Horoscop Urania

Afla ce iti rezerva viitorul!

Horoscopul săptămânii 14-20 septembrie. Vești grozave pentru Berbec! – Horoscop > Astrologie

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Dacă ești singur/ă, săptămâna aceasta este grozavă pentru tine. Sunt șanse mari de întâlniri și promisiuni interesante. Astrele îți încurajează inițiativele pe plan sentimental și îți rezervă surprize plăcute. Șarmul tău este cuceritor, ești conștient/ă de asta și profiți la maximum de situație. Dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă, nu apar schimbări notabile în această perioadă.

Deoarece la serviciu câștigi ceva mai mulți bani, situația ta financiară tinde să se îmbunătățească considerabil. Construiești un mic zid și vrei să ajungi să înalți un imperiu. Viața de zi cu zi devine mult mai confortabilă, anturajul, partnerul/a și copiii se bucură mai mult de ea. Ești mândru/ă de ascensiunea ta și ai toate motivele să o faci!

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Calmul partenerului/ei de viață naște îndoieli în tine. Amintește-ți că acestea sunt doar rezultatul temerilor tale și nu al realității! Fă-ți timp pentru viața ta amoroasă cu adevărat, nu te limita la aparențe pentru a judeca calitatea relației în care ești implicat/ă. Și, nu uita, diferențele dintre tine și persoana iubită sunt surse de îmbogățire și de evoluție.

Nu ai mai avut de mult timp o perioadă atât de bună din punct de vedere financiar. Te bucuri de creșterea veniturilor și odată cu tine și cei dragi. Dacă ai făcut recent o investiție importantă, vei primi un sprijin neașteptat. Esre timpul să te relaxezi și să te bucuri de câștigurile tale. Răsfață-te, eforturile tale merită o recompensă.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Săptămâna aceasta încearcă să fii mai sincer/ă și mai direct/ă în ceea ce privește sentimentele și problemele tale, doar așa vei reuși să faci față dificultăților cât mai bine posibil. Trebuie să discuți cu persoana iubită despre direcția și evoluția relației voastre. Într-adevăr, astrele favorizează cuplurile și formalizarea lor.

O bună bază financiară îți dă curaj să înaintezi în ceea ce privește unele proiecte personale. Investițiile pe termen lung pot fi interesante și profitabile. Primești o surpriză, o sumă de bani la care nu te aștepți. Viața ta de zi cu zi se îmbunătățește semnificativ, weekendul promite să fie distractiv.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Cursul lucrurilor se accelerează și se îmbogățește cu detalii care îți captează întreaga atenție. Cuplul și familia îți oferă mari satisfacții, visurile tale devin realitate sau cel puțin se apropie de ea. Ai ocazia să devii indispensabil/ă pentru cel/cea de lângă tine. În cazul în care ești singur/ă, ai parte de întâlniri care îți satisfac dorințele.

Nu ezita să le povestești celor din jur despre planurile pe care le ai. Scopul tău este să faci economii la maximum într-un timp record. Această săptămână este încurajatoare pentru inițiativele tale financiare. Atmosfera se relaxează, fruntea ți se descrețește, stresul dispare treptat, lăsând loc încrederii. Viitorul tău pare pozitiv în anumite condiții.

Leu(22 iulie – 22 august)

Iubirea pe care o oferi este răsplătită pe măsură. Viața ta amoroasă este frumoasă și împlinită. Poți fi mândru/ă de eforturile tale, dialogul și diplomație din cadrul relației în care ești implicat/ă dă roade. Senzualitatea ta te-ar putea apropia și mai mult de persoana iubită, dar e de și mai mare ajutor în cazul în care ești singur/ă și dornic/ă de cuceriri.

Săptămâna aceasta este momentul perfect să înveți să-ți manevrezi mai eficient banii. Va trebui să fii mai puțin cheltuitor/oare cu cei din jurul tău, chiar dacă este vorba de persoane la care ții foarte mult și cărora îți este greu să le refuzi ceva. Nu ezita să spui nu!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă ești singur/ă, prioritatea ta este să-l pui pe cel/cea de lângă tine pe primul loc. Acest lucru te va face să te simți bine atât pe tine, cât mai ales pe el/ea. Astrele promovează înțelegerea din cuplu. Dacă faci parte dintr-o relație la început de drum, vei face pași mici spre o implicare mai profundă și o uniune mai strânsă.

Dacă ai crezut întotdeauna în steaua ta norocoasă, acum nu mai e nevoie să pleci în căutarea ei. Ea este chiar deasupra capului tău și are grijă de situația ta financiară. Îți promite mari câștiguri în această săptămână, fie prin muncă, noroc sau o moștenire.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Este plăcut să te lași purtat/ă de val și să profiți de oportunitățile sentimentale care îți apar în cale. Dacă ești singur/ă, săptămâna aceasta este bogată în șanse pentru întâlniri interesante și extrem de instructive. Nu rămâne captiv/ă în bula ta, ci începe descoperirea a ceva nou, a evadării.

Zilele acestea, bugetul tău a ajuns la vârf, oportunitățile sunt prezente. Dacă ești proprietarul unei afaceri, câștigurile tale se îmbunătățesc, iar semnele sunt încurajatore. În restul cazurilor, situația financiară devine stabilă, dificultățile financiare sunt doar o amintire.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Puterea ta de seducție poate face ravagii în calea ta. Tuturor celor din jurul tău le place această stare de spirit, nimeni nu îți poate rezista. Urmează o perioadă foarte benefică pentru tine, întâlnirile sunt fructuoase, viața ta amoroasă este într-un echilibru perfect. O prietenie veche se poate transforma într-o poveste de iubire.

S-ar putea ca în aceste zile să te confrunți cu unele situații neprevăzute. Având în vedere calitățile tale manageriale, vei reuși să ții lucrurile sub control. Dacă circumstanțele te forțează să suporți mai multe cheltuieli pentru casă, achiziții esențiale pentru buna funcționare a gospodăriei, le poți cere celor din jur puțin ajutor. Există o soluție pentru fiecare problemă. 

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Libidoul tău scăzut nu îți face viața sentimentală mai ușoară. Săptămâna aceasta ai în plan să inițiezi mai multe activități sau momente pasionale și romantice. Persoana iubită este destul de nemulțumită de tine și doar cu eforturi mari vei putea să-i schimbi comportamentul. Trebuie să renunți la o parte din viața ta profesională pentru a o împăca, scuzele nu vor mai funcționa de această dată!

Fii foarte atent/ă când vine vorba de bani și nu acționa riscant. Mergi mai departe cu planurile și investițiile tale, însă nu face niciun pas fără o analiză atentă. De asemenea, nu încerca să obții bani folosind manipularea sau alte tehnici neloiale!

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Te bucuri de o atmosferă mai plăcută pe plan sentimental în această săptămână. Poți acționa cu naturalețe, fără să te simți constrâns/ă de ceva. Te eliberezi de tensiunile nervoase și emoționale și întâlnești o mulțime de oportunități de iubire.

Banii din contul tău bancar îți oferă o încredere enormă în tine. Proiectele tale, de asemenea, se îndreptă spre succes. Totul devine posibil odată cu resursele tale foarte stabile. Viața îți oferă ceea ce ai nevoie pentru a fi fericit/ă!

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Comunicarea din relația ta este încurajatoare și descoperi că tu și persoana iubită aveți multe lucruri în comun. Nu spune nu tentației de a iubi, profită de orice oportunitate, fie că este vorba despre o aventură sau despre o relație serioasă. Nu crede în totalitate în jurămintele mari, însă nici nu le ignora din start.

Ești prins/ă între cheltuielile necesare și bugetul pentru petrecerea timpului liber în această săptămână. Încerci să te descurci cu toate, însă nu iese totul așa cum îți dorești. Pentru a evita surprizele neplăcute, nu ai altă obțiune decât să faci unele economii. Tu decizi la ce să renunți!

Pești(19 februarie – 20 martie)

Ești irezistibil/ă și o știi prea bine. Dacă ești singur/ă, ai mari șanse să găsesți persoana la care visezi de când erai mic/ă. Dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă, pasiunea reînvie în dormitor. Cu cât îți trăiești viața mai simplu, cu atât vei fi mai fericit/ă.

Stai bine la capitolul bani. Conturile tale par să crească, însă ai face bine să fii discret/ă cu privire la acest aspect al vieții tale. În jurul tău există unele persoane care abia așteaptă să profite de tine. Vestea și mai proastă este că nu îți vei da seama despre cine e vorba, așadar mai bine tai răul de la rădăcină.


Sursa

Da LIKE paginii Horoscop Urania si afli primul cand public horoscopul tau!

Abonează-te si vei primi horoscopul saptamanal pe email.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HOROSCOP URANIA

Salut. Poti primi stiri de la mine si pe Facebook.
Trebuie doar sa dai LIKE paginii mele!

Close this popup

Horoscop Urania

Da LIKE acum!