KALA SARPA YOGA ÎN TRANZIT – LA DOUĂ SĂPTĂMÂNI PÂNĂ PE 2 MAI

OCHI PENTRU ASTROLOGIE: KALA SARPA YOGA ÎN TRANZIT

A fost foarte intens în lume în ultima vreme cu Covid-ul și politica, dar, din păcate, asta va merge în curând într-o viteză de deformare până la începutul lunii mai, cu Kala Sarpa Yoga în tranzit.

31 dec.-ian. al 13-lea

27 ianuarie-feb. al 9-lea

23 februarie-9 martie

23 martie-5 aprilie

19 aprilie-2 mai

Yoga Kala Sarpa este atunci când Rahu și Ketu conțin toate planetele dintre ei inclusiv în zodiac, dar o singură planetă care iese din axă, o neagă. Numărați de la Ketu și terminați cu Rahu, așa că atunci când luna este Scorpion până când trece de Rahu în Taur la fiecare 2 săptămâni, suntem în yoga Kala Sarpa, deoarece Soarele, Mercur, Marte, Venus Saturn și Jupiter sunt toate cuprinse între Ketu și Rahu. și chiar și planetele exterioare, Neptun, Uranus și Pluto sunt cuprinse. Când Luna tranzitează în Taur pe 2 mai, Kala Sarpa Yoga în tranzit se va încheia.

Deci între 31 dec.-ian. În data de 13 a și la fiecare două săptămâni, când luna este în Scorpionul timpuriu și în Taurul timpuriu, toate planetele sunt cuprinse între Rahu în Taur și Ketu în Scorpion, va funcționa. Yoga a fost instalată pentru prima dată pe 31 decembrie, când Moon a trecut dincolo de Ketu. Când luna traversează dincolo de Rahu în Berbec pe 2 mai, yoga se va încheia.

Deși nu sunt incluse în mod normal, Pluto și Neptun și Uranus fac, de asemenea, parte din această combinație, care ar avea un impact asupra sentimentului de întuneric al lumii, pe măsură ce planetele exterioare au un impact mai mare asupra lumii.

Știi care configurație este adevărată, deoarece plexul tău solar va intra în viteză warp și vei avea o mulțime de energie masculină și solară pentru a-ți împinge agenda și a îndepărta oamenii în timpul Kala Sarpa sau vei deveni o floare de perete și doar vei lăsa lucrurile. sa întâmplat și să te simți victimizat și să fii blocat în a nu putea face mare lucru. Deocamdată, când luna se mută dincolo de Rahu în 13 ianuarie, primele două săptămâni vor începe. Simt că perioada mai pasivă operează acum cu Luna dintre Taur târziu și Balanță.

Kal înseamnă timp, iar Sarpa înseamnă șarpe, iar yoga sau combinația planetară specială se referă la subconștientul prins în frânghia karmei, incapabil să se elibereze. Impactul acestui tranzit, care se desfășoară la fiecare două săptămâni, de acum până pe 2 mai, este impactul psihologic al ființei prinse în destin – un fel de coșmar din care nu te poți extrage, dar din care vrei cu disperare să te trezești. Analogia este scurtă, dar este ca și cum o mulțime de lucruri intense continuă să se întâmple și greu de prevenit. În SUA, acest lucru va intensifica disputele privind vaccinurile și surprizele în jurul statului adânc și corupția din SUA până la începutul lunii mai. Acest lucru se datorează și impactului combinat al pătratului Saturn/Uranus.

Dacă aveți această combinație în harta natală, aceasta ar putea fi simțită puternic la fiecare două săptămâni, începând cu 31 decembrie – 13 ianuarie până la începutul lunii mai și în special dacă rulați perioade Rahu sau Ketu la primele niveluri ale dashas-ului. Este posibil ca unii oameni să nu observe acest lucru deloc. Se crede că după ce Rahu se coace în jurul vârstei de 42 de ani, impactul acestei yoga nu se simte la fel de mult.

În hărțile natale, acest lucru nu împiedică succesul, dar poate crea o mulțime de încercări. Nelson Mandela, Paul McCarthy, Harrison Ford și George Bush și Margaret Thatcher și Ronald Regan aveau toți acest lucru în graficele natale și și-au plătit prețul la un nivel psihologic profund.

Accesul karmic implicat depinde de ce case reprezintă Taurul și Scorpionul în viața ta. De exemplu, dacă sunteți Scorpion sau Taur în creștere, atunci casa 1 a sinelui și casa a 7-a a relației sunt afectate. Dacă sunteți Leul în creștere, atunci conflictele dintre casă și serviciu pot fi afectate de axa nodale a 4-a și a 10-a.

Deci, există efecte de atenuare dacă stăpânii hărții natale ai lui Rahu (Venus) și Ketu (Marte) sunt puternici și bine plasați sau în tranzit. De asemenea, Jupiter poate veni în ajutor în harta natală sau în sau în tranzit, deoarece Jupiter va tranzita în Satabhishaka (Vărsător 6.40-20.00) 2 ianuarie-18 martie și îl va sprijini pozitiv pe Rahu. Tranzitul lui Jupiter către Rahu va ajuta la atenuarea puțin situația, dar poate părea deosebit de intens atunci când vom avea o mulțime de planete în Capricorn uneori în timpul tranzitului și Marte și Venus rămân strâns împreună luni de zile în tranzit.

Partea bună a acestei yoga este că îi poate face pe oameni harnici, muncitori și conștienți de talentele cuiva, în ciuda neliniștei continue. Încă cu plasarea greșită, poate duce la trădări din partea prietenilor și rudelor dacă casele a 2-a și a 11-a sunt afectate, ceea ce ar fi cazul în creștere a Fecioarei și a Berbecului.

Din nou, tranzitele vor declanșa yoga mai ales dacă te-ai născut cu această combinație în harta natală și ai o perioadă Rahu sau Ketu. Această yoga sa întâmplat pentru mulți oameni născuți în vara anului 1954 și poate fi reactivată puternic. Mulți nu vor observa, dar este încă o perioadă intensă pentru lume.

Accentul Rahu/Ketu din Scorpion/Taur va favoriza, de asemenea, creșteri în chestiuni banale și va afecta foarte mult scena politică. A doua casă naturală a Taurului, unde finanțele și serviciile bancare sunt conectate, precum și aprovizionarea cu alimente și restaurante, iar Scorpionul este locul natural al Statului Adânc, al societăților secrete și al secretelor sexuale. Va ieși la iveală adevărul despre CIA și FBI și impactul lor asupra desfășurării emisiunii?

Partea bună a acestei yoga este discutată de prietena mea, Juliana Swanson de la Astral-Harmony, când scrie despre asta:

„Această combinație poate tinde să ne reamintească de ceea ce lipsește din viața noastră, ceea ce este necesar pentru a găsi mai multă armonie și echilibru. Această dinamică poate avea o aromă de totul sau nimic. Cuvintele cheie sunt „intens, sensibil, extrem, fixat sau obsesiv”.

Din nou, donați și ajutați oamenii care au nevoie, faceți-vă practicile spirituale și apelați la spiritualitate în acest timp. Această yoga poate fi un semnal de alarmă că toate succesele materiale sau frustrarea nu pot satisface dorul intens de Divin și te-ar putea propulsa mai adânc în căutarea ta și, în cele din urmă, este un lucru bun. Pentru consultații, înscrieți-vă în fila Consultare la www.appliedvedicastrology.com

(Mulțumiri speciale lui Komilla Sutton și BV Raman și Juliana Swanson pentru discursurile lor pe acest subiect.)

Sursa articolului

  • Facebook

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :