Horoscop Urania

Afla ce iti rezerva viitorul!

Horoscopul dragostei pentru săptămâna 22-28 martie. Iubirea este combustibilul Racului – Horoscop > Astrologie

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Vești bune! Beneficiezi de ajutorul astrelor în această săptămână, cuplul tău devine mai puternic.

Această perioadă este ideală pentru a duce relația la următorul nivel și pentru a-ți atinge cu ușurință obiectivele. Dacă ești singur/ă, încrederea în dragoste revine și pășești cu mai mult curaj spre întâlniri noi.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Fericirea e supremă.

Astrele te îndrumă să te scufunzi fără restricții în tot ce ține de iubire. Nu te feri de nou, pentru că întâlnirile sunt favorizate. Dacă ești implicat/ă într-o relație deja, comunicarea dintre tine și partener/ă devine mai facilă și mai plăcută.
 

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Atmosfera este plăcută în dragoste.

Ochii îți zâmbesc și îți luminează chipul, dar trebuie să aștepți puțin ca pasiunea să revină în relația ta. Astrele încearcă să-ți ofere o mână de ajutor și să-ți reînnoiască entuziasmul. Cu toate acestea, ești mult prea preocupat/ă de viața ta socială și nu reușești să te ocupi în mod eficient de viața ta sentimentală.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Iubirea domnește în viața ta, nu există nicio problemă în viața ta sentimentală.

Dacă te-ai căsătorit recent, pregătește-te pentru o viața în doi spectaculoasă. Partenerul te farmecă cu răbdarea și tandrețea lui. Nopțile sunt foarte plăcute și iubirea este combustibilul tău.

Leu(22 iulie – 22 august)

Adevărata armonie poate fi stabilită cu prețul unor compromisuri de ambele părți.

Fii mai deschis/ă la ideile celui/ei de lângă tine și totul va fi bine. Dacă ești singur/ă, alungă demonii din trecut pentru a putea să o iei de la capăt. Este foarte important să te aventurezi și să ieși din zona ta de confort, doar așa vei avea parte de surprize plăcute.
 

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Bazează-te pe ajutorul astrelor pentru a întări legăturile, a reaprinde flacăra iubirii sau pentru a avea întâlniri incitante.

Climatul este despre dragoste și plăcere, așadar acesta este momentul perfect să iubești fără să-ți faci griji cu privire la viitorul vieții tale sentimentale. Mizează pe sensibilitatea ta pentru a-ți transmite mesajele fără probleme.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Săptămâna aceasta vei putea rezolva orice problemă amoroasă dacă îți propui acest lucru.

Cu toate acestea, e posibil ca dorințele tale să nu aibă nicio legătură cu persoana iubită, iar aceasta să înceapă să se simtă ignorată, iar relația voastră să intre într-un impas. Dacă ești singur/ă, cel mai probabil nu vei avea prea multe ocazii de flirt și socializare.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Pregătește-te să ai o săptămână grozavă! Succesul este tot mai aproape și e clar că vei obține ceea ce îți dorești în dragoste.

Nu pierde nicio secundă punând în dubiu abilitățile tale, te vei face auzit/ă și înțeles/easă. De asemenea, faci pași mari în comunicare. Persoana de lângă tine vrea să te urmeze până la capătul lumii.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie să faci un pas înapoi și să nu mai dramatizezi.

Amintește-ți că argumentele și cearta nu aduc decât răni, regret, remușcare și tristețe. Diplomația ta va fi cel mai bun al tău în ceea ce privește dragostea. Această auto-reflecție te ajută să întorci pagina cu resentimente vechi pentru relații noi și autentice.
 

Înscrie-te AICI

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație, comunici cu ușurință cu persoana iubită și nimic nu pare să vă îndepărteze cât de puțin.

Dacă ești singur/ă, te bucuri de o aură de seducție și senzualitatea ta este sporită. Nu ții nimic în tine, ești deschis/ă și sincer/ă, iar acest lucru ajută enorm în dragoste.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Este o săptămână bună pentru cuceriri, noi provocări și orizonturi necunoscute.

Ideile tale sunt îndrăznețe și datorită lor viața ta sentimentală va avansa. Dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă, e posibil ca monotonia dintre tine și partener/ă să fie spartă de o a treia persoană.

Pești(19 februarie – 20 martie)

Schimbări în bine te așteaptă în această săptămână, culegi în sfârșit roadele eforturilor și suferinței tale din trecut.

Sinceritatea ta față de celălalt este foarte importantă. Relația ta se bazează pe loialitate și afecțiune.


Sursa


Da LIKE paginii Horoscop Urania si afli primul cand public horoscopul tau!

Abonează-te si vei primi horoscopul saptamanal pe email.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HOROSCOP URANIA

Salut. Poti primi stiri de la mine si pe Facebook.
Trebuie doar sa dai LIKE paginii mele!

Close this popup

Horoscop Urania

Da LIKE acum!