MARTE ÎN SCORPION-5 DECEMBRIE- 15 IANUARIE- ÎNTOARCEREA ACASĂ PENTRU RISCAREA SCORPIONULUI

MARTE ÎN SCORPION: 5 DEC-IAN. 15

Marte a intrat în Scorpion pe 5 decembrie și este un tranzit afectat, deoarece va fi conjuncționat cu Ketu în sistemul de noduri medii pe 15 decembrie și va fi la 3 grade. 12 dec.-dec. al 19-lea. Totuși, acest lucru va sprijini în general creșterea Scorpionului și revenirea la o sănătate mai bună după tranzitul casei a 12-a prin Balanță. Marte rămâne slab în tranzit până când 9 decembrie așa cum va fi în Cancer Navamsha în D9 și asta îi va cere să facă mai multă meditație și odihnă pentru a se reîncărca și poate crea energie mai scăzută pe măsură ce Marte guvernează suprarenalele.

Marte este puternic în semnul său propriu al Scorpionului, conducătorul casei a 8-a naturale a transformării și a dorințelor intense. Această energie de foc crescută va aduce o atitudine de „încercați orice” în tranzit. Marte va avea o minte ascuțită și va fi foarte pasionat, ia decizii rapide, rezolvă probleme și se bucură de un spirit războinic puternic care obține rezultate și excelează în sarcini de scurtă durată. În dezavantaj, când este mai aproape de Ketu la mijlocul lunii decembrie, acest lucru poate crea aroganță, probleme în parteneriate și nerăbdare și bătăi de cap sexuală.

Scorpionul este un semn fix și fidel convingerii și stabilit în căile sale. Ketu este co-conducătorul zodiei, care oferă o oarecare instabilitate, dar dă o mare cantitate de spiritualitate și aceasta este simbolică pentru nevoia Scorpionului de a se regenera prin suferință și poate prin anumite comportamente autodistructive pentru a se schimba și a crește. Cu toate acestea, frumusețea aici este că Scorpionul poate experimenta întreaga vastitate a vieții la niveluri cu mare profunzime și intensitate, la fel ca Phoenix, adesea moare în cenușă și renaște în pasărea mitică, zburând în libertate transformatoare. Una peste alta, este un tranzit bun dacă vrei să muncești din greu, dar asigură-te că nu lași treaba neterminată. Acesta ar fi un moment minunat pentru a lucra la transformarea obiceiurilor și tiparelor care nu vă mai sunt de folos sau pentru a vă scufunda adânc în studii spirituale, mistice și oculte.

Marte este încă în constelația Vishaka, Pada 4. Vishakha (20.00 Balanță-3.20 Scorpion) până pe 9 decembrie și este condusă de Agni și Indra și este o constelație de patru stele care formează jumătatea stângă a solzilor Balanței. Este conectat la zeitățile lui Agni și Indra. Agni are capacitatea de a face discuții herculeene pentru a-și atinge obiectivele cu o energie și curaj deosebite. Indra oferă conducere, dar poate crea pericol pentru cei din jur, dar poate acționa laș la primul semn de pericol. Oamenii născuți cu această constelație caută adesea un pic de putere, statut și poziție. Prash Trivedi observă că cuvântul englezesc „fixation” poate descrie cel mai bine esența Vishakha, care este marcată de concentrare și unicitate, deși poate fi afectată de natura scopului pe care îl urmărește. Cu frecvența obiectivelor nesănătoase, este o preocupare pentru gestionarea viciilor și oamenii născuți în această constelație ar putea cădea cu ușurință pradă alcoolului, drogurilor și sexului. Marte este slăbit în acest Pada, așa că fă-ți timp să te odihnești și să nu exagerezi 9 decembrie.

Creșterea Berbecului va avea un 8al Tranzitul casnic are loc, astfel încât, dacă nu sunteți capabil să faceți o muncă de transformare, acest tranzit poate duce la sentimentul de îngrijorare, vulnerabil sau iritabil, așa că aveți grijă să nu suprasolicitați. Evitați asumarea riscurilor și mențineți ferm dacă sunteți acuzat în mod fals sau dacă apar probleme juridice.

În prima parte a tranzitului pentru creșterea Berbecului, care este mai favorabilă, s-ar putea manifesta bani neaștepți, s-ar putea dezvolta dorința de cercetare. Atenția la sănătate este întotdeauna recomandată cu 8al tranzitul casei. Scorpionul în creștere va avea un sentiment la fel de puternic de a fi acasă și întemeiat în sine după ce iese din calea lui Ketu după 19 decembrie și se descurcă bine în constelația Anuradha care se întâmplă prin 20 dec. S-ar putea să existe mai multe provocări în constelația Jyestha, 20 dec.-ian. al 15-lea întrucât Marte și Mercur sunt inamici și acest lucru poate duce la dispute, dar și la o dezvoltare puternică a afacerilor cu noi parteneri.

Marte va prezenta pe Vărsător și Taur și Gemeni din Scorpion și asta va stârni probleme pentru acele semne și planete care sunt puternice în propriile semne pot arunca energii mai puternice către casele inamice. Dacă aveți o mulțime de planete în axa Scorpion sau Taur, acestea vor fi în mod deosebit deranjate de acest tranzit, dar este întotdeauna contextual cu ce dasha rulați.

SFÂRȘIT PARTEA 1

PARTEA 2 CONTINUA MAI JOS: MARS CONJUCT KETU

**************************************************** **************************************************** ************************

Ai nevoie de ajutor cu aceste tranzite dificile, tensiuni și probleme din viața ta? Obțineți o consultație de la Barry Rosen.

Consultațiile lui Barry sunt acolo pentru a vă ajuta să luați decizii dificile, să vă vedeți planul și scopul vieții, să vă ajute să decideți dacă mutarea într-o altă locație vă va îmbunătăți viața, să obțineți ajutor în relații, să obțineți o perspectivă asupra problemelor de sănătate dificil de diagnosticat pe care medicii nu le pot înțelege. , oferă ajutor în ceea ce privește astrologia investițiilor și finanțe și carieră și multe altele. Sunt sugerate remedii practice occidentale și vedice pentru a oferi soluții și pentru a vă ajuta să treceți prin zonele dificile ale vieții.

Peste treizeci de ani de experiență din 1987! Când se va încheia vântul din față și când vântul din coadă mă va duce la obiectivele mele? Ce remedii practice poți face pentru a face diferența. Barry are peste 40 de ani de experiență cu multe modalități de vindecare occidentale, precum și cu cele tradiționale vedice.

  • Dacă nu sunteți sigur de ce fel de lectură aveți nevoie, obțineți o consultație gratuită completând formularul de interviu de mai jos.
  • Interviul de 10-15 minute este gratuit, astfel încât să vă pot clarifica nevoile. Încerc să acopăr întrebări urgente la interviu. Dau preferință și sloturi persoanelor care plătesc în avans pentru lectură.
  • Citirile mele de bază rulează 195 sau 225, în funcție de ceea ce aveți nevoie. Dacă aveți nevoie de o lectură concentrată timp de 60-90 de minute pe compatibilitatea relațiilor sau astro-relocarea sau investiția, taxez 295,00.

Detalii la: https://www.applyvedicastrology.com/consultatii/

**************************************************** **************************************************** ****************************************8

OCHI PE CER: MARS CONJUNCT KETU: 12-19 DEC. exact 15 dec.

Dacă te uiți la copii mici într-un loc de joacă, ei se enervează, își exprimă pe deplin și apoi revin la normal. Furia este o emoție naturală care este adesea expresia unei dorințe neîmplinite. Copiii sunt grozavi în privința asta, dar avem tendința să ne reprimăm furia până când explodează și asta este periculos.

Marte se apropie de Ketu în Scorpion și vor fi în conjuncție 15 decembrie si in 3 grade de 12-19 dec. La cel mai înalt nivel, conjuncțiile Marte/Ketu ne încurajează să săpăm adânc pentru transformarea spirituală și psihologică în zodia Scorpion și atunci când transformarea este frustrată sau blocată, poate duce la furie și violență. Așa cum am spus mai devreme, folosiți mânia pentru a face lucrări de caritate și pentru a canaliza energia către servicii sociale pozitive, mai degrabă decât să vă înfuriați la lucruri pe care nu le puteți controla.

Această conjuncție ne provoacă să fim fericiți cu propria noastră putere și conducere și acesta poate fi cazul în special în rândul femeilor, așa că exprimați-l acum dacă apare. Acest tranzit sprijină matematica și inginerie, așa că este timpul să pătrundem în modul de invenție. Pentru înălțarea Scorpionului și a Berbecului, aceasta va stimula experiența spirituală și intuiția, deoarece Ketu este cea mai spirituală planetă. E timpul pentru o retragere de meditație sau o practică spirituală suplimentară. O altă activitate poate fi frustrantă. Pentru Scorpion și Berbec în creștere poate crea un sentiment invizibil, o autodepreciere profundă și a nu vrea să fie văzut.

În general, această conjuncție este foarte dificilă pentru planetă și este o semnătură pentru violență și terorism. Are loc vizavi de punctul eclipsei de Lună 19 noiembrie și va fi un declanșator. Într-un an, revoltele din St. Louis cu câțiva ani în urmă și din septembrie în Milwaukee au fost exemple recente ale aspectelor Marte/Ketu. 9/11 s-a întâmplat și în timpul unei conjuncții Marte/Ketu în Săgetător. Ne facem griji pentru Australia și alte părți ale lumii, unde protestele de pace împotriva mandatelor de vaccinare pot deveni mai violente pe măsură ce țări precum Austria și impun amenzi de 600 de euro și posibile pedepse cu închisoarea pentru cei peste 60 de ani care nu se vaccinează. . La extrem, acest aspect poate duce la accidente, incendii, arsuri si explozii daca energia nu este eliberata. Fiți atenți în jurul casei dvs. și în timp ce conduceți și rămâneți vigilenți, deoarece alții ar putea să nu fie, astfel încât Ketu poate duce la rătăciri mentale și incapacitatea de a se concentra.

Partea bună a conjuncției lui Marte este aceea că ne obligă să ne confruntăm cu fricile inconștiente și furiile reprimate și să le privim și să le transformăm. Creșterea Berbecului și creșterea Scorpionului și Taurului vor trebui să găsească o perspectivă pentru a debloca furia reținută sau aceasta va exploda. Exercițiile fizice și competiția sănătoasă sunt o modalitate de a elibera.

În cele din urmă, revoltele și evenimentele de război și nebunia vor aprinde flăcările fricilor iraționale, iar mass-media va folosi energia pentru a ne trage într-o frenezie, astfel încât liderii noștri să poată lua mai multe drepturi ale omului și să încerce să ne controleze prin frică. Ne facem griji pentru potențiala implozie Rusă/Ucraina sau China și Taiwan și va avea Biden abilitățile de conducere pentru a evita o criză?

De obicei, yoga și exercițiile fizice sunt bune pentru a pune lucrurile în mișcare, dar fii blând cu tine, deoarece prea mult va crește elementul aer sau vata și va crea mai multă anxietate. De asemenea, folosește sloganul Nike, „Doar fă-o”, pentru a te mișca, deoarece Mars/Ketu poate crea energie foarte leneșă și leneșă și este greu să începi. Dacă rulați o perioadă Marte/Ketu sau Ketu/Marte, veți fi cel mai afectat de acest tranzit, dar mulți s-ar putea să nu o simtă decât dacă au acea semnătură natală în hărțile lor și apoi va fi activată în tranzit. . Dacă parcurgeți acele perioade și sunt conectate la case dificile din Vărsător, cum ar fi cele 4, 6 sau 8, atunci fiți deosebit de atenți la conducere. Altfel, nimic nu se va declanșa. Nu suntem aici pentru a te speria, doar pentru a fi vigilenți și nu leneși sau reprimați în privința sentimentelor tale.

Oricum, așa cum ne amintește Forrest Gump, viața este o cutie de ciocolată: sunt unele cu umpluturi de smântână dulci de Crăciun când Soarele intră în Săgetător și altele cu nuci tari pe care trebuie să le mesteci cu grijă. Exprimați-vă emoțiile într-o manieră sănătoasă și nu-l lăsați pe Grinch să vă fure bucuria de dinainte de Crăciun. Ajută-i pe alții și donează organizațiilor tale de caritate preferate. Atâția au nevoie.

Aveți nevoie de ajutor cu tipare karmice intense care apar. Consultați munca noastră de consiliere transformațională la https://www.appliedvedicastrology.com/transformational-counseling/. Am adunat unele dintre cele mai bune talente occidentale de vindecare din cei 40 de ani de experiență pentru a vă ajuta să vă înțelegeți tiparele și să le schimbați astfel încât să nu vă mai conducă viața.

Sursa articolului

  • Facebook

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :