PREVIEW ASTRO-METEO DE VARĂ – Astrologie vedica aplicată

by Horoscop Urania

PREVIEW ASTROLOGIC DE VARĂ 2023

Mulți dintre noi ne planificăm vacanțele de vară și așa că este timpul să vedem ce se întâmplă în stele pentru vară și cum ne putem maximiza planurile.

Iunie este o lună dificilă, deoarece Marte rămâne în Rac toată luna, unde domină oboseala profundă și iritația. Deși acesta este un moment firesc pentru a vă odihni și a pleca în vacanță – în special pentru Berbecul și Scorpionul în creștere, de obicei vrem să alergăm și să facem lucruri și asta nu va funcționa bine în iunie. Găsiți timp pentru a face o retragere de meditație și luați-vă doar timp liber și nu alergați prea mult.

Alăturarea lunii iunie este stația Saturn și retrogradă în 17 iunieth. Saturn tinde să creeze mai multă anxietate cu o săptămână înainte ca aceasta să se întâmple, începând cu 9 iunieth și asta continuă până pe 23 iunierd pentru o săptămână după aceea. Saturn retrograd care durează până pe 4 noiembrieth este de obicei o perioadă mai dificilă când suferința și provocările cresc. În acest timp, Saturn aruncă un sextil de 60 de grade pe Jupiter, ceea ce este exact pe 19 iunie.th. Deși acest aspect este bun pentru manifestarea dorințelor materiale, poate crea prea multă anxietate pentru creșterea Săgetătorului și a Peștilor.

Mercur este ardere în mișcare directă între 18 iunie și 13 iulieth și acest lucru poate crea un pic de energie nervoasă și o minte agitată și ocupată, dar este probabil cel mai dificil în perioada 29 iunie-3 iulierd deoarece Mercur este întotdeauna aproape de soare și are multă loțiune de bronzare.

Iulie arată mai bine, deoarece Marte primește mai multă energie în Leu pentru statut și succes, iar nivelurile de energie sunt mai bune pentru a alerga. Totuși, opoziția Marte/Saturn în 20 iulieth poate crește anxietatea și frustrarea și crește iritația, dar dacă sunteți în vacanță, s-ar putea să reușiți mai bine să le faceți față.

Venus este în Leu în iulie și devine mai puternică pe măsură ce merge retrograd pe 22 iuliend-Sept. 3rd. Beneficiile retrograde sunt mai puternice pentru a crea relații distractive și puternice. Jupiter se află în Bharani nakshatra după 21 iunieSf în toamnă și acest lucru va amplifica energia lui Venus și va crește dorințele senzuale și distracția și jocul și va crește cheltuielile.

Marte intră în Fecioară în perioada 18 august-oct. 3rd . Ori de câte ori o planetă apare în Fecioară în orice semn al zodiacului înseamnă unde trebuie să fim mai buni, să ne îmbunătățim sau să fim puri. Fiind casa a 6-a naturală a zodiacului, înseamnă că avem nevoie de disciplină în ceea ce privește munca regulată, sănătatea și dieta pentru a preveni îmbolnăvirea și, de asemenea, trebuie să ne dezvoltăm abilități de a lucra cu oamenii, astfel încât să nu dezvoltăm dușmănie cu colegii de muncă. . Poate exista prea multă autodepreciere și bătaie continuă din partea întunecată sau o concentrare continuă asupra dorinței de a face mereu mai bine, ceea ce poate deveni și o calitate bună. Cuvintele cheie de reținut sunt puritate și îmbunătățire.

Fecioara este un semn de dușman, deoarece Marte este o planetă activă și se descurcă bine doar „făcând” și este încetinită prin gândire și fiind prea strategică. Atenție la o minte hiperactivă, gândire agresivă, neputința de a te opri când îi ataci verbal pe ceilalți, nerăbdare și relații combative.

Jupiter staționează retrograd la 21 de Berbec pe 4 septembrieth și rămâne retrograd până la sfârșitul anului pe 30 decembrieth. Deși există unele probleme cu Jupiter retrograd, acesta va fi mai puternic în toamnă, iar Rahu va înceta să-l deranjeze în toamnă, când se va muta din Berbec în Pești pe 29 noiembrie.th în sistemul de noduri adevărate și 31 octombrieSf în sistemul de noduri medii.

Aflați mai multe despre tranzite și despre cum să vă planificați viața personală în jurul lor.

TRANZITURI și EXPERIENȚĂ PERSONALĂ

Cursurile online live încep pe 8 iunie

15 CLASURI/ WEBINAR LIVE FIECARE JOI 13:30-15:15 CDT

PRIMA CLASĂ ESTE GRATUITĂ DUMINICĂ, 28 MAI, LA 12:00-13:30 CDT

ÎNSCRIEȚI-VĂ LA:

https://attendee.gotowebinar.com/register/1142761348826043990

RELUĂRI ȘI ÎNREGISTRĂRI ȚI V-au trimis prin poștă DACĂ NU PUTEȚI ASISTĂ ÎN LIVE.

Deblocați secretele cronometrarii vieții tale cu astrologia vedica prin acest seminar cuprinzător, Secretele cronometrarii vieții tale: Modulul 1 – Tranzite și experiență personală. Cu un total de 15 clase, veți învăța instrumentele necesare pentru a înțelege diferitele aspecte ale pozițiilor planetare și ale momentului, cum ar fi perioadele de ardere, retrograde, exaltări și debilitări, tranzite prin nakshatra și tranzite ale lui Jupiter, Saturn, Rahu și Ketu și mult mai mult.

Acest seminar este o oportunitate excelentă pentru cei care sunt deja familiarizați cu elementele de bază ale astrologiei vedice și doresc să aprofundeze perspectivele ascunse ale evenimentelor temporale din viața lor și a celorlalți. Cu peste 30 de ani de experiență, instructorul nostru expert vă va ghida prin tehnici simple pentru a vă observa harta și lumea din jurul vostru. Veți obține o înțelegere mai profundă a modului în care se desfășoară karma, permițându-vă să vă planificați săptămâna și luna mai eficient.

Acest modul se concentrează în primul rând pe tranzite, cu Săptămâna 1 dedicată cronometrarii evenimentelor cheie folosind tranzitele Domnului Dasha, Lordul Ascendentului și tranzitele către planetele natale cheie din harta ta. Săptămânile 2-3 vor acoperi principiile intermediare ale astrologiei vedice, inclusiv înțelegerea aspectelor planetare și o introducere în planetele exaltate. Clasele 4-7 aprofundează mai mult în principiile avansate de tranzit, cum ar fi planetele exaltate și slăbite, planetele retrograde și planetele exterioare precum Neptun, Uranus și Pluto.

Detalii la: https://www.appliedvedicastrology.com/product/secrets-of-transits-version-2-0/

Sursa articolului

Citește și

Lasă un comentariu

Te rugăm deblochează Adblocker-ul!

Dragă cititorule, reclamele sunt blocate! Publicitatea este esențială pentru susținerea și îmbunătățirea continuă a conținutului nostru.