RAHU: STEA CREATIVA SAU RĂFACUL UMBRIC?

RAHU: MAVERICK ŞI SCHIMBĂTORUL SOCIETĂŢII

Rahu este nodul nordic al lunii și este umbra care provoacă eclipse pentru Soare și Lună de 4-6 ori pe an. Din punct de vedere mitologic, Lordul Vishnu distribuia nectarul nemuririi pentru a amăgi demonii, iar unul dintre demoni s-a furișat și a băut elixirul nemuritor. Enervat, Vishnu și-a luat discul și a tăiat demonul în două părți care au devenit Rahu și Ketu. Rahu este capul și Ketu trunchiul. În mod simbolic, ne reamintește că Rahu este cap și ambiție, iar Ketu este fără cap și nu poate gândi corect. Mitul ne spune multe despre natura lui Rahu, deoarece el a fost un hoț care a vrut să se relaxeze și să pretindă că este un zeu și astfel, prin plasare, oriunde este plasat Rahu într-o diagramă, cineva este un fals și se preface a fi ceva care este. nu in zona respectiva. Deoarece demonul s-a furișat în inițierea zeilor, a fost un hoț care fura nectarul nemuritor și, în consecință, prin fire, Rahu este lipsit de etică și umbros.

Personalitatea Rahu poate fi dominantă într-o diagramă în multe feluri:

Dacă sunteți Vărsător în creștere, conducătorul major este Rahu, sau dacă aveți Soare, Lună sau semnul în creștere sau riglă al hărții în Vărsător sau conjuncți cu Rahu în 5 grade, puteți avea o personalitate Rahu dominantă. Sau dacă îl aveți pe Rahu în prima casă, veți avea o personalitate Rahu dominantă. Rahu cu aceste asocieri va crea un sentiment de confuzie continuă, vag și tulburare. La extrem, poate duce la iluzii și psihoze sau la o abordare profundă și o cercetare în profunzimile minții și a tiparelor sale subconștiente.

Poate veni și prin nakshatra sau constelația ta lunară. Dacă ascendentul sau luna în creștere se află în constelația Ardra (Gemeni 6.40-20.00), Swati (Balanta 6.40-20.00) sau Satabhishak (Văsător 6.40-20.00), calitățile Rahu pot domina. Și, în cele din urmă, dacă rulați un Rahu MahDasha, diagrama se va roti în jurul lui Rahu și va pune 1Sf casa.

Dacă aveți acele conexiuni, este posibil să aveți aceste calități:

Misterios și imprevizibil

• Având un nor de confuzie atârnând peste tine.

• Carismatică

• Foarte mult un airhead.

• Având probleme cu insomnia și vise dificile.

• Inteligent, intuitiv și creativ și neconvențional

• Răspândit în gândire

• Inovatoare; având un ego umflat; zadarnic dezechilibrat emoţional

• Bun cu mass-media, străini și țări străine.

SFÂRȘIT PARTEA 1 ; PARTEA 2 ESTE MAI JOS

FACEȚI O SUCUNDĂȚIE PROFUNDĂ ÎN RAHU ȘI KETU CU CURSUL NOSTRU REVIZUT DE 21 SĂPTĂMÂNI

PRIMA LECȚIE GRATUITĂ ESTE SÂMBĂTĂ, DEC. 11 la amiază.

ÎNSCRIEȚI-VĂ LA PRIMA LECȚIE GRATUITĂ LA MERGIȚI LA WEBINAR; ÎNREGISTRAT PENTRU RELUARE VIDEO ULTERIOR.

Vă rugăm să înregistrați-vă pentru Rahu și Ketu – Healing the Karmic Axis 2.0 – PREVIZUALIZARE SNEAK pe 11 decembrie 2021 12:00 PM CST la:

https://attendee.gotowebinar.com/register/5308721834192668171

După înregistrare, veți primi un e-mail de confirmare care conține informații despre participarea la webinar.

Vă este oferit de GoToWebinar®

**************************************************** **************************************************** ****************************************

PARTEA 2: RAHU ÎN PROFUNCIUNE

Natura lui Rahu este că el este carismatic ne guvernează natura dorințelor, dependențele și poftele noastre și, indiferent cât de mult ne-am dori, ne dorim mai mult, așa că este întotdeauna morcovul perpetuu pe cei puternici, care nu sunt la îndemână. El este ambițios, blocat în tărâmul material al vieții și, totuși, pentru că este nemuritor, ne poate arăta iluzia lumii materiale și ne poate muta către polul Ketu în căutarea moksha. De cele mai multe ori, Rahu este necazătorul care ne leagă de roata karmei și creează drama cosmică care ne obligă să ne reîncarnăm și să suferim. El poate provoca scandaluri, divorțuri, trădări și marile drame ale vieții pentru a ne trezi din stupoarea noastră materială.

Rahu este conectat la toate perversiunile vieții și la partea întunecată a psihicului uman care va face un plan, va înșela și va minți pentru a obține ceea ce își dorește. Guvernează criminalii, mafioții și rebelii și este el atât de carismatic, încât îi idolatrizăm pe acești răufăcători la televizor ca cu dragostea lui Tony Soprano și a lui sau chiar Che in . Rahu guvernează pirații, spionii și proscrișii precum imigranții și părțile gay și lesbiene ale societății și nu ne-am putea imagina lumea fără culoarea lor. Totuși, este conectat la Vărsător, unde încearcă să spargă toate granițele de rasă, vârstă, statut și naționalitate pentru a stimula un sentiment de unitate.

Rahu este un străin, un rebel și poate întruchipa următoarele calități:

• Dorință puternică de libertate și independență
• Dorință de a fi singur și introvertit, dar îi plac oamenii, dar nu este înțeles de ei.
• Are o dragoste pentru locurile îndepărtate întunecate și ciudate
• Este adesea oaia neagră a familiilor cuiva și oferă libertate copiilor să crească așa cum doresc
• În religie, ei vor să meargă pe drumul lor.
• În căsătorie, au soți neconvenționali care le înțeleg ciudațiile și dorințele
• Sunt atrași de science fiction și politică alternativă și horror.
• Când sunt stresați, încalcă regulile pentru a-și ajunge
• De multe ori devin inventatori, revoluționari și sunt adesea genii

Cea mai strălucitoare latură a lui Rahu este natura revoluționară și inventiva care încearcă să schimbe instituțiile societale depășite și să se miște împotriva valorilor societale conservatoare și stagnante. Chiar și Rahu al lui Abraham Lincoln a fost foarte proeminent în 9al casa determinându-l să lupte împotriva normelor societății și să lucreze pentru eliberarea sclavilor. Rahu este figura lui Robin Hood pe care o iubim și care este idolatrizat în film în timp ce se luptă cu șeriful și contravine legii și chiar și astăzi, „protestatarii pașnici” fac parte din acest arhetip.

Rahu poate fi sarcastic în încercarea sa de a schimba societatea și putem vedea acest lucru în topul lui Lorne Michaels, producătorul Saturday Night Live, cu schițele sale strălucitoare care își bat joc de valorile depășite ale societății.

Planetele care sunt asociate cu Rahu duc la o exagerare a calităților lor – adesea într-un mod pozitiv, dar malefic poate fi accentuat negativ. Asociațiile Rahu/Venus vor crește indulgența senzuală și natura sexuală a lui Venus la un nivel de dependență, în timp ce asociațiile Rahu/Saturn pot lua energia înfricoșătoare a lui Saturn și se pot transforma în paranoia și resentimente.

Rahu se descurcă cel mai bine cu Mercur și este bine plasat în Fecioară și Gemeni și poate prelua calitatea intelectuală a lui Mercur și o ridică prin intuiții intuitive. Constelația în creștere a lui Einstein Ardra în Gemeni i-a oferit o perspectivă intuitivă profundă asupra naturii modului în care funcționează legile fizice ale universului.

Nodul nord, Rahu, reprezintă trăirea în viitor care este iluzionară și ne scoate din momentul prezent în care locuiește Divinul. Morcovul perpetuu de pe băț este cel care ne face să avem poftă de tot mai mult și ne perturbă liniștea sufletească și duce la un comportament neetic pentru a ne îndeplini acele dorințe.

Rahu este conectat la viciile societății, la industriile drogurilor, tutunului și alcoolului, care ispitesc oamenii să facă iluzii false de fericire, dar apoi pur și simplu oferă suferință și mizerie. Este legat de creșterea incontrolabilă și boala medicală a Racului (conexiuni Rahu/Saturn) care provine din resentimente obsesive. Guvernează greu de diagnosticat bolile și, atunci când este grav afectat, poate duce la boli mintale și tendințe suicidare.

Statele Unite se află acum într-o perioadă Rahu și fără ea, s-ar putea să ne plictisim fără pofta de viață și energiile colorate ale lui Rahu. Acesta guvernează Las Vegas, Wall Street, animatorii și muzicienii și este important pentru cinema, design de modă, muzica rock și scrierea științifico-fantastică. Partea pozitivă a lui Rahu este creativitatea sa nesfârșită și găsim atât de multe staruri rock cu Rahu în 1Sf casă care sunt idolatrați pentru energia și carisma lor, dar care suferă adesea de depresie profundă în interior.

Rahu este foarte conectat la semnele Vărsătorului pe care astrologii occidentali le conectează cu Uranus. Există scânteia inventiva și creativă inerentă naturii lui Rahu de a face ceva nou și de a contracara tendințele societății. Thomas Edison are o energie Rahu proeminentă în diagrama sa cu Soarele, Venus și Saturn în Vărsător și Rahu în 12al casa împingând o căutare profundă pentru a descoperi necunoscutul.

Marele punct mort al lui Rahu este ambiția lui oarbă și comportamentul lipsit de etică de a obține tot ce își dorește cu orice preț. Comportamentul obsesiv și care provoacă dependență poate prelua controlul și poate scăpa de sub control.

Oriunde se află Rahu în harta ta, indiferent de casă sau semn, acestea sunt zonele în care dorești să crești în această viață și zone despre care s-ar putea să știi foarte puține lucruri. Rahu în 2nd casa, de exemplu, poate ști foarte puține despre gestionarea sau economisirea banilor, este un inconformist în familia sa și nu a învățat legăturile de familie și poate fi predispus să spună minciuni. Rahu este un fals în orice casă în care se află și se preface a fi ceva ce nu este acolo.

Cheia lui Rahu este să-și scoată întotdeauna masca, să fii sincer și sincer și să nu te prefaci a fi cineva care nu este. Este nevoie de a practica umilința și deschiderea, dar atunci când Rahu domină, toate aceste calități sunt greu de stăpânit. Rahu reprezintă adesea un ego umflat, ceea ce înseamnă că purtăm o mască și ne prefacem că suntem cineva care nu suntem încă. Strategia supremă cu Rahu este să stăpânim domeniul în care nu suntem adepți, astfel încât o strategie „fals până când o reușești” poate în cele din urmă. duce la stăpânire.

Rahu este cavalerul care trebuie să părăsească castelul Ketu și să meargă în pădure în căutarea unei aventuri necunoscute. S-ar putea să cadă de pe cal, să se lupte cu câțiva dragoni și să fie speriat tot timpul, dar asta face parte din arhetipul căutării în necunoscut. Prin cucerirea temerilor tale față de lucrurile pe care le dorești, dar nu le cunoști, putem crește.

Mulțumiri speciale lui Prash Trivedi, Komilla Sutton, Simon Chokoisky și Ed Tarabilda pentru cunoștințele lor despre Rahu.

Luați în considerare cursul nostru live de 21 de lecții despre Rahu și Ketu, unul dintre cele mai bune pe care le-am făcut vreodată. Ediție nouă cu 5 lecții noi

Se desfășoară în fiecare sâmbătă, începând cu 8 ianuarie, la prânz, pe Go to Webinar:

RAHU ȘI KETU: ÎNȚELEGEREA ȘI VINDECAREA AXEI KARMICĂ 2.0

Sursa articolului

  • Facebook

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :