Mercur retrograd 2022. Cum va afecta fiecare zodie în parte – Horoscop > Astrologie

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Între 14 și 25 ianuarie, Mercur retrograd își va îndrepta atenția către proiectele de grup care necesită revizuire și, eventual, stimulând e-mailuri, mesaje sau apeluri neobișnuite de la vechi prieteni, colegi sau foști iubiți.

Din 25 ianuarie până pe 3 februarie, ar trebui să arunci o privire mai atentă asupra drumului tău profesional și modului în care ai obținut notorietatea. Trecerea în revistă a obiectivelor tale și a planului de acțiune pentru atingerea lor ți-ar putea oferi claritatea de care ai nevoie pentru ca totul să devină realitate.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Între 14 și 25 ianuarie este necesar să analizezi mai atent aspirațiile tale profesionale. Poate că progresul cu privire la o oportunitate pe care ai avut-o sub ochi s-a blocat sau te-ai gândit să-ți asumi mai multe responsabilități pentru a putea trece într-o poziție mai înaltă. Acum este șansa ta să iei în considerare ce anume vrei să obții în lunile următoare și ce pași te vor duce acolo.

Din 25 ianuarie până pe 3 februarie, Mercur va fi retrograd în a noua casă a aventurii și a învățământului superior, îndemnându-te să trăiești orice experiență de extindere a orizontului și de stimulare a abilităților pe care vrei să le dobândești în viitor pentru a-ți satisface dorința de schimbare și entuziasmul.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Între 14 și 25 ianuarie, acest Mercur retrograd va fi în a noua casă a aventurii, ceea ce te-ar putea face să te simți destul de blocat. Ți-ai dori să călătorești mai mult și să te distrezi, dar dacă acest lucru nu se întâmplă, ți se va oferi șansa de a reformula și redefini ceea ce găsești palpitant și satisfăcător.

Din 25 ianuarie până pe 3 februarie, Mercur se mută înapoi în casa a opta a legăturilor emoționale, a sexului și a resurselor comune, cerându-ți să înțelegi cu adevărat o relație în care a existat o lipsă de reciprocitate și confort. Este timpul să pui pe primul lor bunăstarea ta emoțională.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Între 14 și 25 ianuarie, vei fi adâncit în cele mai sincere sentimente ale tale. Acum este șansa ta de a vindeca orice răni vechi care te-ar putea împiedica să-ți deschizi inima către cineva special.

Din 25 ianuarie până pe 3 februarie, acest retrograd îți stimulează atenția asupra relațiilor romantice sau profesionale. Vei vizualiza cu cine vrei să te asociezi și ce compromisuri ar trebui să faci pentru a ajunge la jumătatea ta.

Leu(22 iulie – 22 august)

Între 14 și 25 ianuarie, concentrarea ta va fi asupra relațiilor de dragoste, afaceri sau prietenie. Nu numai că ai ocazia de a întoarce complet foaia, dar vei obține claritate cu privire la legăturile pe care le simți cele mai propice pentru atingerea obiectivelor personale și profesionale. Vei fi nevoit sa faci un compromis mare.

Din 25 ianuarie până pe 3 februarie, o organizare mai bună va fi o necesitate dacă nu vrei ca lucrurile să îți scape de sub control. Vei descoperi că cu cât spui ”nu” mai multor angajamente care nu sunt în concordanță cu obiectivele tale generale, cu atât ve avea mai mult succes și vei fi mai concentrat.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Mercur retrograd trece prin cea de-a șasea casă a rutinei zilnice și a bunăstării între 14 și 25 ianuarie, îndemânându-te să analizezi la microscop modul în care ai abordat nu numai dieta și rutina de sport, ci și programul tău de zi cu zi. Dacă ai sperat să fii mai eficient și mai concentrat, acum poate fi o oportunitate cu adevărat minunată de a reflecta asupra programului și sarcinilor care te susțin cu adevărat și care sunt în conformitate cu viziunea ta pentru viitor.

Din 25 ianuarie până pe 3 februarie, Mercur se strecoară înapoi în a cincea casă a romantismului și a autoexprimării, scoțând la iveală mesaje vechi dintre tine și foști parteneri.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Între 14 și 25 ianuarie, Mercur retrograd te va îndemna să meditezi asupra a ceea ce îți dorești în dragoste. Atât timp cât ești deschisă să te lași purtat de val, situația ar putea deveni una favorabilă.

Din 25 ianuarie până pe 3 februarie, Mercur va reveni în a patra casă a vieții de familie, necestând multă muncă de sine pentru a obține sentimentul de stabilitate la care tânjești. Trebuie să faci ceva diferit pentru a ajunge la stabilitatea mult dorită!

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Între 14 și 25 ianuarie, Mercur retrograd aduce în prim plan vechi probleme emoționale pe care s-ar putea să le fi dat la o parte. Deși este absolut normal să te simți puțin intimidată de acest lucru, oferă-le toată atenția pentru a te putea elibera de ele.

Între 25 ianuarie și 3 februarie îți vei da seama cât de mult ai jonglat între serios și joacă. Este timpul să renunți la relațiile ocazionale, la unele responsabilități de zi cu zi și la relații profesionale care ți-au consumat mai multă energie decât ți-au oferit.

 

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Între 14 și 25 ianuarie, s-ar putea să te simți frustrat atunci când vezi că proiectele tale se blochează din senin. Întâlnirile vor fi inutile, iar oamenii cu care lucrezi și socializezi sunt fie prea prezenți, fie total absenți. Vibrația este frenetică și nu depinde de tine să o controlezi.

Între 25 ianuarie și 3 februarie, Mercur retrograd îți solicită să faci o schimbare care te-ar putea ajuta să te simți mai apreciat în carieră. Altfel, abilitățile tale vor fi adânc îngropate și stima de sine zdrobită.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Între 14 și 25 ianuarie, Mercur retrograd te forțează să îți revizuiești o mulțime de chestiuni financiare. Fie că este vorba de planul de investiții sau de solicitarea unei măriri de salariu, trebuie să îți găsești energia și motivația pentru a le face să devină realitate.

Din 25 ianuarie până pe 3 februarie, atenția este îndreptată către iubirea și grija de sine. A sosit momentul să stabilești noi granițe în dragoste, să spui adevărul dur partenerului sau unui coleg, astfel încât să fie clară contribuția ta în orice relație.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Între 14 și 25 ianuarie, Mercur retrograd te îndeamnă să revizuiești modul în care te prezinți în lume. Această perioadă este despre reflectarea modului în care ești perceput tu și ideile tale de către ceilalți. Dacă CV-ul tău sau, pur și simplu, lista ta de dorințe ar putea avea nevoie de o periere, acum este momentul ideal pentru a face acest lucru.

Din 25 ianuarie până pe 3 februarie ar putea fi o perioadă deosebit de monotonă, liniștită, care se pretează la mai multă meditație și spiritualitate.

Pești(19 februarie – 20 martie)

Între 14 și 25 ianuarie, Mercur retrograd  te poate face să înoți cu adevărat în visele, intuiția și subconștientul tău. S-ar putea să fii obligat să reiei un subiect dificil care indică o rană nevindecată. Oricum ar fi, prioritizarea propriei tale persoane și a vindecării tale poate fi o modalitate excelentă de a profita la maximum de acest tranzit.

Din 25 ianuarie până pe 3 februarie, concentrarea s-ar putea muta pe proiecte de echipă care necesită reluare, obținerea clarității în jurul dorințelor pe termen lung și reconectarea cu prietenii și colegii din trecut care îți apar acum în moduri diverse.

Înscrie-te AICI

 


Sursa

  • Facebook

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :