Horoscopul dragostei pentru joi, 6 ianuarie 2022

Citiți mai departe pentru ce vă rezervă horoscopul dragostei pentru zodia voastră de joi, 06 ianuarie 2022.

Berbec

Berbec

Cine sunteți strălucește astăzi, în dragoste și în relațiile voastre.

Chiar dacă nu ești într-o relație angajată, colegii tăi, prietenii și oamenii care te cunosc văd persoana autentică care ești și o consideră admirabilă și impresionantă.

Taurul

Taurul

Venus și Soarele conjunc astăzi în sectorul tău de credință, iar acesta este un tranzit puternic pentru tine, Taur, deoarece ești condus de planeta iubirii și frumuseții.

Concentrează-te pe miracolele vieții care se află în fața ta în fiecare zi. În timp ce părți din istoria ta pot părea mai bune decât ceea ce ai acum, viitorul este mai luminos. Deci, vezi-o!

zodia Gemeni

zodia Gemeni

Soarele și Venus vorbesc la unison astăzi în sectorul tău de secrete, iar acesta poate fi un moment pentru iertare și eliberare.

Nu ține niciun fel de ranchiună, Gemeni. Nu vă servesc bine. În schimb, urmărește să faci lucrurile mai bine acum și în viitor. Pune o bază pentru iubire în tot ceea ce spui și faci.

Cancer

Cancer

Cu Venus în sectorul tău de angajamente și căsătorie, modul în care lucrezi cu ceilalți poate fi reformat și schimbat.

Acum, că forța vitală a vieții lui Venus este atât de aproape de Soare, s-ar putea să vă simțiți mai puțin deschiși și receptivi la sugestiile unui partener și nu este momentul să încercați să forțați lucrurile, ci să lucrați asupra dvs.

Leu

Leu

Uneori, oamenii se ascund în spatele bunăvoinței pentru a evita să simtă rușine sau emoții negative.

Acordați o atenție deosebită lucrurilor pe care le faceți care ar putea semnala că compensați excesiv. Poate doriți să încercați să nu faceți oameni – vă rog în schimbul dragostei, deoarece este un joc de putere care rareori câștigă.

Fecioară

Fecioară

Viața ta romantică ar putea avea nevoie să treacă pe bancheta din spate, în atenția că altcineva pare să dorească.

Viața se întâmplă și, uneori, este greu să lași lumea deoparte și să petreci cu dragostea ta liberă de responsabilitate. Dacă nu puteți face lucruri care vă plac astăzi, lăsați ceva timp pentru mai târziu, care este special și memorabil.

Balanta

Balanta

Pot exista unele lupte pentru putere care se manifestă în casă, implicând proprietatea datorită Venusului de astăzi în conjuncție cu Soarele.

Egourile se pot ciocni și poate fi greu să vezi lucrurile din perspectiva celeilalte persoane atunci când Venus este arsă de razele Soarelui.

Concentrarea asupra faptelor și lăsarea ego-urilor deoparte este o modalitate bună de a anula intensitatea energiei zilei.

Scorpionul

Scorpionul

Ce trebuie să discutați și să discutați? Ziua este perfectă pentru conversații care sunt intense, dar oportune.

Soarele și Venus se conectează în sectorul tău de comunicare și subiectele legate de bani, statutul relației și modul în care tu și celălalt semnificativ relaționați unul cu celălalt sunt minunate de explorat.

Alegeți un loc neutru pentru a avea conversația și, dacă este necesar, apelați la ajutorul unui terapeut sau unui antrenor de relații.

Săgetător

Săgetător

Relație pe stânci? Lupta se poate arăta mai clar decât oricând.

Există momente în care știi că o relație se apropie de sfârșit și când Soarele și Venus sunt conjuncți în sectorul tău de bani, ruptorii de tranzacții financiare pot deveni catalizatorul finalului căsniciei tale.

Capricornul

Capricornul

Astăzi, s-ar putea să simți un puternic sentiment de a fi invizibil în ochii celuilalt semnificativ.

Nu este că relația ta ar trebui să fie doar despre tine și despre dorințele și nevoile tale, dar compromisul este util și util atunci când vine vorba de o relație iubitoare cu o altă persoană.

Vărsător

Vărsător

Trecutul poate fi greu de renunțat și s-ar putea să vă fie și mai greu să uitați astăzi în timpul Soarelui în sectorul vostru de dușmani ascunși atunci când sunteți în conjuncție cu Venus.

Încercați să nu vă bateți pentru lucruri pe care nu le puteți schimba și amintiți-vă că puteți învăța din experiență să fiți cea mai bună versiune a voastră cu timpul.

Pești

Pești

Nevoile unui prieten pot părea să depășească relația ta de astăzi.

Cel mai bun prieten cu un fel de urgență personală poate necesita atenția dvs. sau a celuilalt semnificativ, dar depinde de voi să decideți în cuplu cât de departe veți permite ca acest lucru să vă invadeze timpul de calitate.

Sursa articolului

  • Facebook

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :