Horoscop Urania

Afla ce iti rezerva viitorul!

Horoscopul săptămânii 11-17 ianuarie. Berbecul trebuie să-și asculte inima – Horoscop > Astrologie

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Vei avea parte de urcușuri și coborâșuri pe plan sentimental, dar urmându-ți inima și intuiția vei reuși să faci pașii pe care trebuie să îi faci.

Îți va plăcea să fii înconjurat/a de oameni care te iubesc și care te apreciază. Dacă ești singur/ă, săptămâna promite să fie sub cele mai bune auspicii. S-ar putea chiar să descoperi un vecin pe care nu îl știi, dar care îți va face o foarte bună impresie. În ceea ce privește cariera, nu există niciun motiv pentru care să concurezi întotdeauna împotriva altora. Vei vedea că a avea o abordare mai sensibilă a existenței va fi mai eficient în atingerea obiectivelor tale. Spre sfârșitul săptămânii vei fi, cu siguranță, un pic supărat/ă și ursuz/ă. Poate că emoțiile tale încearcă să scape odată cu tine. Așadar, ar trebui să fii mai atent/ă la sentimentele tale, deoarece vor să te facă să înțelegi ceva.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Optimismul te va ajuta să găsești ceea ce e potrivit pentru tine.

Într-un final, vei primi răspunsurile de care ai nevoie. E important să faci ceea ce îți place și să stii să faci diferența între prieteni și persoanele care te urmează din interes. Săptămâna aceasta îți vei controla emoțiile mult mai bine decât ai făcut-o în ultimele zile. De fapt, vei putea gestiona foarte ușor situațiile fără a recurge la mijloace extreme, care ar putea să îi sperie pe ceilalți. Dar, în acest moment, se va întâmpla opusul. Oamenii vor fi atrași de tine și te vor privi cu căldură. Sensibilitatea ta e destul de puternică. S-ar putea ca cineva foarte apropiat să te enerveze. De asemenea, îți va fi destul de greu să mergi la serviciu și asta doar din cauza lipsei de energie. Vei prefera să rămâi acasă, să stai singur/ă și să te bucuri de confortul casei tale.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Trebuie să îți stăpânești emoțiile. Ești destul de puternic/ă!

Experiența te va ajuta să atragi lucrurile pozitive în viața ta. Vei obține beneficii din tot ceea ce înveți și te vei simți plin/ă de viață în jurul persoanelor care au același mod de gândire ca și tine. Ceea ce înveți este inovator și va aduce beneficii tuturor. Ești un lider înnăscut și ești obișnuit să te ocupi doar tu de problemele tale. Cu toate acestea, cel mai probabil vei avea nevoie de sfatul unui expert sau al unei persoane cu o experiență mai mare decât a ta. Nu ezita atunci când vine vorba de inegritatea ta. Astrele te invită să privești latura creativă a lucrurilor, astfel încât să încerci să verifici dacă nu cumva există unele îmbunătățiri de făcut.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Lasă-ți inspirația să te surprindă! Dacă te pui la încercare, vei vedea totul mai clar datorită optimismului tău.

Îți vei dovedi valoarea prin calitățile la care excelezi. Rămâi calm/ă pentru a evita orice ambiguitate incomodă atunci când te exprimi. În această săptămână îi vei impresiona pe unii oameni din mediul tău cu inteligența ta. Și vei străluci atât acasă, cât și la locul de muncă. Ești într-o dispoziție bună și antuziastă, iar farmecul tu poate face ravagii în rândul sexului opus. Nu te lăsa afectat de conflictele familiale, deoarece te vor face nefericit/ă. De asemenea, menține-te la curent cu ceea ce se întâmplă cu banii și bunurile tale, deoarece s-ar putea întâmpla ceva neașteptat. Mergi încet și cu atenție!
 

Leu(22 iulie – 22 august)

Te bucuri de un echilibru interior extraordinar, iar intuiția ta te va ghida unde ar trebui să mergi și îți va arăta ce ar trebui să faci.

Înțelegerile din această săptămână sunt importante pentru viitorul tău. Lasă conversațiile să curgă și totul va ieși grozav. Te vei regăsi într-o dispoziție excelentă pe tot parcursul acestei săptămâni. De asemenea, imaginația ta nu va cunoaște limite. Orice sunet îți va da fiori, ca să nu mai vorbim de culorile cerului sau de fețele oamenilor din jur. Nu te opune acestui val de sensibilitate care crește în tine și care te echilibrează. Acestea sunt, de asemenea, zile deosebit de importante pentru tine în ceea ce privește dragostea. În special, ar trebui să te aștepți să apară evenimente care îți vor pune sub semnul întrebării relația în care ești implicat/ă. De exemplu, partenerul/a de viață îți poate reproșa că ești prea individualist/ă sau prea impulsiv/ă. Încearcă să nu te axezi prea mult pe ceea ce îți ajunge la urechi!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Seninătatea, calmul și maturitatea te vor ajuta foarte mult.

Sensibilitatea ta va crea un mediu în care vei ști ce pași trebuie să faci în orice moment, în ciuda îndoielilor și al ezitării. Urmează-ți intuiția și vei fi suprins/ă. Vei putea ajuta persoanele bătute de soartă și vei simți multă satisfacție. Săptămâna aceasta vei putea face față cu brio posibilelor mici probleme sentimentale. Dacă nu este cazul, vei dormi liniștit/ă. Dacă este, încearcă să fii mai puțin absorbit/ă de carieră și să ai mai multă grijă de mica ta familie sau de relația ta amoroasă în general. Nu lăsa deoparte niciun sector al vieții tale, deoarece echilibrul ar putea avea de suferit.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Săptămâna aceasta vei intra în contact cu cineva din trecutul tău, care a fost foarte important pentru tine.

Asta nu poate fi uitat prea ușor, pentru că prietenia și dragostea pătrund foarte adânc. La locul de muncă vei reuși să te înțelegi cu oameni pe care nu îi cunoști, de parcă i-ai știi de o viață. Stai extrem de bine la capitolul socializare. Pe tot parcursul săptămânii vei fi indecis/ă cu pruvire la o chestiune amoroasă. Pe de o parte, vrei să te așezi la casa ta, pe de altă parte ai vrea să-ți poți permite să visezi cu cohii deschiși. Gândește-te că inima ta îți vorbește. Ascult-o și fă un compromis între aceste două dorințe. În acest moment, deciziile trebuie luate imediat, nu mai poți continua să funcționezi în același mod.
 

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Vei avea parte de o mare transformare și, în mod surprinzător, va fi în beneficiul tău.

Săptămâna aceasta va fi marcată de revenirea la eficiență. Imaginația ta va fi folosită și exploatată sută la sută, iar entuziasmul îți va permite să îți faci noi prieteni sau chiar să îți găsești un partener de viață. De fapt, dacă vrei să-ți îmbunătățești anumite domenii ale vieții tale, acesta este momentul potrivit pentru a o face sau, dacă nu, nu o vei face niciodată. Toți pașii tăi vor duce la rezultate rapide și de durată.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Ai nevoie de o schimbare în viața ta. Săptămâna aceasta va fi plină de surprize și descoperiri.

Și, de asemenea, vei face ceea ce îți place cel mai mult. Vei socializa mult mai ușor, mai ales cu femeile. Și ți se va părea surprinzător și că viața se schimbă în propriul ritm și îți permite să te bucuri de mici momente de neuitat. De-a lungul acestei săptămâni, ar trebui să fii atent/ă la sarcinile tale zilnice și la tot ceea ce necesită concentrarea ta. După aceea, numai tu îți poți oferi plăcerea de a visa. Sentimentele tale sunt foarte puternice, trebuie să crezi în intuiția ta și să dai toată puterea inimii tale atunci când simți că a sosit momentul.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Vei observa că acționezi cu mai multă precizie și că îndoielile dispar pe măsură ce faci primii pași.

Te simți în siguranță și acest lucru te va impulsiona. De asemenea, îți vei da seama că singurul lucru care contează pentru tine este să îi faci pe cei dragi fericiți și să fiți împreună. Dacă ești singur/ă, acesta este, fără îndoială, cel mai potrivit moment pentru a-ți exprima sentimentele în fața acelei persoane care te atrage. Te vei simți mult mai bine dacă verbalizezi ceea ce porți în inimă. Cuvintele tale vor fi percepute în cel mai bun mod posibil. Ești o persoană seducătoare, iar acest lucru te poate ajuta atât în dragoste, cât și în domeniul profesional.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Îți place ca alții să te considere o persoană extraordinară, dar nu arăta acest lucru excesiv, deoarece este contraproductiv.

Ia inițiativa cu privire la ceea ce te interesează. În această săptămână vei simți o anumită indecizie când vine vorba de dragoste. De fapt, va trebui să acționezi în acest sector al vieții tale. S-ar putea să vrei să renunți, dar, în schimb, trebuie să treci la pasul următor. Gândește-te bine la situațiile cu care te confrunți înainte de a intra în joc. Oricum, poți avea încredere în sentimentele tale, deoarece doar ele știu exact ce te mișcă cel mai mult.
 

Pești(19 februarie – 20 martie)

În această săptămână s-ar putea să ai senzația că cineva ți-a aruncat o găleată plină de apă pe cap.

De asemenea, simți că focul tău interior este la fel de stins. Dar nu îți face griji, flacăra ta va străluci din nou în cel mai scurt timp. Comunică și exteriorizează-ți sensibilitatea. Relaxează-te și lasă pe altcineva să preia frâiele pentru tine. Pe de altă parte, te-ai putea regăsi în situații de confruntare. În ceea ce privețte relația în care ești implicat/ă, poate fi necesar să faci un efort pentru a încerca să te apropii de persoana iubită. S-ar putea să crezi că aceasta nu este receptivă în acest moment. Poate este foarte ocupat, nu trebuie să îți faci scenarii.


Sursa


Da LIKE paginii Horoscop Urania si afli primul cand public horoscopul tau!

Abonează-te si vei primi horoscopul saptamanal pe email.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HOROSCOP URANIA

Salut. Poti primi stiri de la mine si pe Facebook.
Trebuie doar sa dai LIKE paginii mele!

Close this popup

Horoscop Urania

Da LIKE acum!