Horoscopul de dragoste lunar al fiecărui semn zodiacal pentru 1 – 31 octombrie 2022

by Horoscop Urania

Horoscopul de dragoste lunar al fiecărui semn zodiacal pentru perioada 1 – 31 octombrie 2022 este aici cu predicții pentru dragoste și relații.

Pe măsură ce mai multe planete se transformă direct după o perioadă lungă de retrograde, este timpul să respiri adânc și să eliberăm trecutul odată pentru totdeauna.

Mercur, stăpânul minții, începe luna transformându-se direct și pe parcursul acestei luni lungi se mută în Balanță și apoi în Scorpion.

Totul este așa cum trebuie să fie, dar aici există și o secvență importantă de evenimente care vă pot ajuta relația romantică.

Pentru a putea crea acea conexiune profundă pe care o căutați, este important să discutați detaliile relației voastre, astfel încât să puteți găsi amândoi un compromis împreună.

Scorpionul reprezintă profunzimea, Fecioara detaliile și Balanța compromisul, așa că luna aceasta respectă faptul că relația voastră este într-o călătorie de învățare și transformare și, dacă este urmată, veți fi într-un loc mult mai bun la sfârșitul lunii decât la început.

Pluto, Vesta, Juno și Saturn se transformă, de asemenea, în direct, ceea ce aduce mai mult spațiu, respirație și speranță pentru a lua măsuri și pentru a vă simți mai confortabil în călătoria voastră romantică actuală.

Spre sfarsitul lunii are loc din nou o alta eclipsa, de data aceasta este o eclipsa de soare care reprezinta schimbari exterioare.

Este important să vă asigurați că inspirați și că eliberați stresul și confuzia din luna septembrie a acestei luni, deoarece vă așteaptă cu adevărat un nou început.

În primul rând, totuși, s-ar putea să trebuiască să înțelegi diferența dintre a fi într-o relație care simte că îți ții constant pauza față de o expirație lungă de a veni în sfârșit acasă.

Date de marcat în calendar pentru luna octombrie 2022:

Duminică, 2 octombrie

Mercur se transformă direct în Fecioară, permițându-vă să începeți în sfârșit să mergeți mai departe cu planuri și idei care au început în septembrie.

Acum ar trebui să vă simțiți cu capul limpede în direcția în care doriți să vă mutați și, împreună cu partenerul dvs., ar trebui să puteți realiza acest lucru.

Sambata, 8 octombrie

Pluto care se întoarce direct în Capricorn îți permite să înfrunți în sfârșit orice umbră cu care te-ai luptat în timpul retrogradului.

Aceasta înseamnă că, fie că este vorba de o teamă de angajament sau de rănirea din relațiile trecute, a putea să le înfrunți este și undă verde pentru a merge în sfârșit înainte.

Luni, 9 octombrie

Luna Plină în Berbec are loc astăzi și aduce în prim plan probleme la care ați lucrat de la 1 aprilie.

Acest lucru are de-a face în special cu a fi capabil să te simți încrezător în a urmări ceea ce vrei, precum și cu a fi dispus să lucrezi pentru asta. Nu mai există scuze, doar acțiune.

Marți, 10 octombrie

După perioada retrogradă, Mercur reintră în Balanță astăzi. Balanța este un semn al partenerilor și al dragostei, ceea ce înseamnă că conversațiile importante bazate pe relații vor fi favorizate acum.

Acest lucru ar putea, de asemenea, încheia acele conversații care probabil au început la sfârșitul lunii septembrie, când Mercur a vizitat acest semn de aer ca parte a retrogradului său. Fii atent la un compromis care funcționează pentru tine.

Duminică, 23 octombrie

Saturn se transformă în sfârșit direct astăzi în Vărsător, încheind oficial ultima sa perioadă retrogradă în acest semn dinamic de aer. Saturn retrograd poate aduce restricții la creștere, deoarece sunteți menit să faceți o muncă de reflexie interioară.

Cu toate acestea, acum că este direct, ar trebui să vă simțiți fulger și ușor să vă întoarceți la viața și relația voastră. Astăzi este și începutul oficial al sezonului Scorpion și Venus intră și ea în acest semn de apă intensă. Relațiile devin mai profunde și mai urgente.

Nu mai ai timp de nimic superficial. Există un sentiment că de data aceasta în dragoste, este totul sau nimic, ceea ce cu Juno, asteroidul căsătoriei care se transformă direct poate însemna că căsătoria este în cărți.

Marți, 25 octombrie

Luna Nouă în Scorpion și Eclipsa de Soare au loc astăzi, provocând nu doar un nou început, ci un fel de acțiune importantă.

Eclipsele de Soare sunt asociate cu acțiuni externe, schimbări în afara ta, mai degrabă decât în ​​interior.

În acest moment din octombrie, nu mai există restricția de care te simțeai limitat anterior, mai ales în septembrie, ceea ce înseamnă că este timpul să profiti de oportunitatea de iubire și bucurie care se află chiar în fața ta.

Vineri, 28 octombrie

Jupiter, încă în retrograd, reintră în Pești, provocând o reflecție asupra lumii voastre emoționale fiind cel mai mare atu pe care îl aveți.

Aceasta reprezintă o schimbare către importanța iubirii, a relațiilor și a găsirii unui sens mai mare în viață. Relațiile vor trebui să aibă mai mult decât o calitate de întâlnire-noapte în loc de potențial pentru totdeauna pentru a continua să progreseze sub această energie.

Sâmbătă, 29 octombrie

Mercur intră în Scorpion aprinzând o nouă profunzime conversațiilor și conexiunilor tale. Este timpul să începeți să împărtășiți ceea ce ați trecut din septembrie, având încredere că transparența vă va ajuta cu adevărat să vă aprofundați și să vă consolidați conexiunea.

De asemenea, puteți începe să explorați teme ezoterice de viață împreună cu partenerul dvs. ca o modalitate de a adăuga intensitate relației voastre romantice. Nimic nu este de pe masă sub această energie și ești încurajat să spui adevărul tău complet.

Duminică, 30 octombrie

Aproape la sfârșitul lunii, se pare că cel mai bun a fost păstrat pentru final. Marte, planeta care guvernează, acțiunea, ambiția și pasiunea devine retrogradă în Gemeni astăzi, ajutându-vă să vă exprimați adevăratele sentimente în loc să le păstrați înăuntru.

Indiferent dacă acest lucru duce la o relație mai angajată sau la o despărțire, Marte retrograd este un moment pentru a învăța cum să te exprimi eficient și să înțelegi că orice încercăm să suprimăm în cele din urmă iese viguros.

Horoscopul de dragoste lunar al fiecărui semn zodiacal pentru perioada 1 – 31 octombrie 2022:

Berbec

Cea mai bună zi a iubirii: Luni. 10 octombrie

Este timpul să începem să vorbim despre Berbec. Pe măsură ce Mercur se întoarce în Balanță, semnul care guvernează relația voastră romantică, sunteți îndrumat să începeți să vorbiți despre unde să mergeți de aici.

Aceasta ar putea reprezenta o energie de unire sau chiar de separare, dar indiferent de aici, Mercur va face compromisul să meargă mult mai lin.

Amintiți-vă că tranzițiile au loc tot timpul în viață, ignorarea lor nu le va face să dispară.

Taurul

Cea mai bună zi a iubirii: Marți, 25 octombrie

Luna nouă și eclipsa de soare reprezintă un punct de cotitură uriaș pentru tine în viața ta romantică din această lună.

Scorpionul îți luminează relația romantică și cu astrologia aducând un nou început și o schimbare în viața ta externă, înseamnă că ești înzestrat cu exact ceea ce ți-ai stabilit intențiile.

Chiar dacă simți că încă mai sunt lucruri de înțeles, asigură-te că mergi cu totul în această oportunitate romantică de dragoste.

Publicitate Ești pregătit pentru o relație? Faceți clic aici pentru a obține claritate cu o lectură psihică!

zodia Gemeni

Cea mai bună zi a iubirii: Sambata, 8 octombrie

Luna trecută a fost o perioadă interesantă pentru tine, deoarece nu a simțit că ceva nu este cu adevărat în neregulă, dar nici nu a simțit că ceva este în regulă.

Luna aceasta, când Pluto se transformă direct în Capricorn, evidențiind temele intimității, ar trebui să vă simțiți mai conectați cu partenerul dvs. S-ar putea să-ți dai seama că sentimentele pe care le-ai avut au fost pur și simplu dureri de creștere și că de fapt te afli într-un loc mult mai bun decât ai crezut că ești cu doar câteva săptămâni în urmă.

Cancer

Cea mai bună zi a iubirii: Sambata, 8 octombrie

Pluto care se întoarce direct în Capricorn înseamnă că acum te poți simți liber să mergi mai departe cu remedierea a ceea ce se simte greșit. Pluto guvernează întunericul, indiferent dacă acesta este în tine sau în relația ta.

Pe măsură ce se transformă direct în domeniul vieții tale care îți guvernează viața romantică, acum poți lua măsuri pentru a aduce lumina înapoi. Poate că ceva important trebuie abordat, dar acum universul te sprijină pe deplin în a face acest lucru.

Leu

Cea mai bună zi a iubirii: miercuri, 5 octombrie

Vesta, asteroidul care îți guvernează lumina interioară, se transformă direct în Vărsător, evidențiind teme din viața ta romantică.

Această schimbare astrologică ar trebui să te ajute să te adaptezi mai mult la ceea ce îți dorești și ai nevoie de la un partener romantic, deoarece vei fi sincer cu tine însuți. Este ușor să spui uneori că nu ai nevoie de nimeni, dar asta nu înseamnă că este adevărul.

Fecioara

Cea mai bună zi a iubirii: Vineri, 28 octombrie

Jupiter, planeta care guvernează abundența, reintră în Pești ca parte a retrogradului său, care se concentrează asupra sentimentelor tale romantice. Orice dragoste sau relație care s-a luptat sau pe care ați pus-o peste întrebări își găsește acum o pace mai mare.

Ar trebui să poți nu numai să-ți îmbrățișezi sentimentele, ci și să exploatezi cu adevărat puterea pe care acestea o aduc în viața ta. Nu încerca să explici de ce simți așa cum te simți, ci doar ai încredere că totul are un motiv.

Balanta

Cea mai bună zi a iubirii: Duminică, 9 octombrie

Luna Plină în Berbec îți luminează viața romantică și aduce la bun sfârșit orice teme romantice care se desfășoară în viața ta de la 1 aprilie. Acesta este momentul să îmbrățișați cât de departe ați ajuns și să recunoașteți importanța de a merge după ceea ce doriți.

Uneori poți să te gândești prea mult la lucruri până la punctul de a pierde sensul mai mare, în schimb să înțelegi că dragostea ar trebui să fie ceva care este. Împreună, puteți găsi întotdeauna o cale de trecere.

Scorpionul

Cea mai bună zi a iubirii: Luni, 24 octombrie

Vindecă și eliberează Scorpionul. Nodul Nord din Taur care se aliniază cu Chiron în Berbec vă permite să atingeți un nou nivel de vindecare în situația în care vă aflați. Acesta este ceva care este adânc înrădăcinat în propria ta muncă și acesta a fost motivul pentru care probabil nu ai avut relațiile pe care le-ai dorit.

Luna aceasta este noul început pe care l-ați așteptat, doar asigurați-vă că sunteți suficient de deschis la minte pentru a îmbrățișa ceea ce urmează, chiar dacă este diferit de ceea ce v-ați imaginat că va fi.

Săgetător

Cea mai bună zi a iubirii: Duminică, 30 octombrie

Următoarele luni vor fi remarcabil de interesante, Săgetător. Marte, planeta acțiunii, a ambiției și a dorinței se află în Gemeni, dar și astăzi devine retrograd. Marte în Gemeni îți activează viața romantică și te va concentra extrem de pe ceea ce ai nevoie, vrei și, de asemenea, pe adevăratele tale sentimente.

În această perioadă de timp, amintiți-vă că este mai bine să vă îmbrățișați sentimentele și să fiți direct decât să încercați să ascundeți ceva, deoarece este doar o chestiune de timp până când acestea vor apărea. Când ești sincer cu tine însuți, poți fi în sfârșit sincer cu ceilalți.

Capricornul

Cea mai bună zi a iubirii: Luni, 17 octombrie

Lunii din Ultimul Sfert sunt un moment în care să renunți și să eliberezi, deoarece acest lucru se întâmplă în Rac, va menționa ceea ce trebuie să faci pentru a te simți mai fericit și mai mulțumit.

În timpul acestei energii, este posibil să fii nevoit să renunți la un anumit partener sau să ai nevoie doar să eliberezi o credință care te-a împiedicat să îmbrățișezi iubirea. Încercați să nu mai lăsați trecutul să vă împiedice să fiți fericit.

Vărsător

Cea mai bună zi a iubirii: Duminică, 2 octombrie

Mercur se transformă direct în Fecioară la începutul lunii, punând accentul pe intimitatea din relația voastră. Poate fi timpul să creăm un moment sacru pentru conexiune, să explorezi ceva nou împreună în cuplu sau chiar să începem să ne gândim la mutarea împreună.

Aceasta este șansa ta pentru o mai mare intimitate, trebuie doar să fii atent să te asiguri că ai conversațiile care te conduc acolo.

Pești

Cea mai bună zi a iubirii: Duminică, 2 octombrie

Mercur este planeta care stăpânește mintea, deoarece se transformă direct în Fecioară, te ajută să te concentrezi asupra acelor chestiuni practice referitoare la relația ta.

Este posibil să fi fost nevoit să rezolvi unele lucruri pentru a putea crește mai profund împreună, sau poate a fost o chestiune de a planifica logic acele vise incredibile, astfel încât să devină realitate. Amintește-ți doar că dragostea nu renunță niciodată.

Sursa articolului

Citește și

Lasă un comentariu

Te rugăm deblochează Adblocker-ul!

Dragă cititorule, reclamele sunt blocate! Publicitatea este esențială pentru susținerea și îmbunătățirea continuă a conținutului nostru.