Horoscop Urania

Afla ce iti rezerva viitorul!

Horoscopul săptămânii 19-25 octombrie. Berbecul și Taurul au parte de surprize plăcute – Horoscop > Astrologie

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Dacă ești singur/ă, prioritatea ta numărul unul pentru această săptămână este să îi atragi atenția persoanei pe care o placi. Ești din ce în ce mai convins/ă că trebuie să îți unești destinul cu cineva. Dacă ești implicat/ă deja într-o relație, armonia și înțelegerea din cuplu vor fi evidente. Traiul în doi este mai simplu și mai frumos decât te așteptai.

Nu risca prea mult în această săptămână. În caz contrar, conturile tale se vor destabiliza și vei fi nevoit/ă să depui eforturi consistente pentru a-ți reveni. O sumă de bani pe care o vei primi la final de săptămână îți va permite să achiziționezi ceva ce nu intenționai să cumperi prea curând. Până la urmă, aceste zile pot fi norocoase.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Dacă obiectivele tale în dragoste încă nu au fost atinse, săptămâna aceasta totul se schimbă. Vei avea puterea de a schimba situația foarte repede. Viața ta amoroasă ia o întorsătură drastică, sentimentele sunt sincere, relațiile sunt sănătoase și vei avea parte de iubire. Viața îți zâmbește în această perioadă.

Săptămâna aceasta va fi încununată cu succes. Eforturile tale dau roade și acest lucru se va simți la buzunar. Chiar dacă în trecut ai pierdut unele oportunități tentante, acestea revin și nu le vei mai rata. Dezvoltarea ta personală are la bază situația ta financiară impecabilă.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

În ciuda unor discuții tensionate din viața ta sentimentală, iubirea dintre tine și partener/ă nu dispare, ba chiar devine mai pasională. Ești mai dispus/ă să faci compromisuri, chiar dacă asta înseamnă să uiți puțin de tine pentru a-i fi mai bine celui/ei de lângă tine.

O duci destul de bine cu banii, așadar săptămâna aceasta nu vei avea motive de îngrijorare. Te poți gândi la investiții viitoare sau la achiziții deosebite. Este un moment bun pentru a forța nota și pentru a profita de orice șansă care ți se oferă.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Dacă simți că nu mai ești pe aceeași lungime de undă cu persoana iubită și dacă perpectiva ta asupra lucrurilor s-a schimbat, vorbește deschis despre asta. Nu te teme că îl vei răni pe cel de lângă tine, deoarece adevărul este întotdeauna cea mai bună soluție. Exprimă-ți amărăciunea, altfel amândoi veți avea de pierdut.

Ce crezi că s-ar întâmpla dacă ai mai reduce puțin din cheltuieli? Sau dacă renunți de tot la cele care nu sunt necesare, cum ar fi daruri pentru cei dragi sau pentru persoanele pe care vrei să le impresionezi? Încearcă să nu îți mai pese atât de mult de ceea ce cred oamenii despre tine, pentru că altfel te concentrezi doar pe ei și uiți de tine!

Leu(22 iulie – 22 august)

Săptămâna aceasta vor exista o mulțime de oportunități în ceea ce privește dragostea. Trebuie doar să alegi pe cine vrei să seduci. Ca și cuplu, profită de orice ocazie pentru a reaprinde flacăra iubirii și de a întâri jurămintele dintre tine și persoana iubită. Traversezi, fără îndoială, o perioadă extrem de bună pe acest plan.

Oprește risipa! Fie că este vorba de mâncare sau de orice altceva, încearcă pe cât posibil să te rezumi doar la ce este necesar. De asemenea, poți începe să vinzi acele obiecte din casă pe care nu le folosești și care îți ocupă și spațiu inutil. Fă curățenie în timp ce câștigi bani, e o idee care trebuie luată cât mai în serios!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Pornește în căutarea noului, caută-ți sufletul pereche acolo unde nu te-ai gândi să-l găsești. Nu ai niciun motiv să crezi că destinul tău este să rămâi singur/ă, pentru că senzualitatea ta te ajută să ai succes garantat. Este timpul să ieși din casă și să te afirmi!

Indiferent ce ai face pentru a trăi mai bine, săptămâna aceasta nu vei obține ceea ce îți dorești. Astrele îți recomandă să faci economii. Eforturile de a pune ceva bani deoparte nu înseamnă lipsuri și frustrări, ci o posibilitate mult mai mare de a te răsfăța pe tine și pe cei dragi pe termen lung. Viitorul tău financiar depinde de înțelepciunea ta. 

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Profită de conjunctura astrală pentru a aduce mai multă armonie în viața te de cuplu. Este un moment bun pentru planuri de viitor în doi, cum ar fi mărirea familiei. Dialogul este favorizat, și la fel și ideile inedite ale oricăruia dintre voi.

Totul merge atât de bine în ceea ce privește banii încât ești tentat/ă să cumperi tot ce vezi. Cumpărăturile impulsive nu sunt riscante pentru tine în acest moment. Fă-ți plăcerile, deoarece nu se știe când vei mai traversa o perioadă așa de bună.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

În sfârșit, primești recompensele eforturilor tale din trecut. Tot ceea ce ai plantat cu dragoste se întoarce astăzi înzecit la tine. Viața ta sentimentală trece într-o altă etapă, una mai înfloritoare și mai satisfăcătoare. Fie că ești singur/ă sau nu, norocul îți zâmbește.

Faptul că ai prea multă încredere în tine te determină să îți asumi responsabilități financiare noi. Din păcate, contrar a ceea ce crezi, acest lucru va deveni o sursă a problemelor. Înainte de a acționa, gândește-te la consecințe. Întotdeauna!

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Comportamentul tău în ceea ce privește relația în care ești implicat/ă se îmbunătățește. Delicatețea ta este apreciată, stârnești tandrețe și afecțiune. Dacă ești singur/ă, profită de toate oportunitățile care apar pentru a trăi experiențe noi și pentru a-ți satisface gustul pentru libertate. Este un moment bun pentru provocări.

Este o săptămână bună pentru muncă și pentru activitățile în care ești implicat/ă. Dacă ai propria afacere, vânzările și câștigurile cresc în continuare. Îți gestionezi banii destul de bine, așa că poți fi mândru/ă de asta!

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Câțiva nori își fac apariția peste viața ta sentimentală. Întâlnești oameni, dar vei fi dezamăgit/ă de ei. Nu îți satisfac așteptările și nu vrei să îți pierzi timpul educând pe nimeni. Iubirea este în centrul preocupărilor tale și îi acorzi o atenție deosebită de frică să nu suferi.

Banii se duc atât de repede în această săptămână încât nici n-ai timp să te bucuri de ei. Orice câștig râmâne foarte puțin în mâinile tale. Cu toate acestea, vestea bună este că reușești să îți achiți toate datoriile și obligațiile.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Viața ta sentimentală îți aduce senzații tari în această săptămână, dar ești tentat/ă să fugi de aceste situații. Nu ești foarte realist/ă, ideile tale sunt mai degrabă dependente de visele și fanteziile tale. Nu iei deloc decizii bune în ceea ce privește dragostea. Fie idealizezi prea mult, fie respingi fără să te gândești. Nu te grăbi!

Banii nu sunt deloc importanți pentru tine, cel puțin nu în această săptămână. Te concentrezi pe familie și pe cei pe care îi iubești, dar acest lucru se întâmplă și datorită faptului că apele s-au calmat pe plan financiar și grijile au dispărut. Savurează-ți din plin viața de acum!

Pești(19 februarie – 20 martie)

Vei avea mai multă încredere în tine, o intuiție bună și te vei exprima cu mai multă ușurință în această săptămână. Ai timp și dorința de a te concentra pe detalii și de a-ți reinventa viața sentimentală. Fă loc pentru comunicare și noutate în ceea ce privește dragostea. Iei decizii înțelepte indiferent dacă ești singur/ă sau nu.

Ai în plan un proiect promițător? Săptămâna aceasta este foarte bună pentru a-ți îndeplini visurile. Nu întâmini probleme în obținerea banilor. Acum ai ocazia de a găsi stabilitatea și de a te simți confortabil din punct de vedere financiar.


Sursa


Da LIKE paginii Horoscop Urania si afli primul cand public horoscopul tau!

Abonează-te si vei primi horoscopul saptamanal pe email.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HOROSCOP URANIA

Salut. Poti primi stiri de la mine si pe Facebook.
Trebuie doar sa dai LIKE paginii mele!

Close this popup

Horoscop Urania

Da LIKE acum!