Horoscopul dragostei pentru fiecare semn zodiacal de joi, 29 septembrie 2022

Horoscopul iubirii fiecărui semn zodiacal din astrologie este aici pentru 29 septembrie 2022. Joi, Venus își schimbă semnele zodiacale, părăsind Fecioara pentru a intra în Balanță.

Ce le rezervă horoscopul dragostei de astăzi pentru fiecare zodie de joi, 29 septembrie 2022:

Berbec

Berbec

Berbec, relațiile tale sunt pe cale să se schimbe, dar mai întâi pot exista câteva lovituri în dragoste pe parcurs.

Vei învăța să fii mai răbdător și mai tolerant cu ceilalți, în timp ce exersezi autodisciplina în ceea ce privește modul în care îți împărtășești gândurile și sentimentele.

Taurul

Taurul

Relațiile pot fi de lucru, dar pot fi și distractive. Așa că este timpul să vă concentrați asupra echilibrului între dăruirea și a lua cu un partener.

Poate fi greu să navighezi la început, dar lucrurile curg odată ce găsești ritmul potrivit.

zodia Gemeni

zodia Gemeni

Este foarte romantic când te poți simți confortabil în pielea ta. Îți permite să accepți defectele și frumusețea celorlalți în timp ce exprimă același lucru în tine.

Cancer

Cancer

Îi înveți pe alții cum ai vrea să te trateze și, în ciuda faptului că vrei să fii mai puțin asertiv, contribuția ta este o cale către înțelegere astăzi. În plus, împărtășirea experienței tale permite cuiva să învețe cum să te iubească mai bine.

Leu

Leu

Cuvintele au nevoie de acțiune și nu este ușor să găsești curajul de a face ceea ce trebuie. Dar îți permite să înțelegi și să experimentezi toate culorile pe care le poate avea dragostea atunci când ești implicat activ în relația ta.

Publicitate Dragostea s-ar putea să îți spună numele. Obțineți o predicție precisă astăzi de la consilierii psihici Keen de încredere. Faceți clic aici pentru a obține 10 minute pentru 1,99 USD!

Fecioara

Fecioara

Investiția în tine arată cum ai vrea să fii într-un angajament cu o altă persoană. Petrecerea timpului cu ei le face să știe că faci pașii necesari pentru a-ți dezvolta relația într-o echipă.

Balanta

Balanta

Cum vrei să meargă viața ta amoroasă depinde de tine. Cu atât de multe planete în zodia ta, acesta este momentul să-ți creezi viitorul pe care ți-l dorești. Concentrează-te pe visele tale de dragoste și nu lăsa grijile să-ți submineze fericirea.

Scorpionul

Scorpionul

Ți se permite să fii tu însuți; poate te-ai prefăcut că ești altcineva în trecut. Dar, individualitatea ta este cea care atrage persoana potrivită către tine.

Săgetător

Săgetător

O relație înrădăcinată și o prietenie vor veni cu energia blândă necesară pentru a crește dragostea frumos. Căutați lucruri precum bunătatea și blândețea. Este mai bine să fii îndrăgostit de cel mai bun prieten decât să ai o relație cu un străin în care există o pasiune, dar nu există o legătură reală.

Capricornul

Capricornul

O misiune sau un scop într-o relație este la fel de important ca și a fi împreună de dragul iubirii. Există un motiv pentru care întâlnești pe cineva și te îndrăgostești și nu este doar pentru a-ți satisface nevoile, ci pentru a face împreună ceva mare în lume.

Vărsător

Vărsător

Modul în care tratezi pe altcineva este reflectat în mod similar pentru tine. Când simți că ceva este în neregulă, în loc să dai vina pe partenerul tău, uită-te mai întâi la cum ești și vezi dacă există sau nu ceva în tine pe care trebuie să-l schimbi.

Pești

Pești

Renunțarea la ceea ce nu poți schimba este primul pas către vindecare. Odată ce te poți îndepărta de durerile din trecut, inima ta poate începe să fie pregătită să îmbrățișeze multe lucruri care vor dura pentru totdeauna.

Sursa articolului