MESAJUL DE ANUL NOU TREBUIE ÎN PREZENT

De Barry Rosen / ASTRO BLOG

OCHI PE CER: NOI PERSPECTIVE PENTRU UN AN NOU

Ca astrolog vedic, oamenii se uită la mine să prezic viitorul pentru a-i ajuta să treacă dincolo de fricile lor. Îmbrățișez acea dharmă și totuși, în ultimii mei ani, încep să o privesc diferit și anul acesta nu voi face predicții pentru întregul an.

În ultimul timp, încerc să public evenimente în momentul sau cu câteva zile înainte ca acestea să se întâmple pentru că văd cu adevărat valoarea astrologiei care ne ajută să înțelegem jocul emoțional și psihologic al păpușarului și să tăiem sforile păpușilor. De obicei suntem prinși de tipare emoționale și psihologice și ele ne leagă mintea și ne fac să ne simțim prost despre noi înșine. De obicei este Saturn care ne bate pe noi înșine. Scopul meu este să fac lumină asupra umbrelor Maya care ne blochează fericirea pentru că petrecem atât de mult timp îngrijorându-ne pentru viitor sau regretând trecutul, ceea ce este o pierdere de timp pentru că orice s-a întâmplat, a dispărut și ar trebui uitat.

Când privim înapoi la viața noastră, nu am fost întotdeauna îngrijiți? Nu s-au transformat oare toate cele mai dificile traume, zece ani mai târziu, în binecuvântări pe care nu le-am schimba pentru lume? Mă gândesc la cel mai dificil moment din viața mea când aveam 28 de ani și aveam pietre la rinichi în fiecare lună, iar medicii mi-au spus că voi avea dureri tot restul vieții și mă simțeam ca o bombă cu ceas. M-a forțat să caut medicina alternativă și să-mi creez propria sănătate și să descopăr Ayurveda și apoi să-mi folosesc abilitățile de cercetare pentru a mă ajuta pe mine și apoi pentru a-i ajuta pe alții în viitor. Influențele malefice pot fi dureroase, dar fac și parte din planul lui Dumnezeu dacă îi putem vedea și ca prieteni mari și îi îmbrățișăm, sunt, de asemenea, daruri ale unor noi descoperiri și noi căi.

Da, nu suntem lipsiți de partea noastră de provocări în fiecare an și le vom avea în acest an și în fiecare an, dar avem și lucruri minunate, cum ar fi Venus în semnul Săgetător al lui Jupiter pentru câteva luni și Jupiter care intră în propriul semn al Peștilor în Aprilie timp de un an.

Da, voi continua să scriu despre evenimentele majore în fiecare zi și în fiecare săptămână, dar să scriu despre tot anul viitor acum ne va scoate din momentul prețios al prezentului și al sărbătoririi Anului Nou. La fel ca Bill Murray în Ground Hog Day, trebuie să ne angajăm să ne îmbunătățim viața în fiecare zi, să nu fim leneși, să-i ajutăm pe alții și să creăm o lume mai bună. Anul nostru nou ar trebui să fie dedicat creării unui „nou tu”, unul care este veșnic prezent în bucuria și râsul și dragostea de a dărui și de a fi de serviciu tuturor celor din jurul nostru. Angajați-vă la practica spirituală regulată, ajutându-i pe ceilalți prin donații și servicii, să ascultați mai puțin dezvăluirile mass-media și să citiți mai multe cunoștințe spirituale. Vă spun că Anul Nou va fi minunat dacă puteți găsi o modalitate de a fi neclintit în mintea voastră și îndrăgostit de toată lumea, fără a judeca și a accepta. Și da, este o călătorie de-a lungul vieții, dar merită întreprinsă.

Planetele se mișcă în fiecare moment și își fac treaba. Regimurile politice vor veni și vor pleca. Războaiele și bolile vor continua să apară. Visul nostru de utopie va fi iluziv dacă nu îl găsim pe deplin în bucuriile momentului prezent. Dar să știi că ești în siguranță și că ești mereu în siguranță.

Îmi amintesc de pasajul meu preferat dintr-o carte minunată, Emmanuel’s Book: A Manual for Living Comfortably in the Cosmos:

Frica de necunoscut este uitarea. Nu există așa ceva ca „necunoscutul” sufletului. Există frică naturală și rezistență atunci când cineva nu își amintește propria Divinitate.

Esti in siguranta. Esti in siguranta. Ești infinit în siguranță. O, dragii mei, dacă aș putea să vă fac posibil să experimentați bunătatea iubitoare și blândă a universului, echilibrul, corectitudinea, dulceața și bucuria. nu ar mai exista un alt moment de frică în toată viața voastră. Și asta este adevărat.

Vă doresc un an minunat de bucurii și râsete și capacitatea de a vă îmbrățișa provocările. Dumnezeu să ajute. Cu toată dragostea mea din suflet, vă trimit binecuvântări tuturor! An Nou Fericit! Toate mulțumesc Gurului meu spiritual pentru înțelepciunea sa și pentru că m-a ajutat pe parcursul vieții mele.

Aveți nevoie de consiliere în legătură cu problemele dificile din viața voastră, astfel încât să vă puteți vedea tiparele și să faceți schimbări în viața voastră. Înscrieți-vă pentru o consultație la www.appliedvedicastrology.com.

NOUA MEA CARTE ESTE ACUM PE AMAZON ÎN PAPERBACK!

Obțineți astăzi o copie a noii cărți a lui Barry Rosen!
EDIȚIA A 3-A REVIZUTĂ ȘI MĂRRITĂ.

Disponibil pe Amazon pe Kindle (9,95 USD) și în format broşat (24,95 USD)

(Https://Www.Amazon.Com/Dp/B09P1FPTBZ)

Tiparele noastre ascunse și punctele oarbe sunt cele care ne pun în cele mai multe probleme și ne provoacă cea mai mare suferință. Este nevoie de curaj pentru a le privi, a le aduce în lumină și a le transforma și de aceea suntem pe planetă. Ne asemănăm mult cu personajul Bill Murray din filmul Ground Hog Day (1993). De câte ori trebuie să ne repetăm ​​viețile și să ne retrăim durerea sau ne dăm seama de defectele noastre și lucrăm activ la ele și ne transformăm într-un popor mai conștient și activ, mai iubitor și plin de compasiune? Scopul cel mai profund al astrologiei vedice ar trebui să ne permită să vedem Maya sau iluzia care ne străbate mintea și ne împiedică să ne vedem propria Divinitate. Astrologia ar trebui să dezvăluie tiparele noastre ascunse și nu doar să afirme ceea ce știm deja despre sinele nostru. Această colecție genială de eseuri este împărțită în 8 secțiuni, Dimensiunile psihologice și emoționale și spirituale ale astrologiei vedice, Secretele caselor, Astrologia spirituală și Tehnici avansate în astrologia vedica și Astrologia financiară. Barry dezvăluie material dincolo de obișnuit în dezvăluirea Adevăratului nostru Sine dincolo de iluzie. Marelui profesor spiritual Yogananda îi plăcea să spună că cea mai mare parte a ceea ce numim bătălia spirituală este într-adevăr o bătălie psihologică și odată ce acea bătălie este câștigată, bătălia spirituală este una scurtă. Această carte își propune să vă sprijine într-o creștere spirituală profundă cu o perspectivă psihologică profundă. Abordarea spirituală și psihologică a astrologiei a lui Barry urmărește să taie sforile marionete ale planetelor care ne influențează emoțiile și psihologia și ne leagă de autoînvinovățire, îndoială și frică și furie. Acest ghid util vă va ajuta să vă navigați în viață. A treia ediție are 11 eseuri noi, este reorganizată, iar ediția tipărită mai mare este mai ușor de citit.

Sursa articolului

  • Facebook

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :