Mercur în Casa a IV-a: semnificație, impact și remedii

by Horoscop Urania
Mercur în Casa a IV-a: semnificație, impact și remedii

Mercur în Casa a IV-a cu remedii: –

Mercur în Casa a IV-a aduce rezultate de bun augur și benefice. Oferă inteligență, abilități creative, educație bună, o casă frumoasă și bună înțelegere cu mama, un mediu de acasă intelectual etc. Nativii cu Mercur în al 4-lea Bhava îi pot influența pe ceilalți prin vorbire, politețe în vorbire și bunătate. Ei pot deveni buni diplomați și consilieri sau consultanți pricepuți. Acești nativi au de obicei o conexiune profundă cu mamele lor și pot obține tot confortul și fericirea în viață. Mercur în Casa a 4-a din Horoscop este o poziție bună pentru un dezvoltator și agent imobiliar.

Mercur în Casa a IV-a o face pe mama ta o influență intelectuală extraordinară în viața ta. De asemenea, vă poate face să vă folosiți abilitățile de comunicare pentru a ajuta oamenii din societate sau la nivel național. Vă puteți descurca bine în politică. Un Mercur pozitiv în al 4-lea Bhava te va face extrem de imaginativ și creativ. Această poziție a lui Mercur în zodia Gemeni sau Fecioară poate forma Bhadra Yoga în Horoscop, care vă poate oferi abilități bune de oratorie, o memorie fotografică și o inteligență ridicată.

Mercur în Casa I

Casa Mercur poziționată într-un Kundli:-

Influența lui Mercur în al 4-lea Bhava din Horoscop ar putea să te facă o persoană incredibil de imaginativă și s-ar putea să visezi tot felul de idei și planuri neobișnuite. Nativii posedă o putere excelentă de memorie și rețin o mulțime de informații, deoarece Mercur din Casa a IV-a îmbibă inteligență. Ei pot avea o minte ascuțită, dificilă și critică, fiind, de asemenea, buni la calcule. Deci, ei pot excela ca experți în statistici, matematicieni, profesori, astrologi sau în orice alt domeniu în care este nevoie de calcule, măsuri sau abilități complicate. Ei pot fi mai înclinați către subiecte legate de istorie, psihologie sau politică. Acești nativi își pot întâlni sufletul pereche la o vârstă fragedă sau norocoși să-și cunoască partenerul de viață în adolescență. Viața de căsătorie va fi fericită.

Mercur din această Casă a 4-a îi poate face pe nativi să aibă succes în relațiile lor la o vârstă fragedă, chiar și în afara religiei și a castei lor. Iubitul lor îi va adora, îi va lăuda pentru calitățile lor excelente și va împărtăși o relație pașnică. Împărtășesc o legătură profundă de încredere și onestitate cu partenerul lor. Ei ar depăși toate obstacolele din relația lor și ar conduce o legătură fericită și de lungă durată de companie cu iubitul lor.

Semnul zodiacal și influența Nakshatra: –

Mercur în Casa a IV-a reprezintă fericirea, gândirea și studiul. Nativii se bucură de o putere de concentrare sporită atunci când Mercur tranzitează în Casa a IV-a. Plasarea lui Mercur în al 4-lea Bhava în semnul propriu, adică Gemeni sau Fecioară, sau în semnele planetei sale prietene, Venus și Saturn, sunt considerate benefice și puternice. Soțul nativului îl va respecta și adora pe nativ după căsătorie, unde poate împărtăși dragoste profundă și încredere, o companie frumoasă între ei. Soțul lor va fi informat, dar vor fi oameni foarte buni și plini de compasiune, care își vor iubi partenerul din toată inima și le vor rămâne loiali. Cu toate acestea, acești nativi s-ar putea confrunta cu probleme în timpul nașterii sau întârzierea nașterii. Pot exista unele probleme de fertilitate. Soțul/soția dumneavoastră poate trece frecvent de diverse probleme de sănătate.

Poți rezolva conflictele stând acasă și adoră să rezolvi luptele celorlalți printr-o sesiune de consiliere prin astrologie, psihologie, îndrumare în carieră etc. Dacă Mercur stă cu un corp ceresc care se mișcă rapid, cum ar fi Luna, vei fi un decident rapid. S-ar putea să călătorești mult, ceea ce te-ar putea frustra. Dacă Mercur este într-un semn de pământ, vei fi stabil și vei lua decizii solide. Dacă este într-un semn de apă, atunci veți merge cu fluxul fără formă sau structură de beton în minte.

Impactul lui Mercur în casa a IV-a a diagramei natale: –

Mercurul din Casa a IV-a înseamnă calificări educaționale. Nativul este un mare comunicator sub orice formă, în scris, verbal, în vânzări sau în marketing.

Arderea lui Mercur împiedică creativitatea și capacitatea voastră să fie dezvăluite lumii. Vei fi mereu frustrat și iritat, deoarece munca ta îi va face pe alții să câștige bani și nume. Nu vei primi recunoaștere pentru munca ta. Te vei deda cu speculații, te vei confrunta cu pierderi colosale și chiar vei fi implicat în muncă ilegală.

Când Mercur este retrograd, intenționezi să iei decizii greșite, din cauza cărora te poți confrunta cu pierderi în afacerea ta. Relația ta nu va fi armonioasă, deoarece Mercur te va face rigid și inflexibil cu partenerul tău. Nu vei dori să iei părerile altora sau să asculți cuvintele partenerului tău. Dai prioritate minții tale logice, mai degrabă decât să fii umil cu ceilalți.

Efectele pozitive ale lui Mercur în Casa a IV-a: –

Un Mercur pozitiv în Casa a 4-a te va face foarte imaginativ și creativ, cei care fac sau creează idei și planuri neobișnuite. Este posibil să aveți o putere bună de memorie pentru a reține toate informațiile, deoarece Mercur din al 4-lea Bhava vă poate oferi o memorie fotografică. Ai o memorie super ascuțită și o inteligență complicată, cu bune abilități de calcul și abilități de comunicare. Poți fi mai înclinat către psihologie, istorie și politică. Întotdeauna vei învăța și explora lucruri noi și vei crește în viață. Pentru tine, diploma de studii superioare sau realizările academice dețin un loc proeminent și prestigios în personalitatea ta.

Nativul din Mercur din Casa a 4-a poate opta fie pentru afaceri imobiliare, deoarece persoana are intelectul să iasă acolo și să vândă proprietăți imobiliare sau să aibă o afacere la domiciliu. Nativii cu Mercur în Casa a IV-a sunt înclinați spre rezolvarea conflictelor; astfel, ar putea fi consilieri, psihologi, psihiatri sau consultanți. Acești nativi pot deveni consultanți sau consilieri și pot ghida alți oameni în ceea ce privește cariera lor folosind intelectul și cunoștințele variate.

Efectele adverse ale Mercurului în Casa a IV-a: –

Un Mercur advers în Casa a IV-a s-ar putea să nu-ți permită să devii concentrat și serios în viață. Cu toate acestea, vă va proteja de atitudinea nesăbuită și de gândirea negativă. S-ar putea să vă lipsească emoția sau conexiunea emoțională la locul de muncă și iadul aplecat spre cultura plăcerii și antipatiei, ceea ce poate duce la multe decizii părtinitoare. Vei fi rigid și nu vei accepta cu ușurință părerile altora, ceea ce îți poate oferi uneori opinii înguste despre lucruri. Poți fi destul de tradițional, așa că nu vei îmbrățișa cu ușurință ideile moderne. Este posibil să aveți deseori izbucniri dacă trebuie să adoptați o nouă rutină. Vei fi rezervat și vei avea întotdeauna opinii diferite de la mulți oameni, ceea ce poate duce la lupte și neînțelegeri.

Exaltarea și slăbirea lui Mercur în Casa a IV-a: –

Exaltat Mercur în Fecioară:

Mercur este un comunicator care transmite mesaje prin scriere și alte forme creative în zodia Fecioară. Mercur în zodia Fecioară te face logic și îți oferă capacitatea de a înțelege totul. Mama ta va avea o influență enormă în viața ta. Soția sau mama ta ar putea fi o femeie de afaceri de succes, foarte vorbăreț, fericită,. ciripit, caritabil, dominator, ascuțit și inteligent. Mama sau soția dvs. pot juca un rol vital în formarea carierei sau educației dvs.

Mercur slăbit în Pești: –

Mercur din Casa a IV-a din zodia Pești o poate face pe mama ta să-ți gestioneze viața conform dorinței, dorinței, termenilor și condițiilor ei. Puteți forma o legătură profundă și o relație amiabilă cu mama ta. Poți să-ți asculți mama cu devotament. Mama ta va avea o influență generală bună, dar dominantă în viața ta. Puteți obține cunoștințe și inteligență de la mama și soțul dumneavoastră.

Semnul tău ascendent și Mercur în Casa a IV-a:-

 • Mercur din Casa a IV-a a Ascendentului Berbec îl face pe nativ fermecător, sensibil din punct de vedere emoțional, dependent de un soț, bogat și blând.
 • Mercur din Casa a 4-a a Ascendentului Taur poate face profesorul, antrenorul, scriitorul, savantul, jurnalistul și editorul nativ cu o capacitate exemplară de comunicare și scriere. Persoana poate deveni bogată.
 • Mercur din Casa a IV-a a Ascendentului Gemeni oferă o memorie ascuțită, cu multă energie și farmec. Persoana va fi fericită, sănătoasă și de succes în viață.
 • Mercur din Casa a 4-a a Ascendentului Racului îl poate face pe nativ să se vorbească dulce și să fie popular datorită actoriei, dansului sau cântului. Nativii pot câștiga mult din agricultură și afaceri imobiliare.
 • Mercur din Casa a IV-a a Ascendentului Leului face nativii de succes și bogați înainte de 30 de ani. Deși, nativul poate fi lipsit de beneficii de moștenire sau de avere parentală.
 • Mercur din Casa a IV-a a Ascendentului Fecioarei îi poate face pe nativi să se bucure de bogăție cu mai multe vehicule și proprietăți. Nativii pot călători și în țări străine. Soțul va fi iubitor și grijuliu.
 • Mercur din Casa a IV-a a Ascendentului Balanței face ca viața domestică a nativului să fie armonioasă după căsătorie. Norocul tău se va îmbunătăți împreună cu finanțele tale după căsătorie. Soțul tău va avea succes.
 • Mercur din Casa a IV-a a Ascendentului Scorpion face nativii autoritari și poate beneficia de guvernare și politică sau poate dobândi o slujbă guvernamentală. Acești nativi pot deveni populari prin profesia lor.
 • Mercurul din Casa a 4-a a Ascendentului Săgetător îi poate face pe nativi să obțină succes la vârsta de 27 de ani. Nativii pot câștiga și din parteneriate. Unii oameni se pot stabili pe țări străine. Veți avea luxul servitorilor în casă.
 • Mercur din Casa a 4-a a Ascendentului Capricorn face naivul facil, iubitor de plăceri și se bucură de multe mese delicioase. Succesul poate veni după vârsta de 30 de ani. Averea va crește după căsătorie.
 • Mercur din Casa a IV-a a Vărsătorului oferă un soț foarte devotat și fermecător. Viața soțului tău va aduce o schimbare foarte pozitivă și promițătoare în viața ta. Te vei bucura de o fericire conjugală totală. Vei fi popular în societate.
 • Nativii Mercur din Casa a IV-a a Peștilor aduce succes în chestiuni de dragoste și căsătorie. Poți să te căsătorești cu iubita ta din copilărie. Vei prospera și vei progresa foarte repede după căsătorie. S-ar putea să devii bogat în viață.
 • Remedii generale pentru Mercur în Casa a IV-a: –

 • De asemenea, ar trebui să păstrați papagalii pentru a-l calma pe Mercur.
 • Dați mâncare furnicilor și peștilor.
 • Unul dintre cele mai valoroase remedii pentru Mercur este să hrănești vacile înainte de a sta să mănânce. Ar trebui să-i hrănească cu iarbă verde, spanac și alte legume verzi.
 • Hrănirea păsărilor cu gram verde înmuiat îmbunătățește și Mercurul slab din Horoscop.
 • Nativii aflați sub influența rea ​​sau malefică a lui Mercur nu ar trebui niciodată să le lipsească de respect sau să-și desconsidere surorile sau cumnatele.
 • Remedii pentru Mercur Malefic în horoscop: –
 • Purtați haine verzi cu parfum miercuri.
 • Oferă cadouri mătușilor, surorilor, verilor și cumnatei tale materne.
 • Donează legume și fructe verzi miercuri.
 • Menținerea unei bune igiene orale și curățarea dinților și a limbii de două ori pe zi ar fi de mare ajutor.
 • Purtați sau folosiți Budh yantra pentru rezultate promițătoare sau benefice de la Mercur.
 • Purtați o piatră prețioasă de smarald pe degetul mic pentru a îmbunătăți rezultatele planetei Mercur.
 • Donează Green Daal (linte) și Green Clothes miercuri.
 • Închinați-vă Domnului Vishnu și Lordului Ganesha miercuri.
 • Cântați „Ganesh Chalisa” și „Vishnu Shastranam”
 • Sursa articolului

  Citește și

  Lasă un comentariu

  Te rugăm deblochează Adblocker-ul!

  Dragă cititorule, reclamele sunt blocate! Publicitatea este esențială pentru susținerea și îmbunătățirea continuă a conținutului nostru.