MARTE ÎN TRANZIȚIE-SCORPION LA SĂGETĂTOR ÎN ZONA ÎNNODĂ EMOȚIONAL

OCHIUL PE CER: MARTE ÎN TRANZIȚIE – SCORPION LA SĂGETĂTOR

Marte guvernează Berbecul și Scorpionul în creștere și acum încep o nouă călătorie și o transformare importantă. Marte se pregătește să-l lase pe Scorpion 16 ianuarie și se mută în Săgetător și se mișcă

Sfârșitul Scorpionului, 27-30 de grade se numește povestea stingerului și se află în gandanta care înseamnă literalmente înec. Marte va tranzita această zonă în Scorpion 12-16 ianuarie și acest lucru ar putea scoate la iveală tipare karmice profunde dacă ești condus de Marte, adică în creșterea Scorpionului sau în creșterea Berbecului. Poate fi un moment intens pentru transformare.

Sfârșitul Scorpionului este despre a renunța la material și a fi citit pentru transformarea spirituală în constelația Mula. Poate fi un timp psihologic și emoțional intens. Ultimul grad, 29.12-29.59 este cea mai dificilă parte a călătoriei și se întâmplă 15-16 ianuarie. Aici există noduri adânci care trebuie dezlegate pentru ca creșterea spirituală să aibă loc. Acesta poate fi un loc în care se poate produce o agitare emoțională maximă, așa că urmăriți 15 ianuarie. Rămâneți la curent cu meditația și yoga aici sau vă puteți simți foarte fragil. Poate exista un sentiment de a nu fi sprijinit și acest lucru poate fi legat de frați, deoarece Marte este semnificatorul sau karaka pentru frați și în special pentru frați. Utilizați acest tranzit pentru a lucra la probleme profunde de transformare.

Marte se mută în Săgetător 16 ianuarie și este în Sag. gandanta pana cand 20 ianuarie. Este mai puternic aici în pada Berbec (0-3.20 Săgetător), așa că aici are curajul să treacă prin durerea spirituală și să facă o transformare spirituală profundă aici.

Constelația Mula este profund karmică și poate aduce suferințe profunde dacă cei conduși de Marte nu pot să se desprindă de legăturile materiale și să se îndrepte către trezirea spirituală, iar Marte rămâne acolo. până pe 3 februarie. . Prin urmare, următoarele trei săptămâni de la sfârșitul lunii ianuarie și începutul lunii februarie, Marte intră în Purva Shadha (Sag. 13.20-26.40) din 4 februarie . Pentru Berbec și Scorpion. această perioadă necesită o mare transformare. Este timpul să vă retrageți și să faceți un curs de meditație sau să suferiți dureri emoționale profunde și grunge psihologic. Poate fi un moment pentru descoperiri și sprijin divin, dar Jupiter este la 3 semne distanță și nu oferă niciunul. Totuși, Marte în Săgetător nu are aspecte malefice și doar Venus retrogradând spre Marte poate provoca unele probleme de relație sau pasiuni și dorințe profunde care trebuie valorificate.

Întotdeauna trebuie să urmărim furia aprinsă și potențialul de furie și terorism cu conexiunile Marte/Ketu și Marte în Mula nakshatra 16 ianuarie-feb. al 4-lea va crea această conexiune.

01-Vedic Natal Chart Reading – CINCI DOMENIILE ȘI ÎNTREBĂRILE DVS

MISTERELE LUI SATURN ȘI CAPRICORNUL: Stăpânirea energiilor sale pentru creștere și transformare PARTEA 1

Sursa articolului

  • Facebook

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :