Horoscop Urania

Afla ce iti rezerva viitorul!

Horoscopul dragostei pentru săptămâna 8-14 martie. Gemenii trebuie să rămână zen în această perioadă – Horoscop > Astrologie

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Fii atent/ă să nu devii prea brutal în discuțiile cu partenerul/a și asigură-te că vorbele tale nu se abat de la intențiile tale.

Sensibilitatea ta este în alertă în această săptămână, așa că nu te supăra din cauza unei neînțelegeri. Acesta este momentul perfect pentru a căuta un numitor comun și pentru a demonstra că sunteți un cuplu puternic. Dacă ești singur/ă, începi căutarea unui partener minunat, care să te pună în lumină.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Radiezi de fericire în această săptămână, soarele strălucește și pe strada ta.

Totul este simplu, ești în toiul unei schimbări uimitoare. Toate semnele sunt pozitive, relația amoroasă e liniștită, iar întâlnirile au potențial de succes. Cu toate acestea, atât tu, cât și partenerul/a vă puteți lăsa copleșiți de dragoste și puteți deveni extrem de posesivi. Nu vrei să împarți nimic cu nimeni, motiv pentru care construiești un zid în jurul lui/ei. Învață să ai mai multă încredere, va fi mai bine pentru toată lumea.
 

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Dorințele reținute te pot face tăcut/ă.

Riști să rămâi blocat/ă în fața partenerului/ei. Spune ceea ce ai pe inimă și nu rămâne cu îndoieli, nu îți poți schimba personalitatea pentru a mulțumi persoana de lângă tine. Trebuie să faci un efort pentru a rămâne zen în această perioadă.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Dacă relația în care ești implicat/ă se confruntă cu monotonia de ceva vreme, în această săptămână lucrurile se vor schimba în bine.

Vremea bună a venit, așadar veți avea mult mai multe opțiuni de petrecere a timpului ca și cuplu. Dacă ești singur/ă, cel mai probabil aceste zile nu îți vor aduce nimic nou.

Leu(22 iulie – 22 august)

Astrele te vor ajuta să obții răspunsurile de care ai nevoie în această săptămână.

Influențele planetelor sunt benefice comunicării, așadar vei dialoga cu o mai mare ușurință cu partenerul de viață, ajungând la soluții bune pentru amândoi. Dacă ești singur/ă, dezămăgirile se vor opri și vei avea șansa să întâlnești o persoană interesantă.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Între tine și partener/ă se va produce o apropiere neașteptată în această săptămână.

Astrele sunt de partea ta și îți veghează pașii. Simți mult mai intens afecțiunea și iubirea persoanei de lângă tine și, ca răspuns natural, îi oferi același lucru la schimb. Dacă ești singur/ă, nu există schimbări sau evenimente notabile în această perioadă.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație, atmosfera din cuplu va fi vulcanică în această săptămână, însă în sensul bun al cuvântului.

Pasiunea crește între tine și partener/ă, iar nopțile vor fi incendiare. Dacă ești singur/ă, vei fi în centrul atenției și vei frânge inimi fără prea mari eforturi.
 

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Îți trăiești iubirea cu mai multă pasiune și ardoare decât săptămâna trecută.

Te-ai săturat să aștepți să amâni dezvăluirea sentimentelor și cum ești tu cu adevărat. De asemenea, dacă ești singur/ă, vei experimenta mai multe relații pasagere, în care dialogul devine intim. Una dintre ele poate fi începutul unei povești grozave.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Săptămâna aceasta nu va fi ușoară. Nu ești pregetit/ă să dai uitării persoana pe care o iubești, dar mai e nevoie de multe eforturi pentru a o recâștiga.

Viața ta sentimentală este în impas, dar lucrurile se vor schimba rapid. Astrele îți trimit câteva semne pozitive, este important să le iei în considerare și apoi să lași soarta să-și facă treaba.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Te concentrezi pe casa ta, care devine centrul activităților tale în această săptămână.

Dar, e posibil să te confrunți cu situații confuze, cu un partener nesigur sau cu planuri neclare. Fii vigilent/ă! Astrele te vor ajuta să fii mai atent/ă cu privire la viața ta amoroasă pentru a descoperi modalități de a o face mai plăcută și mai liniștită.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Plăcerea și dorința vor fi cuvintele de ordine.

Vei avea parte de fericire, momente frumoase și companie bună. Relația ta funcționează sănătos, iar tu și partenerul/a de viață sunteți mai îndrăgostiți ca oricând. Dacă ești singur/ă, te lauzi în continuare cu tine însuți și uneori mergi atât de departe încât inventezi fapte pentru tine. Nu e o metodă chiar bună de cucerire!
 

Înscrie-te AICI

Pești(19 februarie – 20 martie)

Viața ta sentimentală traversează o perioadă frumoasă.

Dacă ai avut recent parte de turbulențe în relație, acestea vor dispărea sau chiar se vor transforma în momente tandre. Se pare că atât tu, cât și partenerul/a de viață ați decis să lasați de la voi și să faceți unele compromisuri reciproc.


Sursa


Da LIKE paginii Horoscop Urania si afli primul cand public horoscopul tau!

Abonează-te si vei primi horoscopul saptamanal pe email.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HOROSCOP URANIA

Salut. Poti primi stiri de la mine si pe Facebook.
Trebuie doar sa dai LIKE paginii mele!

Close this popup

Horoscop Urania

Da LIKE acum!