Horoscopul dragostei pentru luna iunie. Agresivitate și confuzie pentru Berbec – Horoscop > Astrologie

by Horoscop Urania

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Din cauza lipsei de sprijin din partea astrelor, luna aceasta s-ar putea să existe confuzie și agresivitate în viața ta amoroasă.

E nevoie de multă răbdare și comunicare pentru a-ți îmbunătăți viața de cuplu. O ceartă bruscă sau o schimbare de dispoziție a soțului/soției ar putea îngreuna viața ca și cuplu căsătorit.

Încearcă să porți cinversații relaxate cu partenerul/a și evită să pui prea multă presiune asupra lui/ei. Doar așa vei reuși să obții ceea ce îți dorești. Evită să te cerți, e un ordin!

Taur(21 aprilie – 21 mai)

În luna iunie e nevoie de mai multă răbdare și pozitivitate în viața de cuplu.

Astrele provoacă o întârziere în ceea ce privește atingerea succesului în viața celor căsătoriți. Unii dintre voi pot avea ciocniri de ego în prima jumătate a acestei luni.

De asemenea, dacă ai pe cineva de mai multă vreme, s-ar putea să fii forțat/ă să te căsătorești, ceea ce ar putea fi stresant. Prin urmare, ești sfătuit/ă să ai răbdare și să porți o conversație sinceră și constructivă cu partenerul/a, pentru ca lucrurile să meargă în favoarea ta.

Pe de altă parte, bucuria de a avea un copil este aproape garantată. O atitudine pozitivă ți-ar putea oferi ție și soțului/soției timp de calitate împreună.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

În ceea ce privește viața ta amoroasă, astrele pot fi de ajutor pentru a simplifica lucrurile pentru tine. Există posibilitatea ca tu și partenerul/a să petreceți timp de calitate împreună datorită unui eveniment în familie.

Pe de altă parte, ar trebui să ai o conversație sănătoasă cu cel/cea de lângă tine, deoarece ar putea apărea și unele conflicte între voi sau provocări în viața voastră sexuală. Relația ar putea fi prea strică și solicitantă.

Dacă ești singur/ă, cineva ți-ar putea mărturisi că vrea să aibă o relație cu tine.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Astrele pot provoca conflicte în relația ta luna aceasta din cauza atitudinii agresive și, de asemenea, din cauza naturii tale solicitante. Ca urmare, partenerul/a tău/ta poate încerca să creeze o oarecare distanță în relația voastră.

Există riscul apariției unor complicații neprevăzute în dragoste. Pentru a simplifica lucrurile, ar trebui să fii mai blând/ă în limbaj și, în schimb, să porți conversații deschise și sincere.

Dacă ești singur/ă, un prieten îți poate mărturisi iubirea pe care ți-o poartă de ceva vreme.

Leu(22 iulie – 22 august)

Luna aceasta s-ar putea să îți simplifici viața și să îți găsești partenerul mult visat cu ajutorul astrelor. Cu toate acestea, tot ele te sfătuiesc să fii atent/ă cu decizia ta și să nu devii agresiv/ă din cauza unei terțe părți.

Ai răbdare când vine vorba de relații romantice și de căsătorie, încearcă să eviți să fii pripit/ă sau agresiv/ă.

În timp ce nativii singuri ar putea intra într-o relație secretă, cuplurile căsătorite au nevoie de atenție. Cerințele și așteptările tale mari cresc probabilitatea de a divorța.

Pentru ca soțul/soția sau iubitul/iubita ta să se simtă confortabil cu tine, încearcă să-i oferi puțin spațiu.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Din cauza diferitelor responsabilități familiale, tu și partenerul/a tău/ta s-ar putea să nu vă înțelegeți asupra anumitor subiecte. Încearcă să eviți conversațiile aprinse, care nu sunt deloc productive.

De asemenea, cel/cea de lângă tine ar putea avea unele probleme de sănătate și acest lucru i-ar putea provoca mult stres. E importantă înțelegerea unui comportament diferit.

Dacă ești singur/ă, s-ar putea să primești o propunere interesantă. Astrele te vor binecuvânta cu un partener pe viață.

Nativii care divorțează se pot confrunta cu provocări mari în luna iunie.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Această lună este despre planuri mari, numai că implementarea lor ar putea fi amânată la început de iunie.

S-ar putea să te simți furios/oasă și să îți pierzi răbdarea, Un sprijin astral te poate ajuta să te bucuri de relația ta amoroasă pe măsura ce luna avansează.

Vei întâlni fluctuații, negotărâre și probleme. În ciuda problemelor bruște din relația ta, probabil te vei chinui să ai o atitudine sănătoasă.

Renunță la gândurile tale negative. Sunt inutile și îți afectează relația.

Păstrează-ți răbdarea, deoarece vor exista o mulțime de oportunități de a petrece timp cu familia și prietenii la sfârșitul lunii. S-ar putea ca în cele din urmă să-i câștigi pe toți și să readuci intimitatea în cuplu.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Începutul acestei luni aduce turbulențe amoroase. Relația ta ar putea rezista și dura dacă ai face compromisuri și unele ajustări.

Pot exista întârzieri și dificultăți, dar și oportunități romantice. În ciuda unor probleme la de mijloc de iunie, viața ta amoroasă este bună.

Nerăbdarea și agresivitatea pot cauza probleme. Această fază este valabilă pentru cuplurile căsătorite. Mai târziu, viața ta amoroasă ar putea fi armonioasă și pasională. S-ar putea să readuci apele la normal datorită manipulării tale eficiente.

Dacă ești singur/ă, este posibil să te îndrăgostești la prima vedere.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Potrivit previziunilor astrale pentru această lună, dragostea ar putea pluti în aer pentru tine. Relația ta ar putea fi minunată și armonioasă cu soțul/soția sau iubitul/iubita.

Cu toate acestea, dacă ești singur/ă, vei fi atras/ă de aspectele distractive ale unei relații. S-ar putea să nu vrei să te implici serios cu nimeni.

Dacă ești căsătorit/ă, la mijlocul lunii poți întâmpina probleme ca urmare a conflictelor nejustificate și a certurilor din familie. Poate fi dificil să-l/o iubești pe cel/cea de lângă tine.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Începând cu această lună, influențele astrale te-ar putea împiedica să-ți apreciezi relația actuală. Este posibil să ai o aventură pentru o perioadă scurtă de timp. Șansele de a te îndrăgosti vor crește pe măsură ce luna avansează, chiar dacă ai deja pe altcineva.

Dacă ești singur/ă, nu vei avea relații semnificative. Cu toate acestea, pe măsură ce timpul trece, astrele îți pot aduce o perioadă minunată pentru dragoste și relații.

Probabil vei experimenta unele suișuri și coborâșuri. Cu toate acestea, nu ar trebui să fie nimic ce nu are rezolvare. Te vei putea reapropia de persoana iubită, iar aceasta ți-ar putea ierta greșelile.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Viața ta sentimentală poate fi tumultoasă la începutul lunii iunie. Dar, despărțirile vor fi evitate dacă îți dorești acest lucru.

Dacă ești singur/ă, o nouă relație îți poate condimenta luna. Astrele vor da un nou sens vieții tale sentimentale. Totuși, să te hotărăști cu privire la cineva ar putea dura mai mult timp.

Pe la mijlocul lunii, problemele sentimentale s-ar putea complica. Pentru a menține armonia în familia ta, trebuie să încerci.

Pești(19 februarie – 20 martie)

Șansele de a găsi dragostea ar putea crește luna aceasta. Atât cuplurile căsătorite, cât și persoanele singure ar putea beneficia de această etapă.

Influența astrelor te vor ajuta să-ți exprimi mai ușor sentimentele față de cei pe care îi iubești. Viața ta poate primi un nou suflu de iubire și bucurie.

Mijlocul acestei luni va fi probabil o perioadă fericită și romantică pentru tine. S-ar putea ca de acum să începi să experimentezi o mulțime de lucruri bune.


Sursa

Citește și

Lasă un comentariu

Te rugăm deblochează Adblocker-ul!

Dragă cititorule, reclamele sunt blocate! Publicitatea este esențială pentru susținerea și îmbunătățirea continuă a conținutului nostru.