Horoscop Urania

Afla ce iti rezerva viitorul!

Horoscopul dragostei pentru săptămâna 21-27 decembrie. Săgetătorul este pus pe fapte – Horoscop > Astrologie

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Săptămâna aceasta e necesar să faci unele alegeri.

Indiferent de statutul tău, astrele îți vor aduce situații trase la indigo, flirturi și momente intense de seducție. Nu te mira să descoperi noi dorințe, să simți și mai mult nevoia de evadare, mult mai intens decât în ultimele luni. Vei fi mai dornic/ă să te bucuri de dragoste.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Situația ta amoroasă se va îmbunătăți ușor.

De la neglijența partenerului/ei de viață se trece la o oarecare sensibilitate din partea lui/ei. Influențele astrale vor provoca situații care vor fi foarte utile pentru a crea un climat de tandrețe. Dacă ești singur/ă, nu ești imun/ă la o dragoste la prima vedere care are toate șansele să dureze.
 

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Nu ezita să te implici în discuții profunde în aceste zile.

Dacă ai o relație acum, această săptămână este perfectă pentru a evidenția proiectele comune și pentru a le implementa. Construirea cuibului îți va aduce satisfacții intense. Dacă ești singur, ești încurajat/ă să provoci mai multe întâlniri noi.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Nevoia ta de seducție va fi mai mare în această săptămână.

Cauți apreciere și ești dornic/ă să-i faci pe ceilalți să vină la tine. Acest lucru va avea ca rezultat mai multă spontaneitate, naturalețe și tandrețe. Treci peste obstacole care te-au intimidat pân acum. Acțiunea va fi simplificată datorită spiritului tău îndrăzneț.

Leu(22 iulie – 22 august)

Evită cu orice preț să stai cu mâinile-n sân în această săptămână.

Ți se va deschide o cale de ascensiune în domeniul sentimental. Într-adevăr, începi un nou ciclu, care îți va permite să îți reînnoiești relația. Vei avea multe oportunități de schimbare, iar acestea vor fi sinonime cu un nou început pentru un drum lung plin de iubire.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta ai mari șanse de a-ți seduce partenerul.

Reușești să înlături greutatea vinovăției greșelilor comise în trecut și să te concentrezi pe prezent. Tine ferm cârma iubirii, depinde doar de tine cum evoluează aceasta.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Situația ta amoroasă se va stabiliza și vei reuși să te bucuri mai mult de dragoste în această săptămână.

Fie că ești singur/ă sau nu, ești mai hotărât/ă ca oricând să profiți de iubirea celor din jur. Nimic nu stă în calea fericirii tale, deoarece ai un optimism extraordinar.
 

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Spontaneitatea ta revine în forță și te conduce pe cărările plăcerii intense.

Setea ta de viață este din nou prezentă în viața ta amoroasă. Pentru mulți nativi, un nou început va fi posibil la jumătatea săptămânii. Oricare ar fi situația ta actuală, vei experimenta o reînnoire profundă, sentimentele tale se intensifică, mai ales atunci când vei primi semne de afecțiune. Nu îți asuma responsabilități noi înainte de a te gândi la toate!

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Comportamentul tău va atrage tot mai mult sexul opus în această săptămână.

Dacă până acum ți-ai făcut planuri, acum este momentul să acționezi. Dacă ești implicat/ă de multă vreme într-o relație, cel mai probabil vei simți o nevoie de schimbare care nu este întotdeauna evidentă, așa că vorbește deschis cu partenerul/a de viață!

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Indiferent de situația ta actuală, dacă ești singur/ă sau nu, astrele îți recomandă să-ți lași capacitatea de a asculta să acționeze, deoarece va fi un factor puternic de noroc în dragoste.

Cu toate acestea, fii atent/ă să nu uiți să ții cont și de dorințele tale, de cele mai importante nevoie ale tale, pentru că vei avea tendința de a te pune pe ultimul loc.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Indiferent de situația ta actuală, nu te vei mulțumi cu locul doi.

Paradoxal, în această săptămână vei mai des înconjurată de rude decât de obicei. Cu toate acestea, va fi resimțită nevoia de ceva nou în cuplu și nu îți e de ajuns ca alte persoane să îți ofere atenție. Dacă ești singur/ă, mediul virtual nu este favorizat. Renunța la site-urile de întâlniri, fă un pas înapoi și revino la lumea reală.
 

Pești(19 februarie – 20 martie)

Săptămâna aceasta îți vei înțelege mai bine partenerul și te vei asigura că acesta este fericit.

Se anunță un progres uimitor în viața ta amoroasă. Îți vei schimba instinctiv modul de a te comporta, iar acest lucru îți va schimba în bine relația. Dacă ești singur/ă, vei simți nevoia să ieși din rutină.


Sursa


Da LIKE paginii Horoscop Urania si afli primul cand public horoscopul tau!

Abonează-te si vei primi horoscopul saptamanal pe email.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HOROSCOP URANIA

Salut. Poti primi stiri de la mine si pe Facebook.
Trebuie doar sa dai LIKE paginii mele!

Close this popup

Horoscop Urania

Da LIKE acum!