Jupiter în casa a 9-a: semnificație, impact și remedii

Jupiter în Casa a IX-a cu remedii: –

Jupiter în Casa a 9-a este o mare binecuvântare atunci când nicio planetă malefică nu afectează planeta. Nativul Jupiter din Casa a IX-a se naște norocos. Ei obțin succesul devreme în viață datorită înțelepciunii și norocului lor. Deși norocul îi favorizează încă din primii ani ai vieții lor, ei nu se lasă duși de cap și nu devin aroganți datorită realizărilor, succesului și prosperității lor. Acești oameni primesc studii superioare în viața lor cu succes complet. Unii pot obține, de asemenea, burse și vor continua să fie educați și angajați în țări străine sau companii multinaționale. Ei cred cu fermitate în abilitățile, aptitudinile, valorile, religia și spiritualitatea lor. Acești oameni sunt onești, înțelepți și simpli și nu susțin și nu tolerează nedreptatea. Jupiter în Casa a IX-a aduce confortul vehiculelor. Persoana va fi binecuvântată cu rude și slujitori. Acești oameni pot câștiga din munca juridică, munca de funcționar, munca religioasă și zborul în țări străine. Veți obține fericire și bani din relații noi prin căsătorie.

Jupiter în Casa a IX-a

Casa Jupiter poziționată într-un Kundli: –

Jupiter în Casa a IX-a poate face o persoană calmă mental, înțeleaptă, plină de duh și să gândească rapid cu înțelepciune. Amplasarea lui Jupiter și a Casei a IX-a este excepțională, făcându-l pe nativ să se ridice foarte sus în viață. Casa a 9-a este Casa naturală a lui Guru Jupiter. Jupiter face ca persoana să fie erudită, spirituală, intelectuală și inspiratoare. Astfel de nativi au puterea de a influența credința și credințele altora. Când Jupiter este poziționat aici, este probabil ca persoana să fie implicată în chestiuni religioase și poate deține o poziție socială importantă ca lider spiritual sau religios. Ei au principii și valori religioase înalte. O astfel de persoană urmează tradițiile și ceremoniile în mod serios în viață. Casa a IX-a reprezintă credințe religioase, inscripții filosofice și culturale și învățături. Înseamnă călătorii pe distanțe lungi, pelerinaj sfânt, noroc în viața nativă, o perspectivă pozitivă asupra vieții și prosperitate financiară.

Jupiter reprezintă filozofia, credințele religioase și culturale, cunoașterea, bogăția, înțelepciunea, abundența, optimismul, educația și învățământul superior. Jupiter în Casa a IX-a înseamnă succesul în învățământul superior, cum ar fi un master sau un doctorat. Nativul putea deveni profesor, preot, expert, filozof, ghid, sociolog, medic, astrolog etc.

Această poziție a lui Jupiter este potrivită și pentru călătorii în străinătate. Nativul poate călători în străinătate pentru a promova prosperitatea financiară. Există, de asemenea, șansa ca persoana respectivă să câștige financiar prin surse și contacte străine. Probabil că vei avea mai mult succes în ultima parte a vieții. Jupiter în Casa a IX-a îl înzestrează și pe nativ cu noroc și avere. Cu toate acestea, poate face persoana prea rigidă și neadaptată în ceea ce privește convingerile și valorile sale.

Semnul zodiacal și influența Nakshatra

Jupiter în Casa a 9-a vă poate face să dețineți o tiparnă; unii pot deveni, de asemenea, scriitori, profesori și organizatori de nunți. Se poate câștiga faima ca orator, savant, guru spiritual și vorbitor motivațional. Cumpărarea și vânzarea de afaceri va fi mult mai profitabilă pentru acești nativi. Jupiter în Casa a IX-a în zodia Berbec, Leu, Săgetător, Rac, Scorpion sau Pești binecuvântează individul cu mult noroc, o familie bogată și studii superioare.

Cu toate acestea, din moment ce Jupiter este despre expansiune, această poziție poate, de asemenea, să dea o greutate excesivă nativului. Unul va deține proprietatea unei case mari. Casa cuiva este poate cu patru etaje și galbenă, roșie sau verde. Jupiter în Casa a IX-a face o persoană progresistă, liberală, intelectuală, prudențială și cu o minte largă.

Impactul lui Jupiter asupra diagramei casei a 9-a a nașterii: –

Jupiter în Casa a IX-a poate face dintr-un individ un diplomat de succes, un medic, un astrolog, un consilier financiar, un consultant, un avocat, un judecător, un profesor, un proprietar de centre de antrenament, un antrenor sportiv etc. Acești oameni ar putea deveni șefi ai marilor instituții de învățământ, instituții religioase. , instituții spirituale sau biblioteci mari. Acești oameni pot avea și o carieră înfloritoare în industria divertismentului. De asemenea, excelează în domeniul publicațiilor, mass-media, bancar și marketing. Unii oameni pot atinge poziții înalte în lumea publicității. Afacerile legate de haine, bijuterii și pietre prețioase vor fi foarte profitabile. Acești nativi obțin profituri din piața de valori, piața de acțiuni și alte activități speculative.

Efectele pozitive ale lui Jupiter în Casa a IX-a: –

Jupiter în Casa a IX-a oferă șanse pentru călătorii în străinătate. Nativii pot călători în străinătate pentru a câștiga mai mulți bani. Este posibil ca acești nativi să aibă mai mult succes în anii lor avansati. Nativii cu Jupiter în Casa a 9-a sunt, de asemenea, norocoși și bogați în viață. Cu toate acestea, poate, de asemenea, să-i facă pe nativi rigizi și neacomodați în credințele și valorile lor.
Călătoria în locuri noi este o pasiune pentru nativi datorită efectului lui Jupiter în Casa a IX-a. Nu le place să stea nemișcați pentru nimic. Energia lor nemărginită îi face să fie în permanență în mișcare. Entuziasmul lor pentru învățare este contagios.

Nimic nu le poate opri curiozitatea nesfârșită. Pot fi studenți grozavi. De asemenea, sunt profesori remarcabili. Ei apreciază valoarea cunoștințelor și își execută perfect ideile, intelectul, cunoștințele și educația.

Efectele adverse ale lui Jupiter în Casa a IX-a: –

Singurul lucru la care oamenii cu Jupiter în Casa a 9-a trebuie să fie atenți este să-și lase prietenii și familia în urmă în timp ce călătoresc prin lume și își urmăresc visurile și obiectivele. În timp ce acești nativi au un cerc social larg, membrii familiei lor se pot simți lăsați deoparte, deoarece acești nativi rămân ocupați să călătorească în locuri noi și să cunoască oameni noi. Acești oameni ar trebui să se asigure că aduc pe cineva din familie pe parcursul călătoriilor lor, altfel familia s-ar putea simți exclusă în totalitate. De asemenea, acești indivizi sunt atât de ocupați în tinerețe, încât membrii familiei lor pot deveni uneori puțin iraționali pentru ei.

Exaltarea și slăbirea lui Jupiter în Casa a IX-a: –

Jupiter în cancer:-

Semnul Jupiter în Rac din Casa a IX-a îl face pe persoană religioasă, sinceră, prudentă, grijulie și respectată. Nativul va fi calm, bine comportat și o persoană cu gândire înaltă. Persoana va avea credință în pelerinaje, va săvârși fapte pioase și va respecta bătrânii și profesorii. Acești nativi vor fi cunoscători, academici și fideli tradițiilor lor familiale. Unul va fi curajos, faimos, norocos, sfânt în natură și cel mai bun dintre oameni. Jupiter în Casa a 9-a în zodia Rac semnifică cunoașterea spirituală, practica Yoga și cunoașterea intuitivă. Jupiter în această casă este de bun augur pentru lucrări juridice, scris etc.

Jupiter în Capricorn:-

Jupiter în Casa a 9-a în zodia Capricorn oferă succes în afaceri. Acești oameni pot fi cu mintea îngustă și cu temperament egoist. Unul va fi bogat, iar prosperitatea va crește după vârsta de 38 de ani. Nativul va obține fericirea pe tot parcursul vieții și va fi drag sexului opus. Se pot obține diplome precum MSc. etc., în discipline legate de știință.

Semnul ascendent și Jupiter în Casa a IX-a: –

Jupiter din Casa a IX-a a Ascendentul Berbec, Leu și Săgetător este mediu pentru viața de căsătorie. Există mai multe șanse să mergi pentru o căsătorie amoroasă, dar totul nu va fi fericit. De asemenea, poți să te îndrăgostești de orice cetățean străin și să ai viața în afara țării. Este posibil să aveți unele probleme în viața dvs. de căsătorie. Deși, în același timp, vei obține un partener de viață înțelegător.

Jupiter din Casa a 9-a a Racului, Scorpionului și Peștilor Ascendent în carieră oferă o oportunitate fantastică pentru studenții harnici. Este foarte norocos pentru tineri. S-ar putea să obții un loc de muncă într-o companie multinațională. Vei obține slujba ta preferată cu binecuvântările lui Jupiter. Veți avea o mare opțiune de carieră. Vei câștiga mult. Veți avea o opțiune de carieră stabilă.
Jupiter din Casa a IX-a a Taurului și Ascendentul Balanței poate da puține eșecuri în viața profesională, dar averea și prosperitatea vor crește datorită călătoriilor sau angajării în țări străine. Unii oameni pot prospera ca oameni de afaceri în țări străine.

Jupiter în Casa a 9-a a Gemeni și Ascendent Fecioara indică faptul că vei fi foarte calm și generos. Tatăl tău te va sprijini mereu. Crezi în natură și spiritualitate. Ai definiția ta pentru mai multe lucruri și crezi în pace. De asemenea, veniți în față pentru a ajuta oamenii instabili mental. Poți deveni psihiatru sau mentor. Abilitățile tale liniștitoare sunt demne de lăudat. Munca ta grea, abordarea prudențială și consecvența îți pot oferi o faimă imensă și avere în călătoria vieții.

Jupiter în Casa a 9-a a Ascendentului Capricorn și Vărsător indică faptul că poți fi blogger de călătorie, blogger alimentar sau fotograf.
Veți avea, de asemenea, multe cunoștințe despre chestiuni juridice. Deci, puteți încerca și să deveniți judecător, avocat sau consilier juridic în companii.

Remedii pentru Jupiter în Casa a IX-a:

 • Ia parte la caritate și donații.
 • Donează o banană joi.
 • Pune zilnic Tilak de șofran pe frunte
 • Donează haine și linte joi.
 • Udați în mod regulat plantele de banane.
 • Hrănește preoții săraci sau brahmani cât poți de mult.
 • Respectă-ți soția, mama sau orice femeie din casă.
 • Tratează-ți guru și profesorii cu respect, recunoștință și bunătate.
 • Mănâncă dulciuri de culoare galbenă și donează dulciuri de culoare galbenă joi.
 • Vizitați orice templu zilnic.
 • Închinați-vă Domnului Shiva sau Domnului Vishnu zilnic.
 • Sursa articolului