi modul în care trebuie să acționezi pentru a câștiga mai mult. Până la sfârșitul lui octombrie, te vei simți mai încrezător/oare și vei avea mai mult succes din punct de vedere financiar.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Pe plan financiar o vei duce bine în această lună.

Vei primi bani din sursele obișnuite și nu va trebui să îți faci griji cu privire la cheltuieli. Ca și în cazul ultimelor luni, vei fi acoperit/ă.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

În ceea ce privește latura financiară, vei fi puțin îngrijorat/ă luna aceasta.

Situația actuală este incertă, iar banii nu mai vin ca de obicei. Astrele te sfătuiesc să eviți cheltuielile majore, să fii precaut/ă și să aștepți până luna viitoare pentru a lua decizii. Te vei gândi la noi modalități de câștig.

Pești(19 februarie – 20 martie)

În ceea ce privește banii, situația va rămâne neschimbată luna aceasta.

Situația economică proastă cu care te confrunți te afectează foarte mult. Va trebui să muncești de două ori mai mult pentru a câștiga mai puțin. Din fericire, la final de octombrie vei primi un ajutor neașteptat di partea unei persoane apropiate.


Sursa


Da LIKE paginii Horoscop Urania si afli primul cand public horoscopul tau!

Abonează-te si vei primi horoscopul saptamanal pe email.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HOROSCOP URANIA

Salut. Poti primi stiri de la mine si pe Facebook.
Trebuie doar sa dai LIKE paginii mele!

Close this popup

Horoscop Urania

Da LIKE acum!