Miracolele lui Krishna în AstroVed On Krishna Jayanthi

Krishna este un singur Dumnezeu care este adorat de toată lumea. Carisma sa inocentă și captivantă, poveștile interesante din copilărie, actele răutăcioase și personalitatea atrăgătoare sunt cu siguranță un răsfăț pentru ochii și inimile celor care îi ascultă legendele. Krishna a făcut multe minuni în timpul întrupării sale și continuă să binecuvânteze miracole pentru cei care se predau lui.

Pe Krishna Jayanthi 2021, AstroVed a fost martor la o astfel de minune inexplicabilă a lui Krishna în timpul ceremoniilor noastre speciale de naștere a lui Krishna. Pentru Krishna Jayanthi 2021, ziua de naștere a făcătorului de minuni, am aranjat să înfăptuim 5 preoți Mare Krishna Sahasranamam (Cântarea a 1000 de nume ale lui Krishna) Samputitha Moola Mantra Homa pentru bogăție, victorie și binecuvântări de împlinire a dorinței.

laborator de foc krishna

Când preoții noștri vedici au început să săvârșească Homa cântând cele 1000 de nume unice ale lui Krishna, am fost binecuvântați cu miracolele sale. În focul sacru al Homa a apărut o formă asemănătoare cu Krishna, care a fost observată de câțiva dintre membrii noștri din SUA care urmăreau evenimentul în direct. După o vreme, Krishna ne-a binecuvântat într-o formă de dans cu Radha în flacără, ceea ce a fost un răsfăț pentru ochii celor care priveau Homa. Imaginile au fost surprinse la telefon de unul dintre membrii personalului nostru și suntem încântați să le împărtășim cu voi.

Am vrut să împărtășim aceste imagini miraculoase ale lui Krishna tuturor pentru a savura magia lui Krishna. Iată cele două imagini frumoase surprinse în timpul Homa:

În prima imagine, flacăra de la Homa pare a fi o formă de dans a lui Krishna și a iubirii sale, Radha. În a doua imagine, focul sacru a apărut sub forma lui Krishna ținându-și flaut. Aceste două imagini magice ale lui Krishna apărând în timpul ceremoniilor sale de naștere insuflă speranță, dragoste și devotament față de făcătorul de minuni. Să ne uităm cu toții la aceste miracole ale lui Krishna care apar în flacăra sacră și să ne rugăm pentru binecuvântările sale pentru ca toată lumea din lume să aibă sănătate, bogăție, fericire, iubire, succes, unitate și pace în viața lor.

Hare Krishna Hare Krishna
Krishna Krishna Hare Hare

Sursa articolului

  • Facebook

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :