Pentru aceste 3 semne, trecutul va bate în mai 2024

by Horoscop Urania
Pentru aceste 3 semne, trecutul va bate în mai 2024

Trecutul îți va bate pragul în săptămânile următoare?

Câteva semne zodiacale vor trebui să se ocupe de trecutul lor în mai 2024, indiferent dacă vor sau nu.

Ar trebui să lăsăm trecutul în urmă, astfel încât să putem trăi aici și acum, dar uneori el pur și simplu intră în prezent și ne ajunge din urmă.

Nu este întotdeauna un lucru rău când trecutul ne ajunge din urmă. Uneori ne aduce și ceva bun.

Adesea înseamnă pentru noi că mai există o problemă cu care trebuie să ne confruntăm pentru că încă nu am terminat-o cu adevărat.

Sau universul vrea să ne ajute să învățăm din vechile noastre greșeli și să facem lucruri chiar acum.

Trecutul bate pe aceste 3 semne zodiacale luna aceasta:

Semnul zodiacal Balanță

Luna aceasta aduce o întorsătură intrigantă pentru tine: s-ar putea să primești vești neașteptate care indică faptul că fostul tău revine în viața ta.

Totuși, acesta este un fost diferit decât te-ai fi așteptat! Sub această influență deosebită, tot ce se întâmplă se va învârti în jurul creativității și artei.

Nu vei simți atracția față de persoana egoistă și distructivă care a jucat un rol în trecut.

În schimb, te vei reconecta cu o altă persoană din viața ta – cineva pe care poate nu ai iubit-o cu adevărat, dar cu care cu siguranță te-ai distrat. Aceasta este persoana cu care odată ai împărtășit vise.

S-ar putea să fi existat planuri pentru un viitor promițător, dar era clar la momentul respectiv că acestea nu se puteau realiza.

Prea multe obstacole stăteau în cale. Cu toate acestea, v-ați distrat foarte mult în această perioadă! Acum că viața ta se mișcă într-o nouă direcție și te simți încrezător în treburile tale personale și chiar în situația ta profesională, este timpul să zdrunci puțin lucrurile, lăsându-ți fostul înapoi în viața ta.

Luna aceasta vei fi autentic și vei arăta adevăratele tale culori. S-ar putea chiar să vă imaginați că începeți o nouă relație cu această persoană.

Nu va fi ca în trecut – va fi mai bine! El va dori să meargă la asta, iar tu vei face tot ce poți pentru a face bine de data asta.

Când vine vorba de a-l convinge de loialitatea și angajamentul tău, vei descoperi că el are de fapt încredere în tine și crede în ceea ce spui. Ce ai putea dori mai mult?

Vărsător

Există o șansă semnificativă ca, din moment ce ești o persoană intuitivă, nimic din ceea ce se desfășoară acum nu te va surprinde.

Este posibil să fi visat recent la fostul tău, iar acel vis s-ar putea să fi declanșat emoții în tine. Simți deja o premoniție?

Eventual. În orice caz, acea persoană din trecutul tău va apărea din nou în gândurile tale, asta e sigur.

Este vorba despre relația în care te-ai pierdut mai devreme și care a devenit destul de periculoasă pentru tine deoarece a avut o influență puternică asupra ta.

Luna aceasta te va face nostalgic pentru acea persoană și acea nostalgie se poate transforma în vulnerabilitate.

Ceea ce ai împărtășit cu această persoană putea fi considerat profund romantic, dar era și un fel de nebunie prin care trebuia să trăiești. Ar putea fi înțelept să eviți acest fost, deoarece are puterea de a te trage din nou în jos.

Odată ce ți-ai depășit complet fostul și ești sigur că ești liber de orice legături emoționale cu această persoană împovărătoare, poți în sfârșit să mergi mai departe.

Fostul acela revine în viața ta luna aceasta, ca și cum nu a plecat niciodată. Cu toate acestea, el nu va bate la ușa ta; În schimb, ai putea ajunge la el sau să-l întâlnești întâmplător într-un loc la care nu te-ai aștepta.

Această întâlnire îl va catapulta imediat înapoi în mintea ta, unde va începe să te simți din nou familiar ca acasă.

Cu toate acestea, vei simți un sentiment de opresiune și hărțuire în același timp și singurul lucru bun este că îți vei da seama în tine că ești cu adevărat peste această persoană. Puteți încerca, dar nava s-a scufundat deja și o veți ști.

Semne stelare Pești

Ai avut intenția fermă de a renunța la toate amintirile vechi pentru a începe noul an fără bagaje și în liniște.

Toate acestea sună bine, dar luna aceasta ai o surpriză: fostul tău iubit este în oraș și vrea să se întâlnească cu tine.

Ești pregătit pentru o astfel de întâlnire? La urma urmei, acesta este cineva care a fost cândva foarte important pentru tine și cu care ai avut multe experiențe împărtășite.

În ciuda diferențelor ireconciliabile, te-ai despărțit, dar asta înseamnă cu adevărat pentru totdeauna?

Poate că poți să bei o cafea cu el – fă-ți timp să te gândești înainte de a fi de acord.

La mijlocul acestei luni, s-ar putea să simți o incertitudine care, fără îndoială, va zgudui trecutul și îl va aduce în prezent. Sentimentele vechi vor reapărea, și nu doar cele pozitive.

Ai crezut că ți-ai împărtășit sentimentele cu această persoană cu mult timp în urmă, dar dintr-o dată simți nevoia de a vorbi despre asta.

Prezentul este acum aici și va trebui să te confrunți cu ideea ciudată că cineva pe care chiar nu-l suporti vrea să revină în viața ta.

Sentimentele negative neplăcute vor apărea și nu te vei putea apăra împotriva lor.

Lasă aceste sentimente să apară și îndrăznește să poarte în sfârșit conversația necesară.

După aceea, nu numai că vei simți o ușurare, dar vei obține și mai multă claritate despre propriile emoții. Mai există probabil o șansă pentru relația ta? Această decizie este în întregime a ta!

Sursa

Citește și

Lasă un comentariu

Te rugăm deblochează Adblocker-ul!

Dragă cititorule, reclamele sunt blocate! Publicitatea este esențială pentru susținerea și îmbunătățirea continuă a conținutului nostru.