Horoscopul banilor pentru săptămâna 1-7 noiembrie. Balanța are încă șansa să mai schimbe ceva – Horoscop > Astrologie

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

În domeniul financiar, situația ta nu este una excelentă, dar se va îmbunătăți puțin câte puțin și vei obține o stabilitate de invidiat.

Pe de altă parte, astrele îți îmbunătățesc capacitatea de a asimila noi cunoștințe. Este un moment bun să te înscrii la un curs, să citești și să explorezi subiecte care te interesează.

Vei avea o săptămână foarte bună la locul de muncă, pentru că acel proiect pe care l-ai abandonat va căpăta un nou impuls datorită sprijinului unei persoane care este foarte interesată să-l ducă la bun sfârșit. 

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Cel mai bun moment al săptămânii vine la locul de muncă. O veste foarte bună te va surprinde. Poate că este una dintre acele oferte de muncă pe care nu le poți refuza. Sau, s-ar putea să ți se ofere o nouă poziție cu o responsabilitate mai mare și, de asemenea, un salariu mai mare.

Nu îți fie teamă să faci acest pas pentru că ar putea fi începutul unei cariere străluctitoare.

Vor fi, de asemenea, zile bune pentru situația ta financiară și s-ar putea chiar să primești în avans banii pe care trebuia să îi încasezi.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

La locul de muncă, până acum ai lucrat foarte bine, dar în ritmul tău, care cu siguranță este lent. Vrei ca totul să iasă perfect și asta necesită timp. Acum, șefii tăi pot cere calitate, dar și viteză. Acest lucru te poate face să te simți copleșit/ă, dar va trebui să te adaptezi așteptărilor lor. O poți face, dar trebuie să ieși din zona ta de confort.

De asemenea, fii foarte atent/ă la bani în aceste zile. În caz contrar, ai putea face cheltuieli inutile sau să pierzi sume mari din cauza neglijenței sau a unei escrocherii.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Te afli într-un moment excelent în ceea ce privește situația ta financiară.

Dacă primești bani în plus, găsește o modalitate de a-i înmulți. Concentrează-te pe un singur obiectiv și direcționează-ți întreaga energie către el. Vei vedea cum abundența vine la tine.

Leu(22 iulie – 22 august)

Ești îngrijorat/ă de situația ta financiară pentru că te gândești că nu îți vei putea acoperi cheltuielile.

În primul rând, nu crea angoasă în avans și înfruntă situațiile pe măsură ce apar.

Nici să nu te gândești să ceri un împrumut anticipat, ar fi o decizie proastă. Viața îți va oferi soluțiile!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă în această săptămână, un prieten sau un coleg îți propune să te implici într-o afacere aparent de succes, oprește-te și gândește-te bine. Ți se va prezenta ceva super sigur, dar s-ar putea să nu fie așa.

Fii atent/ă și nu îți investi niciodată banii până nu verifici în amănunt totul măcar o dată.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

La locul de muncă, șefii tăi se întreabă dacă ești capabil/ă să-ți asumi conducerea unui grup. Acest lucru ar veni cu bani mai mulți, dar și cu mai multe responsabilități.

Ești inteligent/ă și foarte eficient/ă, dar faptul că ai un caracter vesel și glumești constant funcționează împotriva ta. Să spunem că nimeni nu te ia în serios.

Nu îți pierde spiritul vesel, dar lucrează puțin la asta și învață unde și când e mai potrivit să faci glume. Încă ai timp să remediezi acest lucru.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Din punct de vedere financiar, fii mai prudent/ă atunci când vine vorba de cheltuieli. Ai cheltuit cam mult în ultima vreme, iar cardul tău e cam gol.

Îți poți recăpăta stabilitatea, dar va dura câteva săptămâni. Între timp, ai răbdare, strânge puțin cureaua și învață să te gestionezi mai bine. 

Înscrie-te AICI

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Nu trebuie să ai încredere în toată lumea, mai ales la locul de muncă unde oamenii din jurul tău sunt invidioși pe tine. Nu spune nimănui ce idei sau metode de lucru ai. Protejează-te acum cât încă mai ai timp.

Dacă ai o afacere, este timpul să faci schimbări importante, să reînnoiești facilitățile, tehnologia și să încorporezi personal calificat. Doar așa vei reuși să un profit care să merite. De asemenea, ai putea avea noroc dacă joci la loto.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Dacă ai o afacere sau ești implicat/ă într-una, poți obține o ofertă foarte tentantă. Cu toate acestea, reflectează atent înainte de a accepta, sunt banii tăi în joc.

De asemenea, dacă simți că la serviciu nu mai avansezi și nu ești apreciat/ă, nu lăsa acest lucru să te descurajeze. Caută-ți chiar acum un alt loc de muncă, unul care să te ajute să-ți recapeți motivația, energia, banii și locul pe care îl meriți. 

 

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Este timpul să-ți scoți spiritul de luptător și învingător în față.

Dacă lucrezi într-o companie care întâmpină dificultăți, acum este șansa ta să îți expui ideile grozave și să o scoți din impas.

Este șansa ta, dar nu te aștepta la rezultate imediate. Compensația financiară va veni mai târziu.

Pești(19 februarie – 20 martie)

La locul de muncă, uneori ar trebui să îți asumi și riscuri. Dacă ești precaut/ă, nu vei pierde nimic, dar nici nu vei putea progresa, ceea ce este într-un fel o pierdere.

Dacă zilele trecute ai fost descurajat/ă de un proiect blocat, acum vei vedea că această întârziere a fost cu folos.

Situația financiară nu suferă modificări.


Sursa

  • Facebook

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :