PREGĂTIRE PENTRU VENUS RETROGRADA DEC. 19-IAN. 29

OCHIUL PE CER: VENUS RETROGRAD

Venus se pregătește săptămâna aceasta să încetinească și să retrograde duminică și va fi foarte puternic în semnul Capricornului al prietenului său. Se aprinde retrograd Duminică, 19 decembrie în semn la 2 grade. Se retrogradează înapoi în Săgetător 29 dec.-26 feb. Dacă aveți puncte cheie precum Luna sau Ascendentul sau la 2 Capricorn, veți simți stația mai puternic. Venus retrograde are loc doar la un an și jumătate până la doi ani. Venus este ars 3-13 ianuarie 2022 ceea ce înseamnă că nu este vizibil pe cerul nopții, deoarece razele sale sunt ascunse de Soare. Arderea planetelor retrograde precum Mercur și Venus nu sunt considerate a fi o problemă în tranzit. Beneficiile retrograde sunt mai puternice pentru a face bine și acest lucru va afecta în mod pozitiv Balanța, Taurul, Vărsătorul și Capricornul.

Începând din ianuarie, legătura îndelungată a lui Venus cu Jupiter prin tranzitul semnelor poate fi expansivă pentru dragoste și cheltuieli, creativitate artistică, bucurie de îmbrăcăminte și mâncare bună și de a fi pozitiv în viață și de a vă bucura de călătorie și de a crește activitatea sexuală. Ar trebui să continue să alimenteze inflația, care va atinge vârful în SUA în aprilie odată cu conjuncția Jupiter/Neptun, dar nu va dispărea odată cu tranzitul lung al lui Jupiter în Pești. Când Venus se apropie de Soare în timpul arderii, poate duce la cheltuieli excesive și la iubire superficială și la nepăsare la investiții.

Dacă te-ai născut cu Venus retrograd în harta natală, s-ar putea să nu te încadrezi în relațiile principale sau să ai un interes neobișnuit pentru dragoste. Uneori, oamenii cu Venus retrograd în hărțile natale. devin celibați sau uneori swingers. Poate crea frigiditate și uneori preferințe sexuale alternative. În tranzit duce adesea la reevaluarea iubirii interesate. În cele din urmă, energia retrogradă poate duce la creșterea activității sexuale, ca urmare a faptului că nu se simte suficient de iubit și apoi o caută în moduri ciudate. Uneori, Venus retrograde poate contesta modelele tradiționale de căsătorie sau de parteneriat sau poate crește atracția față de același sex cu femei.

Venus retrograd în tranzit te poate forța brusc să-ți reevaluezi viața amoroasă sau să ducă la izbucniri de furie în jurul arderii din ianuarie. . Poate inversa norma, așa că dacă nu ai fost interesat de relație, retrogradul s-ar putea să te învârtească brusc la una și invers.

Toate acestea se întâmplă în zodia Săgetător, unde structurile de credință și spiritualitatea sunt energii judiciare puternice, așa că decizia Curții Supreme din Janaury despre Roe vs. Wade cu privire la regulile de avort din Mississippi poate ajunge la un cap furioasă.

AI NEVOIE DE AJUTOR SA ȚI DECIDEȚI VIITORUL SAU PENTRU VEMILE DIFICE CU REACURILE?

Barry Rosen este la serviciu.

Consultațiile lui Barry sunt acolo pentru a vă ajuta să luați decizii dificile, să vă vedeți planul și scopul vieții, să vă ajute să decideți dacă mutarea într-o altă locație vă va îmbunătăți viața, să obțineți ajutor în relații, să obțineți o perspectivă asupra problemelor de sănătate dificil de diagnosticat pe care medicii nu le pot înțelege. , oferă ajutor în ceea ce privește astrologia investițiilor și finanțe și carieră și multe altele. Sunt sugerate remedii practice occidentale și vedice pentru a oferi soluții și pentru a vă ajuta să treceți prin zonele dificile ale vieții.

Peste treizeci și cinci de ani de experiență din 1987! Când se va încheia vântul din față și când vântul din coadă mă va duce la obiectivele mele? Ce remedii practice poți face pentru a face diferența? Barry are peste 40 de ani de experiență cu multe modalități de vindecare occidentale, precum și cu cele tradiționale vedice.

Vizitați www.appliedvedicastrology.com și faceți clic pe fila Consultații.

Sursa articolului

  • Facebook

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :