Horoscop Urania

Afla ce iti rezerva viitorul!

Horoscopul săptămânii 12-18 iulie. Capricornul nu trebuie să mintă – Horoscop > Astrologie

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

 

Dragoste

Știi să fii tandru/ă și senzual/ă. Dacă ai putea, ai opri timpul în loc săptămâna aceasta. Te bucuri de marile șanse ale vieții și nu te mulțumești doar cu a te menține pe linia de plutire.

Dacă ești singur/ă, vei putea zbura spre noi orizonturi. Poți aduce înveselie chiar și în cea mai incomodă situație. Cu toate acestea, nu iei viața în glumă. De fapt, problemele sentimentale sunt cu adevărat apăsătoare pentru tine. Animează-te și vei scrie o nouă poveste de dragoste.

Dacă ai o relație serioasă sau ești căsătorit/ă, vei atenua situațiile dificile. Ai vorbele la tine, așa că nu e cazul să îți ascunzi sentimentele sub cuvinte dure. Vei rezolva lucrurile pașnic. Vei comunica mult mai eficient cu discursuri scurte și calme decât țipând.

Bani

Ai obiective clare, deși uneori pierzi urma și uiți unde să mergi. Lucrezi la capitolul concentrare, ai grijă la locul de muncă și ascultă sfaturile colegilor cu experiență.

Ca lider de echipa sau sef, lucrezi pentru a-ti convinge subalternii. Vei face in asa fel incat sa nu simta ca ai cerut ceva. Te vei descurca si in afaceri, mai ales cand vine vorba de investitii.

Vei face fata instinctelor pentru a-ti mentine situatia financiara in siguranta. Esti tentat/ă uneori sa cheltuiesti, dar vei numara pana la zece inainte de a da cardul. Vei fi surprins/a de abilitatile tale de autocontrol.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Dragoste

Te simți foarte mândru/ă de cine ești și de ceea ce ai. E posibil ca acesta să fie momentul când vei prezenta familiei noul tău partener/ă.

Vei căuta mai degrabă motive să zâmbești decât să plângi. Dacă ești căsătorit/ă, atmosfera va fi bună, conversațiile intense și veți reuși să vă rezolvați problemele din cuplu. În plus, ai al șanselea simț care te ajută să condimentezi lucrurile la momentul potrivit.

Dorințele tale trupești ies la suprafață dacă ești singur/ă. Îți va face plăcere să te aranjezi în fața oglinzii, scoțând în evidență cea mai bună versiune a ta. Simți că inima ta este un adevărat vulcan și vei scoate focul din el. Puterea ta de seducție este la maximum, dar folosește-o cu sensibilitate.

Bani

Influențele astrale te fac foarte competitiv/ă la locul de muncă. Vei excela în special în profesiile legate de predare, filosofie și limbi străine.

Buna dispoziție va fi cel mai bun aliat al tău. Te descurci cu grație chiar și cu cele mai dificile situații de la locul de muncă. Oferi argumente bune pentru a găsi soluții și găsești cele mai ingenioase idei pentru a ieși în evidență individual.

Se anunță mai multe vești bune pentru tine. Nu vei avea probleme cu banii, ești minunat/ă la depistarea golurilor prin care banii tău se scurg.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Dragoste

Te vei lăsa purtat/ă de val și de energii bune în această săptămână. Vei dori ca relația ta amoroasă să fie ca un cântec vesel și captivant. Probleme vor dispărea și unele dintre îndoielile care te-au chinui se vor risipi.

Vei încerca să le arăți mai multe manifestări de dragoste tuturor celor dragi. Adică, oferind mai multe îmbrățișări și multe sărutări pe frunte. În schimb, vei primi sprijinul și dragostea necondiționată a acestora, consolidându-ți astfel relațiile cu cei mai mulți dintre ei.

Dacă ești singur/ă, vei avea parte de o experiență romantică pe care nu ai crezut niciodată că o vei trăi. Iubirea va crește între tine și o persoană cu o diferență considerabilă de vârstă.

Bani

Săptămâna aceasta vine cu multe probleme și dificultăți la locul de muncă. Vestea bună este că vei putea scăpa de ele dacă depui tot efortul, timpul și energia ta. Prin urmare, vei rezolva cu succes problemele și totul va reveni la normal.

În această perioadă, persoanele care lucrează cu publicul vor fi deosebit de norocoase. Datorită farmecului tău și a abilităților de comunicare, marea majoritate a interlocutorilor tăi își vor face o impresie excelentă despre tine. Dacă deții o mică afacere în comerț, spre exemplu, se va înregistra o îmbunătățire.

Dacă ai un animal de companie, te-ai putea vedea nevoit/ă să-i cumperi accesorii noi. Verifică produsele pe care le achiziționezi, indiferent dacă este vorba despre jucării sau mâncare. Merită să faci investiții de dragul micului tău prieten, însă fă-le cu cap și optează pentru calitate!

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Dragoste

Ți-e frică de schimbări drastice. Cu toate acestea, de multe ori se poate dovedi necesar. O întorsătură completă la momentul potrivit te poate ajuta să eviți o dezamăgire mare sau să găsești o comoară ascunsă.

Acestea fiind spuse, rupe orice legătură cu lucrurile și persoanele care nu îți plac. Plânge-te cu voce tare că lucrurile merg prost și nu te mai ascunde în spatele unei măști fericire dacă nu se potrivește realității tale.

Vei prelua frâiele vieții tale amoroase dacă ești singur/ă. Vei face lucrurile să se întâmple, știi că nu trebuie să aștepți ca dragostea să cadă din cer.

Bani

Orizonturile tale profesionale se lărgesc în această săptămână. Țintește sus, indiferent de ce auzi sau vezi.

Cauți să-ți schimbi profesia sau locul de muncă? Vei avea nevoie să comunici direct, dar umil la interviuri. Fă-i pe cei din fața ta să-ți vadă potențialul.

Știi unde poți găsi ajutor pentru a-ți gestiona banii cu încredere și eficiență. Ești realistă și perfect conștient/ă de cât ai economisit. La capitolul organizare stai excelent și ești la curent cu tot ce se întâmplă pe plan financiar.

Leu(22 iulie – 22 august)

Dragoste

În ceea ce privește relația ta, vei încerca să faci reproșurile să pară mai degrabă o conversație decât un monolog. De fapt, atingerea unor puncte importante vă ajută să aduceți echilibru în relația voastră.

De asemenea, pentru ca relația cu partenerul/a să fie mai puternică, ar trebui să faceți câteva activități aventuroase împreună. Astfel, comunicarea va fi mai productivă și vă veți simți mai apropiați ca niciodată. Dacă ai copii și simți că i-ai neglijat în ultima perioadă, include-i în aventurile tale.

Dacă ești singur/ă, te vei implica într-o relație cu cineva doar dacă te vei îndrăgosti nebunește. Dacă nu este cazul, nici nu te vei deranja să mergi la o întâlnire.

Bani

Purtând conversații cu oamenii din jurul tău, vei realiza că ai multe nevoi neîndeplinite. Îți vor veni în minte multe idei de afaceri care crezi că ar putea avea succes. Verifică în detaliu orice amănunt înainte de a investi în ceva.

Dacă ai o afacere mică, profitul scade. Ar trebui să schimbi ceva înainte să ajungi la faliment.

Acordă atenție termenelor limită și nu uita să plătești facturile importante. În caz contrar, ai putea avea probleme cu băncile.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

 

Dragoste

Dacă ești căsătorit/ă, viața ta amoroasă este foarte împlinită și ești fericit/ă. Ultimele schimbări pe care le-ai făcut au avut rezultate bune. Partenerul/a de viață este receptiv/ă, dar trebui să-i dai o mână de ajutor pentru a lăsa garda jos și a fi mai încrezător.

Este un moment bun să faci un pas înainte în noua ta relație. Mutatul împreună, planificarea familială sau chiar valorile religioase sunt câteva dintre subiectele pe care le puteți aborda cu ușurință. Ești dispus/ă să-ți împărtășești ideile, oricât de nebunești ar părea.

Dacă ești singur/ă, folosește-ți bine resursele pentru a te apropia de persoana pe care o placi. Încearcă să-ți lași puțin timp liber în programul tău pentru întâlniri spontane.

Bani

Creativitatea ta la locul de muncă este remarcabilă și vei fi foarte isteț/eață în ceea ce privește prezentarea celor mai noi idei ale tale.

Ești foarte clar/ă cu privire la obiectivele tale și le reafirmi pe cele pe termen lung. Interesele tale de anul trecut sunt diferite de cele de astăzi și este în regulă să accepți asta.

Poate că ai făcut unele greșeli nu cu mult timp în urmă, dar relaxează-te pentru că nimeni nu trebuie să afle despre ele. Încearcă să le deghizeți și dacă au ieșit vreodată la lumină, înceracă să le ascunzi până când cineva îți atrage atenția.

Este o săptămână bună pentru a-ți examina conturile și de a negocia avantaje noi cu banca. Ai nevoie de schimbări reale, benefice. Ai putea lua în considerare o ipotecă pentru a achita datorii mai mari sau a accesa împrumturi mai mari.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Dragoste

Ai tot ce ai nevoie pentru a avea succes în dragoste. Singurul lucru care te-ar putea reține este stima de sine scăzută. Cu toate acestea, o viață socială foarte activă te va ajută să depășești lipsa de încredere în tine.

Pe de altă parte, la mijlocul săptămânii vei avea de-a face cu o criză de cuplu. Unele relații se vor consolida, pe când altele vor fi afectate negativ. În orice caz, dacă vrei să îmbunătățești lucrurile, va trebui sa îți schimbi atitudinea.

Dacă ești singur/ă, vei avea multe ocazii de a întâlni pe cineva. Dar, asta nu înseamnă că vei începe o relație. Ai putea pur și simplu să te bucuri de o relație de dragoste pasageră.

Bani

Vei avea succes la locul de muncă în această săptămână. Ai în minte planuri grozave, inclusiv schimbarea profesiei. Vei fi, de asemenea, foarte preocupat/ă de situația ta financiară.

Pe de altă parte, predicțiile pentru aceste zile prevăd că va trebui să depășești diverse obstacole. Deși este un moment bun pentru antreprenoriat, nu va fi ușor. Din fericire, vei primi ajutorul de care ai nevoie.

Eforturile tale pentru a-ți îmbunătăți situația financiară vor merita, deși s-ar putea să ai senzația că îți pierzi timpul. Dacă nu vezi rezultate imediate, îți vei pierde motivația. Ar trebui să ai mai multă răbdare pe acest plan.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Dragoste

Pentru a organiza o excursie, ai nevoie de câteva zile. Cu toate acestea, horoscopul prezice că trebuie să înveți să improvizezi, să lași lucrurile să vină de la sine. Sănătatea ta îți va mulțumi pentru asta.

De asemenea, astrele îți recomandă să te împrietenești cu Leii. Aceștia sunt extrem de amuzanți și amabili și unul dintre ei ar putea să-ți fure inima. Ar putea fi vesta ta de salvare în această vară.

Cu toate acestea, orice relație vei lega în aceste zile nu va progresa. Iubirea stagnează, dar te poți bucura de aventuri și relații pasagere.

Bani

La locul de muncă ar putea apărea o persoană misterioasă. Îndepărtează-te de ea pentru că energiile ei nu sunt pozitive.

Spre sfârșitul săptămânii, vei simți că trebuie să îți schimbi atitudinea față de colegii sau partenerii tăi de afaceri, pentru că aceștia s-ar putea simți inferiori.

Menține-ți relațiile frumoase și sănătoase, deoarece doar lucrând în echipă vei reuși să câștigi mai mulți bani în această perioadă.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Dragoste

Vei simți o legătură mai strânsă cu partenerul/a de viață în această săptămână. Acest lucru vă va face să vă bucurați altfel unul de celălalt ca și cuplu. Ai încetat să dai vina pe alții și ai început să îți asumi propria responsabilitate.

Influența astrele îți va aduce câteva provocări. Unii nativa vor fi nevoiți să treacă teste dificile de dragoste. Alții vor scoate la iveală tot ce este mai bun în ei înșiși pentru a-și îmbunătăți relația cu partenerul/a lor.

Dacă ești singur/ă, ar trebui să lași trecutul în urmă. Dacă nu lași rănile să se vindece, nu vei fi niciodată pregătit/ă să te îndrăgostești din nou. Totul este planficat în Univers pentru ca tu să ai experiențe noi.

Bani

Previziunile astrale pentru această săptămână pentru bani și muncă spun că va fi dificil să ajungi la acorduri. Unii vor să facă un lucru, alții alt lucru. Asta îți va îngreuna procesul de atingere a obiectivelor profesionale.

Pe de altă parte, astrele te sfătuiesc să nu îți asumi riscuri și să nu iei decizii importante în aceste zile. Dacă vrei să începi propria afacere, mai bine mai aștepți o perioadă.

În ceea ce privește banii, trebuie să îți impui mai multe limite. Ești foarte amabil/ă și oamenii ar putea profita de tine și de situația ta financiară.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

 

Dragoste

În această săptămână, încearcă să fii mai atent/ă la cei din jurul tău. Unii dintre ei nu îți doresc binele, ci vor să te manipuleze și te vorbesc de rău pe la spate.

Știi perfect cum să le închizi gura. Cu toate acestea, o confruntare îți va consumă prea multă energie ca să merite. Nu vei avea cea mai bună dispoziție în aceste zile, dar te vei descurca.

Ai sprijinul necondiționat al partenerului/ei în toate problemele cu care te confrunți, dar trebuie să fii sincer/ă. Știi că minciuna are întotdeauna picioare scurte!

Bani

Astrele au același sfat și pentru viața ta profesională: nu minți nici aici, cu nimic! Oricât de mică ar părea minciuna, nu o face! Consecințele pot fi mai grave decât crezi.

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă în această săptămână, situația se poate complica foarte mult. Mișcarile planetare sunt puțin confuze. Așadar, nu îți face speranțe, pentru că ai putea fi dezamăgit/ă!

Înscrie-te AICI

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Dragoste

Lucrurile nu ar putea merge mai bine pentru tine în ceea ce privește dragostea. Îți vei face planuri cu partenerul/a și vei găsi sprijinul de care ai nevoie în persoana iubită.

Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să nu lași rutina să pună stăpânire pe viața ta amoroasă. Este mai bine pentru tine să fii deschis/ă spre a fi surprins/ă de viață. Cu această atitudine, vei obține mai repede ceea ce îți dorești. Mai mult, vei avea numeroase ocazii de a rezolva o problemă de familie mai veche.

Dacă ești singur/ă, săptămâna aceasta te vei concentra pe găsirea unui partener. Această determinare îți va deschide multe uși. Cu toate acestea, nu va fi suficient, pentru că există lucruri de care trebuie încă să te ocupi pentru ca dragostea să te găsească.

Bani

Predicțiile astrale în ceea ce privește viața profesională spun că va exista tensiune în primele zile ale acestei săptămâni. Vei înfrunta pe cineva cu duritate, punându-ți poziția în pericol. Cu toate acestea, colegii îți vor sprijini decizia și acest lucru te va ajuta să eviți ce e mai rău.

Cu toate acestea, unii nativi ar putea primi o propunere irezistibilă. Li se va oferi un nou loc de muncă în condiții mai bune, pe bani mai mulți. Dacă acceptă sau nu depinde de riscul implicat, dar și de capacitatea lor de a se adapta.

Terenul este propice pentru a-ți atinge obiectivele, în special pe cele financiare. Nimic nu te poate împiedica să te îmbunătățești profesional și economic.

Pești(19 februarie – 20 martie)

Dragoste

Vei fi oarecum reticent/ă în a-ți exprima dragostea cu voce tare. În schimb, acțiunile tale vor arăta cât de mult îți pasă de cei dragi. Nu îți este rușine să-ți exprimi sentimentele, dar pur și simplu te vei concentra asupra faptelor.

Din acest motiv, dacă ești singur/ă, te vei simți mai confortabil să oferi daruri sau să faci mici gesturi personelor pe care le placi decât să faci declarații de iubire.

Un prieten va face un comentariu nepotrivit la adresa ta. Nu te supăra, sigur nu a gândit ce spune.

Bani

Fii atent/ă cu mărturisirile pe care le faci colegilor dacă ascunzi secrete din interiorul companiei pentru care lucrezi. Cei care ți-au încredințat acele informații au avut încredere deplină în tine. Nu îți risca poziția, o vorbă nepotrivită te poate face să pierzi tot.

Vei dori cu adevărat să fii în centrul atenției, dar nu o face prin orice mijloace. Acum, situația ta financiară este stabilă, dar poate intra în criză într-o secundă!


Sursa


Da LIKE paginii Horoscop Urania si afli primul cand public horoscopul tau!

Abonează-te si vei primi horoscopul saptamanal pe email.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *